Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIII tema

Buvom snd pas santariskiu alergologe, pagare testuka ant odos 5men vaikinukui. Tipo alergiskas karves pienui, kurio as 100metu nevartojau (pati pirmaji ir jo produktus meciau)...
Nusivyliau ta apziura, gerai, kad klausinejau (buvau pasiskaicius ir turejau ko paklaust), o tai isvis nieko nebuciau suzinojus. Liepe pradet primaitinet darzoviu ir grudu kosem, kad mp maziau reiktu... Tipo 4-6men geriausi susipazinimui su maistu...
Isejau is kabineto susibalamutinus ir su jausmu, kad esu vienas karys lauke... Gerai, kad bent panasaus rezultato tikejausi is forume paskaitytu kt mamyciu ispudziu...
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 02 25, 16:46)
Isejau is kabineto susibalamutinus ir su jausmu, kad esu vienas karys lauke...

deja, taip ir yra, kažkas su tais alergologais ne taip... schmoll.gif , nors gal jau čia mano neviltis "kalba"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voras34: 25 vasario 2010 - 16:54
MAmytes patarkit ka daryti cia gal ne itema, bet mano vaikas aiskiai turi AD tai uz tai klausiu cia, kokiu vitaminu galima duoti nes pastebejau kad dantenukes pradejo kraujuoti kai noriu pavalyti dantukus, o gydytojai paskambinau ir pasiteiravau ka tai reiskia tai patare rutinos scorbin duoti, nors mes jau ir taip cevikapa geriam tai sakau gal apskritai kokiu jau vitaminu reikia, bet vaistinej bijau pirkti nes nueini ir kisa visas chemijas iseiles, gal kas zino kokiu naturaliu geru???? doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laugene @ 2010 02 25, 20:15)
MAmytes patarkit ka daryti cia gal ne itema, bet mano vaikas aiskiai turi AD tai uz tai klausiu cia, kokiu vitaminu galima duoti nes pastebejau kad dantenukes pradejo kraujuoti kai noriu pavalyti dantukus, o gydytojai paskambinau ir pasiteiravau ka tai reiskia tai patare rutinos scorbin duoti, nors mes jau ir taip cevikapa geriam tai sakau gal apskritai kokiu jau vitaminu reikia, bet vaistinej bijau pirkti nes nueini ir kisa visas chemijas iseiles, gal kas zino kokiu naturaliu geru????  doh.gif  doh.gif

rutinoskorbino sudėtyje yra ne tik vitamino C bet ir rutino, kuris stiprina smulkių kraujagyslių sieneles, o tai reiškia, mažina kraujavimą. cevikapas tai tik vitaminas C... jei vaikiukas nėr labai mažutis, duokit jam burnytę su šalavijų arbata paskalauti irgi gerai veikia, arba su druskos tirpalu (1a.š. druskos į stiklinę vandens). dar gerai veikia arbatmedžio eterinis aliejus arba tinktūra, kurios būna vaistinėse. EA tai reik irgi į šiltą vandenį įlašint 2-3 lašiukus ir paskalaut, tik nenuryt. jei vaikiukas nemoka skalaut, galima į tokį vandenį su arbatmedžiu pamirkyt vatos tamponiuką ir apvalyt dantenytes.
Atsakyti
Buvom snd pas santariskiu alergologe, pagare testuka ant odos 5men vaikinukui. Tipo alergiskas karves pienui, kurio as 100metu nevartojau (pati pirmaji ir jo produktus meciau)...
Nusivyliau ta apziura, gerai, kad klausinejau (buvau pasiskaicius ir turejau ko paklaust), o tai isvis nieko nebuciau suzinojus. Liepe pradet primaitinet darzoviu ir grudu kosem, kad mp maziau reiktu... Tipo 4-6men geriausi susipazinimui su maistu...
Isejau is kabineto susibalamutinus ir su jausmu, kad esu vienas karys lauke... Gerai, kad bent panasaus rezultato tikejausi is forume paskaitytu kt mamyciu ispudziu...

Mums tai dar liepe visokiu tableciu gerti ir irgi atseit alergiskas pienui, kiausiniui, vistienai. o as sito viso jau navalgius gal 3 men buvau, ir ne tik, isvis beveik nieko nevalgau - ryzius, miezius. dabar stebiu:)
Atsakyti
Dautan, kaip jusu slogos?
Atsakyti
laba vakara,o mamos kokias pastas vaikam naudojat?nu maziukams?mazi staigiai pradejo bert,po to atsekiau,kad nuo pastos,nes saldi,buwau pirkus colgate waikisa,bet itariu wisos vaikiskos su braskiu, bananu ir t.t. skoniais g.gif doh.gif
Atsakyti
Pirmokeli, gal gali isduot kokiu tu ten gudriu anglisku knygu turi apie maisto gaminima ir tt? Noreciau ir as uzsisakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 26, 00:05)
Pirmokeli, gal gali isduot kokiu tu ten gudriu anglisku knygu turi apie maisto gaminima ir tt? Noreciau ir as uzsisakyti  ax.gif

oi, saulele, as ju turiu per 50... jos nera susietos su kokia tai diagnoze, daugelis senos, kolekcionuoju as jas, bet turiu ir naju. labai patinka tos, kurios orientuotos i vietiniu produktu naudojima pagal sezona, kai ropes valgomos rudeni, o braskes pavasari.. parasyk, kas domina, surinkisu, ka galiu rekomenduot ir patarsiu, kur pigiau isigyt wink.gif nors didziausias mano lobiu tiekejs isties tai yra sendaikciu turgus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejute @ 2010 02 26, 01:00)
laba vakara,o mamos kokias pastas vaikam naudojat?nu maziukams?mazi staigiai pradejo bert,po to atsekiau,kad nuo pastos,nes saldi,buwau pirkus colgate waikisa,bet itariu wisos vaikiskos su braskiu, bananu ir t.t.  skoniais g.gif  doh.gif

O kokio amžiaus jūsų mažiulis? Aš tai naudoju šitą http://www.sveikipro...rganic-children. Ilgą laiką valiau tik vandenuku ir dabar dar ne kasdien su pasta valom, nes manoji nori ją valgyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 02 26, 03:47)
O kokio amžiaus jūsų mažiulis? Aš tai naudoju šitą http://www.sveikipro...rganic-children. Ilgą laiką valiau tik vandenuku ir dabar dar ne kasdien su pasta valom, nes manoji nori ją valgyt smile.gif

Pagal sudeti visai nieko atrodo g.gif . Aciu 4u.gif , reikes ir man saviskiui sita bandyt, kai jau pradesim su pasta valytis.
Atsakyti
dar anksti ką nors spręsti, bet atrodo mes jau teisingam kely į pasveikimą.
pasirodo alergijos ne visados yra tiesiog alergijos ... o klaidingos diagnozės ir gydymas dar labiau viską komplikuoja.

atrodo rašiau jums - pakliuvom su mažyle į ligonine, surado mums daug bakterijų, vis dar gydomės stipriais antibiotikais, bet žandai jau mūsų žyymiai gražesni ir žymės nebėra, kad šerpetojo. aišku, šalčių nebėra, bet mes ir tepalų jokių nebenaudojams, o žandus gydėm be pertraukų jau nuo rugsėjo gal vidurio, kai tik vėjai prasidėjo. su AD gi antibiotikai atvirkščiai, turėtų iššaukti pablogėjimą? taigi teisi buvo Vaič, pas kurią spėjom apsilankyt prieš pat susergant, kad dalis mūsų alergijų infekcinės kilmės. taigi jei būtum anksčiau pas ją apsilankę, tai gal ir plaučių uždegimo išvengę doh.gif

pirmokėli, atsimeni, kiek ieškojau slogos priežasties? tai kiek gyd dabar mus konsultavo, tai yra pas ją tas vadinamas "alerginis fonas", bet sloga klaidingai pripaišyta alerginei doh.gif todėl ir negalėjom niekaip atkapstyt nuo ko, nes aš stebėdavau paūmėjimus, kurie nebuvo susiję su alergenais.
dabar kai jau infekcinė sloga pasitraukė, tai jau akivaizdžiai matau reaguoja į skalbimo miltelius ( ligoninėj buvo doh.gif doh.gif doh.gif ), į dulkes ir matyt dulkių erkutes.

gal kam nors bus naudinga mūsų istorija, kad verta ieškoti vidinių priežasčių msų išorės problemoms...
Papildyta:

sad.gif nenusivilkit visam laikui, nueisit vėliau pas kitą, dar ir vaikiukas paaugs, gal gausit daugiau naudos.
nors dėl MP tai keista, nes per jį maistas vis tiek labiau filtruotas, o kai tiesiogiai gaus, tai negi mažiau alergizuos, juolab kad nėra kol kas nė spėlionių kas iš valgomo jūsų maisto alergizuoja. kažkaip man atrodo ypač alergiukams jis ar tinkamas mišinėlis vis dar pagrindinis maistas iki metų (šiaip jau daugeliui kūdykių taip turėtų būti), o su papildomu maistu gi susipažįstam labai iš lėto po mažai ir atsargiai, tai labai jau mažint MP vis tiek neišeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 26 vasario 2010 - 08:30