QUOTE(Olgina @ 2010 02 24, 16:47)
mes irgi toki pat siurbli naudojame karher firmos, va sita http://ciapigiau.lt/...dulkiu-siurblys, esame patenkinti, nors kada buvo pas mus atvaziave daryti prezentacija is lux kompanijos su savo stebuklingu dulkiu siurbliu,tai pamateme,kad jis toli grazu nera tobulas, ispradziu pasiurbliavome savo siurbliu,o paskui jie savo luxiniu siurbliu ant virsaus,tai dulkiu po musu siurblio buvo like tikrai daug.
na , aš netikėčiau tai stebuklais už N tūkstančių. pas mus irgi prezentavo, bet tai kas mums aktualiausia nusprendė nerodyt.
kilimų pas mus nėra, o fotelį išsiurbę nustebo, kodėl dėmės nedingo (ką aš jiems bandžiau įrodyt, kad čia dėmės ne nuo dulkių), o dulkių mažai. taigi vaiko pienu atsirūgta, ko jūs norit. pavalai drėgnu skudurėliu ir viskas.
o kas garantuoja, kad jūs prisitaisę tokį patį prezentacinį filtriuką ir vėl pasiurbę savo dulkių siurblių vėl negautumėt dulkių? man aiškino išsijuosę, kad pas mane vaikai alergiški vien dėl to, kad kilimų neturim ir dulkėm nėr kur nusėst
liepė irgi tempti savo dulkių siurblį sakau tiek jau to, apseisit. gal dar raktą nuo seifo jums duot.