QUOTE(Natalija* @ 2010 03 25, 09:11)
Bučiau labai dėkinga, jei kas normaliai surašytų visą eiliškumą, kaip išeiti į dekretą???
Į dekretą turiu išeiti balandžio 1d.
1. Einu pas gydytoja, gaunu biliutenį.
2. Kur toliau su tuo biliuteniu? Į Sodra ar pas darbdavį. Ar reikalingos kokios pažymos iš darbovietės Sodrai? KOkius dokumentus pristatyti Sodrai?
Atsiprašau, jei kartojasi klausymas
tiesiog neturiu laiko skaityti visos temos
pas darbdavė, jis užpildo antrą pusę. užpildžius į sodra. reiktų nusinešti prašymą dėl NPD taikymo.
tik dabar lygtai elektroniniai "biuleteniai" / ar dar ne? tai gal pas darbdavį nereik eit, o iš kart į sodra? nebandet skambinti sodrai?
Papildyta:
QUOTE(anchelika_84 @ 2010 03 24, 23:22)
su jusu pagalba issiaiskinau, kad bunant VPA is pastojus antra karta butinai reikalingas darbdavys, kuris isleis i dekreta ir VPA, kadangi imone, kur dirbau budama pirmakart
bankrutavo.
ACIU JUMS
dabar turiu toki klausima, jei as isidarbinu 3-4sav iki dekreto, tai man automatiskai mazeja pasalpa ant tiek, kiek gaunu algos, tai jei mano pasalpa 1500lt, mano alga 500, tai as gausiu 1000 jau is sodros kaip suprantu
, o jau kai iseisiu i dekreta dar man bus 2menesiai iki pirmam vaikuciui sukaks 2metukai, tai isejus i dekreta uz pirma vaikuti as gaudinesiu po 1000 ar vel po 1500lt?
aciu uz ats
1500, nes jau negausit draudžiamųjų pajamų, tik pašalpą