Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIII tema

QUOTE(ausru @ 2010 02 25, 21:33)
Dautan, kaip jusu slogos?

Ačiū, neblogai ax.gif . Bijau džiaugtis. Šiandien 9 diena, kai iš eilės mažius eina į darželį. Gal skiepas savo padarė, gal vitaminas C, gal tiesiog adaptavosi organizmas. Nosies užgulimas tebėra, eisim pas LOR, žiūrėsim, gal kokie adenoidai doh.gif Tiesa, inhaliacijų nenutraukėme, ryte ir vakare po kartą pasiinhaliuojam fiziologiniu tirpalu.

Mūsų pirmoji pasta buvo Nenedent. Mums tiko. Dabar valom su Lacalut.

Fedes - kaip smagu, kad nors kiek situacija paaiškėjo thumbup.gif
Atsakyti
laba dienelė

jei neklystu (atsiprašau nepaspaudžiau cituoti o galva kaip rėtis) Jokūbo mamytė skundėsi kad nežino nuo ko jų namuose vaikučiui blogėja... iš savo praktikos: gal namie labai sausa? nusipirkit (jei neturit) hidrometrą ir pažiūrėkit... nes mažoji mano laaabai į sausą orą reaguoja... per porą valandų būklė pablogėja...
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2010 02 26, 09:51)
Ačiū, neblogai ax.gif . Bijau džiaugtis. Šiandien 9 diena, kai iš eilės mažius eina į darželį.  Gal skiepas savo padarė, gal vitaminas C, gal tiesiog adaptavosi organizmas. Nosies užgulimas tebėra, eisim pas LOR, žiūrėsim, gal kokie adenoidai doh.gif Tiesa, inhaliacijų nenutraukėme, ryte ir vakare po kartą pasiinhaliuojam fiziologiniu tirpalu.

Fedes - kaip smagu, kad nors kiek situacija paaiškėjo thumbup.gif

dėkui 4u.gif mes irgi kažkaip jau ramiau gyvenam, kad ir bėdos nesibaigė, bet bent jau aiški kryptis ir gydymas kol kas. užburtas mums vasario mėnuo su vaikais. kiekvienais metais turim įvykių doh.gif

smagu, kad ir jūs darželį sėkmingai lankot. o jūs kokį skiepą darėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 26 vasario 2010 - 12:21
QUOTE(Fedes @ 2010 02 26, 11:50)
bet bent jau aiški kryptis ir gydymas kol kas.

O koks tas gydymas gal galima butu suzinoti?
Atsakyti
Laba diena,

Kaip tik aš ir ėjau su klausimu apie dantų pastas alergiškiems vaikučiams. nes mažajai krūminiai lenda vienas po kito, galvoju jau reik dantų pastos.

Mažosios dėmės pabalokaip sakiau, bet ant didžiausios dėmės atsirado porą raudonų spuogelių g.gif Kažin ką čia reikšt galėtų g.gif

QUOTE(Fedes @ 2010 02 25, 07:39)
mes irgi valom kercher su vandens filtru, tai man nepatinka, kad didelis ir daug terlionės kievieną kartą, bet iš tiesų nerealus dalykas dėl to, kad mane iš proto varydavo tas kvapas ir dulkės iš kitų siurblių. o skysčių mes juo nesiurbiame, nes pagalvojau, kad dažniau pasiurbus, žarna užsiterš, nes nugi vis tiek per ją eina, bet tos funkcijos mums kažkaip netrūksta...

kai buvau jam filtro pirkt, tai pardavėjas sakė, kad ir be vandens filtro galima pasiekti tokios oro kokybės ir siurblys lengvesnis, tai čia Miele firmos, aišku įsivaizduoju, kad jų ir kaina nemaža. konkretaus modelio neįsidėmėjau.

mes dabar ieškome garinio siurblio, kad galėtume išsiplauti nešvarumus garais, bandžiau pasiskolinusi, tai man patinka ir valyt su juo, ir kad oras paskui drėgme prisotintas, nereikia nė oro drėkintuvų  thumbup.gif

thumbup.gif Ačiū labai už išsamų atsakymą 4u.gif 4u.gif Aš dabar siurbiu ri pati jaučiu kaip eina su tuo oru dulkės tik į aplinką doh.gif tai stengiuos po to pravėdint kambarius, bet tai ,kad prie gatvės gyvenam verysad.gif

QUOTE(pirmokelis @ 2010 02 25, 23:52)
nors didziausias mano lobiu tiekejs isties tai yra sendaikciu turgus  thumbup.gif

Prašom pasodalint kokiuose lankotės blush2.gif ax.gif Aš ir dabar atradau šį malonumą tongue.gif Kol kas tik Aleksote lankaus, O kokių dar yra aplink Kauną? ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Receptelis alergiukam 4u.gif
Olgina primine man sena vaikystes skanesta, kuri gamino senele - obuoliu suris.
http://www.liveinter...5/post83996651/
Va receptelis, jei reiks vertimo sakykit. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 02 26, 11:50)
smagu, kad ir jūs darželį sėkmingai lankot. o jūs kokį skiepą darėt?

Pneumo23
Atsakyti
sveikos, man biski paranoja lengva uzejus smile.gif ziuriu i mazes pirmaja foto 22 savaiciu pilvelyje, kur ji atsimerkusi, ir is po placentos islindusi, nes ji uzstojo vaizda....ir matau gruobleta veiduka, na gyd sake, kad ten visokios placentos ir t.t. uzstoja, bet....

AR GALI BERTI DAR GIMDOJE ESANCIUS MAZYLIUS? jei as valgiau daug alergenu nestumo metu, plius vitaminu....

ka manot??
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2010 02 25, 15:06)
Nu zinokit ne tas pats. Kalba eina apie patalpos ora, ne apie lauko. Tai kas, kad ta sakele suns ar kates apsisiota, bet jis jos i burna tikiuosi nekisa? O vat alergenu, skraidaiciu ore, lauke kur kas maziau, nei namuose. O jei kaimynai salimais laiko kate ar suni, tai ju oras ir pas jus patenka - per rozetes, per laiptine. Jeigu alergologiniam gulejot, tai Astrauskaite turejo issaiskinti apie ikvepiamus alergenus ir ant kiek smulkios daleles gali alergizuoti?

o viespatie. O as uzdariusi suni laikau valgomajame su virtuve, kur mazes nenesu. Bet pro duris daromas tikriausiai irgi praiena biggrin.gif bet siaip kol kas itakos jokios nepastebejau. Tik va kai pradejau nevalgyti mesos savaite, ziuriu, kad be hormonu vis ilgiau su grazesniu veideliu pavyko istempti

Kursas yra toks: 4 dienas po du kartus tepti, 4 d pertrauka, 4 vel tepti....

Tai dariau taip:
4 d tepiau po viena syki tik, tada 3 d pertrauka , 2 d patepiau po syki, 4 d pertrauka, ir va siandien vel patepiau.
Tikiuosi, tie pablogejimai isnyks visai, ir nebereikes to tepaliuko.

o beje, cutibase tinkamas kudikiam, ane? nebandem dar sito.
Atsakyti
Dautan, aš dar dėl darželio norėjau paklaust ax.gif O lengvai patekot? Nes aš galvoju užrašyti į jį, dar ir prie mano darbo kaip tik jis pasirodo. tik va galvoju kaip či akažin su tuo patekimu bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 02 26, 12:59)
Kursas yra toks: 4 dienas po du kartus tepti, 4 d pertrauka, 4 vel tepti....

Tai dar tepat tuo hormoniniu? Neperdaug jum bus? Kada tas kursas baigsis?
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 02 26, 13:01)
Dautan, aš dar dėl darželio norėjau paklaust ax.gif  O lengvai patekot? Nes aš galvoju užrašyti į jį, dar ir prie mano darbo kaip tik jis pasirodo. tik va galvoju kaip či akažin su tuo patekimu bus g.gif

mes 2 men uzrasem i eile ;]
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 02 26, 13:01)
Dautan, aš dar dėl darželio norėjau paklaust ax.gif  O lengvai patekot? Nes aš galvoju užrašyti į jį, dar ir prie mano darbo kaip tik jis pasirodo. tik va galvoju kaip či akažin su tuo patekimu bus g.gif

Užrašiau 2008 metų gruodžio mėn., lankom nuo 2009 rugsėjo. Priėmimą patvirtino 2009 balandžio mėn. Jokių paskatinamųjų priemonių nereikėjo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 26 vasario 2010 - 13:56