Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIII tema

QUOTE(Totore @ 2010 02 24, 18:34)
Ausru, jei ne paslaptis, koks modeliukas jusu siurblio? As tai vis pamastau apie stai si : 
http://www.tomsona.l...u?id=66?pid=148
Gal kas turi kokia info apie si daikciuka?

kai lankėmės pas elergologę ji pabrėžė jog dulkių siurblys butinai turi būti su garais. Ir per metus pora kartų reikia daryti "švaros remontą ", garint pradedant nuo lubų, baigiant grindim mirksiukas.gif
Bet jau kainos tų siurblių unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas, ši naktis bemiegė paktiškai, teko naktį pažaisti. buvom išvykę, nes jau neapsikenčiau blogėjimo, na ir ką jūs galvojat, mano vaikas akyse sveiko. vakar grįžom namo, ir ant vakaro jau mano vaikui pradėjo blogėti, atsirado daugiau bėrimų doh.gif nesuprantu kas čia daros, , nes kažkas čia jam netinka. o naktį nubudo verkdamas ir kasydamasis, pasižiūriu, o mano vaikas dega doh.gif visas raudonas, ypač rankos.nusprendėm kraustytis iš buto lauk, gi nebekankinsim vaiko. šiandien alergenų tyrimo atsakymai, lėksim pasiimti, matysim ką jie rodys.....
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2010 02 25, 10:20)
kai lankėmės pas elergologę ji pabrėžė jog dulkių siurblys butinai turi būti su garais. Ir per metus pora kartų reikia daryti "švaros remontą ", garint pradedant nuo lubų, baigiant grindim  mirksiukas.gif
Bet jau kainos tų siurblių unsure.gif

tai kad garų "siurblys" gi nieko nesiurbia, tik valo garais, bent jau aš nežinau tokio, prieš tai šiukšles dulkes vis tiek reik išsiurbt.

o kas kaune gyvenat, tai iš senukų galima išsinuomot. vilniuj nėra doh.gif

yra ir mažesnių kainų, tik neturiu supratimo apie kokybę:
http://www.krinona.l..._id=6&p_id=1461
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 25, 09:54)
Labas rytas, ši naktis bemiegė paktiškai, teko naktį pažaisti. buvom išvykę, nes jau neapsikenčiau blogėjimo, na ir ką jūs galvojat, mano vaikas akyse sveiko. vakar grįžom namo, ir ant vakaro jau mano vaikui pradėjo blogėti, atsirado daugiau bėrimų doh.gif nesuprantu kas čia daros, , nes kažkas čia jam netinka. o naktį nubudo verkdamas ir kasydamasis, pasižiūriu, o  mano vaikas dega doh.gif visas raudonas, ypač rankos.nusprendėm kraustytis iš buto lauk, gi nebekankinsim vaiko. šiandien alergenų tyrimo atsakymai, lėksim pasiimti, matysim ką jie rodys.....

Vargsiukai 4u.gif O gal tiesuog paieskot saltinio ? nes persikraustymas neatims galimybes, kad kazkas is turimu baldu ar kazko kito kelia jum reakcija. O gali but ir pelesis koks.

Parasykit ka tyrimas parodys, gal kokios dulkes kalos?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 25, 12:13)
Vargsiukai  4u.gif O gal tiesuog paieskot saltinio ? nes persikraustymas neatims galimybes, kad kazkas is turimu baldu ar kazko kito kelia jum reakcija.  O gali but ir pelesis koks.

Parasykit ka tyrimas parodys, gal kokios dulkes kalos?

išvažiavo vyras jau paimti atsakymo, toks nerimas negaliu doh.gif žinok jau pavargau nuo galvojimo kas gali alergizuot, na dar pamatysim gal tyrimas ką parodys.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 02 25, 07:39)
kokį įdomų suradot  - čia net nesupratau ir dulkių siurblys su vandens filtru, ir garinis siurblys viename?  g.gif

Nu va prisireklamavau doh.gif - teks dabar isduot paslapti biggrin.gif . Siaip tokio modelio, koki mes turim, jau negamina, nes mes jau senokai pirke. O naujesnio modelio stai cia prasom zvilgtelt.
Musu tai su vandens filtru, bet dabar jau yra universaliu - ir su vandens filtru ir su garu sistema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 25 vasario 2010 - 12:43
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 25, 10:54)
Labas rytas, ši naktis bemiegė paktiškai, teko naktį pažaisti. buvom išvykę, nes jau neapsikenčiau blogėjimo, na ir ką jūs galvojat, mano vaikas akyse sveiko. vakar grįžom namo, ir ant vakaro jau mano vaikui pradėjo blogėti, atsirado daugiau bėrimų doh.gif nesuprantu kas čia daros, , nes kažkas čia jam netinka. o naktį nubudo verkdamas ir kasydamasis, pasižiūriu, o  mano vaikas dega doh.gif visas raudonas, ypač rankos.nusprendėm kraustytis iš buto lauk, gi nebekankinsim vaiko. šiandien alergenų tyrimo atsakymai, lėksim pasiimti, matysim ką jie rodys.....

Laikykites 4u.gif , o gal jum tiesiog patalyne netinka ar lova ant kurios miegate(ciuzinys ar ant sofos kokios kartu su savimi guldote), jei diena kaip ir neblogai, o atsigulus miegoti toks paumejimas,tai panasu kazkokie miego reikmenys netinka g.gif Mum namuose irgi blogiau nei buvo ligonineje pvz, jau galva skauda begalvojant nuo ko, kas gi namuose mum netinka.
Atsakyti
Tai va, turiu panosėje tyrimų rezultatus. Norėčiau, kad padėtumėtė susigaudyti man juose. Iš įkvepiamųjų alergenų didžiausia alergizacijos klasė šuniui ir lateksui po vieną balą. Po to beržui, ąžuolui, galveniui, katei, žiurkėnui, namų dulkių erkės D.farinael, bei D. pteronyssinusi po 1/0 . kitos nulinės klasės, tačiau spec.IGEkiekis vienetais , niekur nėra nuliukai, tai vienur 7, 10, kitur mažiau. ar reiktų vengti ir jų? iš maistinių alergenų labiausiai alergiškas kazeinui 2 klasė, pienui, bulvėms ,kepimo mielėms, kiaušinio baltymui, 1 klasė. Labiausiai mane nustebino, kad alergiškas bulvėms doh.gif , net įtart negalėjau.na ir kiti produktai daugiausiai 1/0 klasė.
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 25, 13:36)
Tai va, turiu panosėje tyrimų rezultatus. Norėčiau, kad padėtumėtė susigaudyti man juose. Iš įkvepiamųjų alergenų didžiausia alergizacijos klasė šuniui ir lateksui po vieną balą. Po to beržui, ąžuolui, galveniui, katei, žiurkėnui, namų dulkių erkės D.farinael, bei D. pteronyssinusi po 1/0 . kitos nulinės klasės, tačiau spec.IGEkiekis vienetais , niekur nėra nuliukai, tai vienur 7, 10, kitur mažiau. ar reiktų vengti ir jų? iš maistinių alergenų labiausiai alergiškas kazeinui 2 klasė, pienui, bulvėms ,kepimo mielėms, kiaušinio baltymui, 1 klasė. Labiausiai mane nustebino, kad alergiškas bulvėms doh.gif , net įtart negalėjau.na ir kiti produktai daugiausiai 1/0 klasė.

Na suniui, lateksui tai suprantama (jei turit reiskias negerai jau), lateksas - gal ciulptuka dar turit?
Tai matyt kad daugiausiai ju lovoj ar ciuziny kazkur ir kai miega isialergizuoja.
Del tu IgE, tai jei yra kazkoks skaiciukas, tai pagal mane ateity gali isialergizuot, jei nuolat valgysit ar pan. bet ne faktas. Reikia turet minti,kad nera tie tyrimai 100 % tikslus, ir jei nerodo alergijos nereiskai kad jos nera. Pvz., mum zuviai nera, o zuvu tauku isgerus patino akys net.
Bulvem mes 4-5 klases turim smile.gif taigi su jom atsargiau reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 25, 15:19)
Na suniui, lateksui tai suprantama (jei turit reiskias negerai jau), lateksas - gal ciulptuka dar turit?
Tai matyt kad daugiausiai ju lovoj ar ciuziny kazkur ir kai miega isialergizuoja.
Del tu IgE, tai jei yra kazkoks skaiciukas, tai pagal mane ateity gali isialergizuot, jei nuolat valgysit ar pan. bet ne faktas. Reikia turet minti,kad nera tie tyrimai 100 % tikslus, ir jei nerodo alergijos nereiskai  kad jos nera. Pvz., mum zuviai nera, o zuvu tauku isgerus patino akys net.
Bulvem mes 4-5 klases turim smile.gif taigi su jom atsargiau reik smile.gif

taip, čiulptuką dar tebeturim, bet nuo šiol viskas, nebeduosiu, įsivaizduoju kaip bus sunku, nes jam ypač užmingant jo reikia, o šiaip kai užmiega, mes jį išimam. doh.gif o ar gali taip būt, gal jis ir mano pienui alergiškas, tebemaitinu dar jį, tyrėm, kai vaikui buvo pusę metų, tai nerodė alergijos, o gal dabar galėjo įsialergizuoti? g.gif
Papildyta:
na šunį mes jau porą mėn., kaip esam išvežę, bet galvojom, kad laikinai, o pasorodo teks atiduot, kaip skaudu, negaliu, ir jam didelis smūgis bus. verysad.gif bet vaikas yra svarbiau.
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 25, 09:54)

Turit kokiu augintiniu? Geliu? Gal kaimynai turi (augintiniu ta prasme)? Mums labai padejo rozeciu hermetizavimas nuo kaimynu. O gal labai daug plastiko pas jus namuose? Turetumet issikviesti tokia tarnyba, kur formaldehido kieki ore pamatuoja (turejau kazkada kontaktus, bet nzn kur nukisau - internete paieskokit). O kokie ciuziniai pas jus? Lateksiniai/kokosiniai/grikiniai ar dar kokie? Kilimu daug turit? O laminuoto plauso dailylenciu? O pelesis i sienas neisimetes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 25 vasario 2010 - 14:27
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 25, 14:36)

Aišku, jūsų tai nepaguos, bet aš jums labai pavydžių, pas mus kiaušiniams -4, pienui-6,ryžiams-3/4 , jautienai-2, dulkių erkėms-4, šunims - 2 ir dar, ir dar. ...Žiūriu į savo mėlynai- violetinį šašuotą vaiką ir gyventi nesinori...
Atsakyti