Jetau, kokia tu stipri sveikatos ir stirpybės mažam dideliam vyrukui
Gimdymas pro langą Aš esu permainingas žmogus. Mane gali pradžiuginti apkabinimas. Gali pravirkdyti daina. Mane gali nuliūdinti prisiminimai. Mane gali prajuokinti draugės šaltumas. Prajuokinti, o po to papiktinti. Aš nemoku slėpti jausmų.. Bet moku slėptis po antklode.
kokia jaudinanti ir graudi istorija..esate saunuole, kad sugebejote tiek visko istverti ir nepaluzti nuosirdziausi sweikinimai, aukit sweiki ir stiprybes jums kad wiskas butu gerai
Nuosirdziai graudinanti istorija ...Tegul Jusu angelelis saugo visa Jusu seima... Tegul Jus lydi tik sekme, sveikata, meile ir tegus is Jusu lupu niekad nedigsta sypsena Jus tikra SUPERMAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skaitydama žavėjausi tavimi ir rodos išgyvenau tą patį. Daug sveikatytės mažyliui ir kad visa šeima būtumėte laimingi. O jūsų angeliukas tegu jus saugo ir globoja. Ačiū, kad pasidalinai savo išgyvenimais, savo istorija- mane tai privertė susimąstyti ir į daug ką pažvelgti nauju žvilgsniu. Su begaline meile ir tikėjimu.
Zinai, kai pamaciau tavo istorija... ja tiesiog isjungiau... nes zinojau kas ir kaip... tiksliau zinojau, kad is broliuku yra tik vienas... bet va po keliu dienu prisedau ir paskaiciau.... Tu esi labai stipri...