Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIII tema

QUOTE(Olgina @ 2010 02 24, 16:47)
mes irgi toki pat siurbli naudojame karher firmos, va sita http://ciapigiau.lt/...dulkiu-siurblys, esame patenkinti, nors kada buvo pas mus atvaziave daryti prezentacija is lux kompanijos su savo stebuklingu dulkiu siurbliu,tai pamateme,kad jis toli grazu nera tobulas, ispradziu pasiurbliavome savo siurbliu,o paskui jie savo luxiniu siurbliu ant virsaus,tai dulkiu po musu siurblio buvo like tikrai daug.

na , aš netikėčiau tai stebuklais už N tūkstančių. pas mus irgi prezentavo, bet tai kas mums aktualiausia nusprendė nerodyt.
kilimų pas mus nėra, o fotelį išsiurbę nustebo, kodėl dėmės nedingo (ką aš jiems bandžiau įrodyt, kad čia dėmės ne nuo dulkių), o dulkių mažai. taigi vaiko pienu atsirūgta, ko jūs norit. pavalai drėgnu skudurėliu ir viskas.
o kas garantuoja, kad jūs prisitaisę tokį patį prezentacinį filtriuką ir vėl pasiurbę savo dulkių siurblių vėl negautumėt dulkių? man aiškino išsijuosę, kad pas mane vaikai alergiški vien dėl to, kad kilimų neturim ir dulkėm nėr kur nusėst doh.gif
liepė irgi tempti savo dulkių siurblį sakau tiek jau to, apseisit. gal dar raktą nuo seifo jums duot.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 24, 15:23)
Naudoju toki, kur siurbia viska i vandeni, po to oras dar papildomai pereina per 2 hepa filtrus, tik tada patenka i aplinka. Po siurbimo ta kibireli su nesvariu vandeniu ispilu. Pries kita siurbima vel reikia prisileisti naujo. Mes labai patenkinti situo siurbliu  thumbup.gif , su jokiais kitais negaledavau siurbti, pastoviai kosciodavau, o dabar jokiu problemu  thumbup.gif . Ir oras po siurbimo labai gaivus buna.
Pas mus, tiesa, nera kilimu, bet as net pries plaudama grindis prasisiurbiu, nes negaliu pakesti, jei plaunant man plaukai ant ranku voliojasi - brr  schmoll.gif

Ausru, jei ne paslaptis, koks modeliukas jusu siurblio? As tai vis pamastau apie stai si :
http://www.tomsona.l...u?id=66?pid=148
Gal kas turi kokia info apie si daikciuka?
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 24, 17:09)
O sitie dysonai siurbia i vandeni?

ne i vandeni,i palstmasini korpusa.
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 02 24, 17:01)
Sveikutes,

Aciu uz rupesteli mamytems, kurios domites kaip mums sekasi... Kolkas dar negalim dziaugtis  verysad.gif  Bet vilties dar taip pat neprarandam...
Kaip ir zadejau, vos tik turesim linksmesniu naujienu - butinai informuosiu.
Mamytes, ar galima musu alergiukams raudona burokeli virta duoti?
Maziukei pakieteje viduriukai sad.gif Keptas obuoliukas nelabai mums padeda, avizu kosytes bijau /ji mums nelabai tiko/, tad pamaniau, ar nepagelbetu mums cia burokelis raudonas  blush2.gif

gal pabandykit linu semenu kisieliuko(nuoviro saldinto fruktoze dar kokia slyva imest) arba tiesiog sauksteli maltu semenu i vandeni ar taip i kosyte ibarstyt. alergizuot tikrai neturetu
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2010 02 24, 17:56)
gal pabandykit linu semenu kisieliuko(nuoviro saldinto fruktoze dar kokia slyva imest) arba tiesiog sauksteli maltu semenu i vandeni ar taip i kosyte ibarstyt. alergizuot tikrai neturetu

Vynuoge, teisingai girdejau is mamu , kad linu semenu aliejus gerai. Mes pirkom Anira paskutini karta, na nestebejau ryskios reakcijos.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 24, 19:03)
Vynuoge, teisingai girdejau is mamu , kad linu semenu aliejus gerai. Mes pirkom Anira paskutini karta, na nestebejau ryskios reakcijos.

jei su fermentas ar kepenim prastai(nezinau ka vynuoges vaikuciui nustate) tai aliejuko atsargiai reiktu...
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 02 24, 16:01)
Sveikutes,

Aciu uz rupesteli mamytems, kurios domites kaip mums sekasi... Kolkas dar negalim dziaugtis  verysad.gif  Bet vilties dar taip pat neprarandam...
Maziukei pakieteje viduriukai sad.gif Keptas obuoliukas nelabai mums padeda, avizu kosytes bijau /ji mums nelabai tiko/, tad pamaniau, ar nepagelbetu mums cia burokelis raudonas  blush2.gif

Mus burokelis ZIAURIAI alergizuoja, net per mp doh.gif Vyresniam laisvindavo zalias agurkas, tik kur jo dabar normalaus gauti?...
Atsakyti
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 02 24, 18:18)
Turejau tokia nuojauta, tad tikslinausi  verysad.gif
Ausru, aciu.

Oi musiske stipriai reaguoja i burokelius doh.gif iskart isvaro pilvuka spuogeliais, o tik valgydavau as ir ji gaudavo jo tik per MP.Turiu draugaite tai jos mergytei irgi sitrpiai veike verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 23, 21:48)
tas pats velnias su baltarusiskom pedkelnem pas mus buvo  blink.gif

o aš turiu mėlynos patalynės komplektą, kurį skalbiu jau kokius 2 metus ir vanduo vis mėlynas...iškur jie tokių dažų ir gauna?
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

QUOTE(Fedes @ 2010 02 24, 09:21)
gefilus PLIUS geriau  4u.gif

4u.gif Ačiū. Šitas ir bandysim, parašysiu kaip reakcija.

QUOTE(ausru @ 2010 02 24, 15:23)
Naudoju toki, kur siurbia viska i vandeni, po to oras dar papildomai pereina per 2 hepa filtrus, tik tada patenka i aplinka. Po siurbimo ta kibireli su nesvariu vandeniu ispilu. Pries kita siurbima vel reikia prisileisti naujo. Mes labai patenkinti situo siurbliu  thumbup.gif , su jokiais kitais negaledavau siurbti, pastoviai kosciodavau, o dabar jokiu problemu  thumbup.gif . Ir oras po siurbimo labai gaivus buna.
Pas mus, tiesa, nera kilimu, bet as net pries plaudama grindis prasisiurbiu, nes negaliu pakesti, jei plaunant man plaukai ant ranku voliojasi - brr  schmoll.gif

O koks pas jus siurblys? Aš jau seniai galvoju apie kažkokį bent jau plaunantį, siurbiantį su vandenius. Siurbiu su paprastu, bet nepatinka man kuo toliau tuo labiau schmoll.gif Siurbiu irgi dėl to, kad negaliu pakest kai valai su drėgnu skuduru ir visur pūkai velias doh.gif

QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 02 24, 16:01)

Maniškei tai labai padėdavo ir nealergizavo slyvų, obuolių sultys.Tiesa pačios slyvos truputį alergizavo. O aš kaip tik tik šiandien daviau saviškei burokėlio truputėlį paragauti , tai žiūrėsiu unsure.gif Dabar kai paskaičiau tai jau baisoka...bet staigios reakcijos nebuvo g.gif Daviau labai mažai. O jūsiškė tai manau per mažytė dar burokėliui unsure.gif Juolab kiek žinau juos rekomenduoja tik nuo 1-erių metukų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 24, 17:09)
O kur tu dulkiu buvo like - kiliminej dangoj ar ant grindu? Musiskis nuo grindu tai puikiai susiurbia - tam uztenka ir 1 stiprumo lygmens (jeigu ant 2-tro siurbiu, tai isvis idealiai), o jau kokioms lovoms siurbti naudoju 4-ta lygmeni, bet manau, sitie kurie siurbia i vandeni vis tiek neislupa tu erkiu is ciuzinio taip, kaip koks kiorbis. Bet kiorbio nesirinkom vien tik del to, kad pro ta savo medziagini maisa praleidzia dulkiu erkutes.
[

Kazkada turejome viename is kambariu kilima,tai ten buvo like dulkiu po siurbimo su musu siurbliu ir nemazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Totore @ 2010 02 24, 18:34)
Ausru, jei ne paslaptis, koks modeliukas jusu siurblio? As tai vis pamastau apie stai si : 
http://www.tomsona.l...u?id=66?pid=148
Gal kas turi kokia info apie si daikciuka?

kokį įdomų suradot - čia net nesupratau ir dulkių siurblys su vandens filtru, ir garinis siurblys viename? g.gif

QUOTE(plato @ 2010 02 25, 01:04)
Labas vakaras 4u.gif
4u.gif Ačiū. Šitas ir bandysim, parašysiu kaip reakcija.
O koks pas jus siurblys? Aš jau seniai galvoju apie kažkokį bent jau plaunantį, siurbiantį su vandenius. Siurbiu su paprastu, bet nepatinka man kuo toliau tuo labiau schmoll.gif  Siurbiu irgi dėl to, kad negaliu pakest kai valai su drėgnu skuduru ir visur pūkai velias doh.gif

mes irgi valom kercher su vandens filtru, tai man nepatinka, kad didelis ir daug terlionės kievieną kartą, bet iš tiesų nerealus dalykas dėl to, kad mane iš proto varydavo tas kvapas ir dulkės iš kitų siurblių. o skysčių mes juo nesiurbiame, nes pagalvojau, kad dažniau pasiurbus, žarna užsiterš, nes nugi vis tiek per ją eina, bet tos funkcijos mums kažkaip netrūksta...

kai buvau jam filtro pirkt, tai pardavėjas sakė, kad ir be vandens filtro galima pasiekti tokios oro kokybės ir siurblys lengvesnis, tai čia Miele firmos, aišku įsivaizduoju, kad jų ir kaina nemaža. konkretaus modelio neįsidėmėjau.

mes dabar ieškome garinio siurblio, kad galėtume išsiplauti nešvarumus garais, bandžiau pasiskolinusi, tai man patinka ir valyt su juo, ir kad oras paskui drėgme prisotintas, nereikia nė oro drėkintuvų thumbup.gif
Atsakyti