Sveikos, kiek naujienu siandien.
Linkiu visoms stiprybes ir noriu dar karta visoms mamoms padekoti, nes per paskutine savaite, tai manau neisprotejau tik todel, kad vis prisimindavau jus visas ir kiek jums kiekvienai kainuoja sveikatos ir jegu, ir istvermes visa tai istverti
nes mums supuole viskas i viena vieta - zandai raudoni, nukrito nuo lovos - skilo kaukole(nesipleciu, nes jau zliumbiu) ir tada paprasta sloga perejo i obstrukcini bronchita - kas man jau siaubas tikras - vos ne astminio bronchito prazdzia - tikiuosi tfutfutfu, ne.
o siandien buvom konsultacijoje pas Kupriene - maloni jauna gydytoja, padare durio meginius, jei santariskese parase, kad alergiskas ir pienui, zuviai, sojai, vistai, kiausiniui, dar kazkam (visi tyrimai ant ribos), tai siai gydytojai pasirode keista, pakartojo visus durius, plius dar MP ir erkes namu - ir gavosi, kad niekam nealergiskas
ryt darysiu 36 alergenu palete maistui.
Siulo ir mums gultis, kad padarytu lopo meginius ir siaip viskas nemokamai, bet as labai nenoriu, ir dar kai paskaiciau Loveco patirti, na kazkaip nesinori man gultis, geriau uz viska susimoketi.
tik ji sake, kad kartais buna kad vaikas niekam nealergiskas, tiesiog tokia oda.
Dieve dieve...
Bet svarbiausia, pasake, kad musu zandai baisus. jie tikrai labai parausta ir apserpetoja kai patenkam i silta sausa patalpa. grizom namo - jau iskart geresni - dar ir todel bijau ligoniniu.
tai pas gydytoja vaziuojam sestadieni - Ji liepe tepti fucidin h viena kart dienoje iki kol atvaziuosim pas ja - nes atrodo baisiai ir reikia gydyti, as sakau, bet cia laikinas pagerejimas, nes aisku pageres, tik paskui vel gris i panasia busena, jei neblogesne.
o ji sako, butinai reikia gydyti.
tai ka jus man patartumete. ar tepti?
QUOTE(plato @ 2010 03 16, 16:37)
Kaip tik šiandien sužinojau ,kad su mažąja turėsiu gultis į ligoninę , visai dėl kitų dalykų. Dėl tyrimo. Bet tam reikės gultis.
Aga, yra tų duon iukų. O man dar geriausiai patiko - "RUGINIAI" O sudėtis: Kviet. miltai o ruginių, bijau pameluot tik 20proc.
Aga, yra tų duon iukų. O man dar geriausiai patiko - "RUGINIAI" O sudėtis: Kviet. miltai o ruginių, bijau pameluot tik 20proc.
Apie duoniukus - mes valgom kažkokius vokiškus "ruginius duonos traškučius" (roggen dunn). Juose tik rugiai, melės, druska. Mūsiškiuose "Ustukių malūno" speltos trapučiuose pažiūrėjau - 100% spelta. Dar vyras buvo radęs ekologiškų kukurūzinių trapučių, bet firmos negaliu parašyt, nes ką tik subaigėm.
Bjaurus dalykas tos ligoninės. Bet šiuo atveju turbūt ilgai neužtruksit? Keliom dienom guldys?
del duoniuku, tai cia panasiai kaip su grikiniais makaronais - nusipirkau is Tikro maisto - pasirodo ten 60proc kvieciu
Papildyta:
As kai aiskinausi apie spelta, tai sake cia kvieciu atmaina, tiksliau kvieciai is ju isvesti, ar kazkas panasiai. tai negi jie nealergizuoja, jei alergija kvieciams?
nors pagal musu durio meginius, tai ir kvieciai musu nealergizuoja.
o man toks ispudis, kad dabar alergizuoja viskas - jau nieko nebesuprantu, vaikstau istinusia galva, o nieko neatrandu - tikiuosi gal kraujas ka parodys.
Papildyta:
As kai aiskinausi apie spelta, tai sake cia kvieciu atmaina, tiksliau kvieciai is ju isvesti, ar kazkas panasiai. tai negi jie nealergizuoja, jei alergija kvieciams?
nors pagal musu durio meginius, tai ir kvieciai musu nealergizuoja.
o man toks ispudis, kad dabar alergizuoja viskas - jau nieko nebesuprantu, vaikstau istinusia galva, o nieko neatrandu - tikiuosi gal kraujas ka parodys.
Kristinuv, jetau maziukai jus - laikykites Tikras isbandymu metas.
Carramele, jei jus omeny turite Antakalnio alergologini, tai ten gulima savaite. Su maziuku veikliu leliuku tai tikrai ilgas laikas...
Carramele, jei jus omeny turite Antakalnio alergologini, tai ten gulima savaite. Su maziuku veikliu leliuku tai tikrai ilgas laikas...
QUOTE(plato @ 2010 03 16, 17:37)
Laba diena
Mamos, jau rašiau - pabandykite bulves išmirkyti vandenyje, kuo ilgiau
Loveco, labai džiaugiuosi už tave ir tavo mažylę , kad galėsit būti namuose, aš ir taip pernešu ligonines. Bent jau taip supratau iš tavo aprašymo. Kaip tik šiandien sužinojau ,kad su mažąja turėsiu gultis į ligoninę , visai dėl kitų dalykų. Dėl tyrimo. Bet tam reikės gultis.
Aš siūlau obuoliuką, jei beria, bandykit natūralius, lietuviškus, neraudonus, o žalius obuolius. Virkit kompotą. Arba bandykite obuolių tyrelę ir obuolių sultis. Išsirinkit,kur be jokių priedų. Mano mažylė kai buvo tai nuo kai kurių obuolių alergizavo, o nuo kitų ne. Ir nuo tų spec. apdorotų tyrelių nieko nebūdavo. Nžn. Gal šviežiuose vis tiek kažko pasitaikydavo. Beje tikrai gerai veiki aobuolių sultys.
Mamos, jau rašiau - pabandykite bulves išmirkyti vandenyje, kuo ilgiau
Loveco, labai džiaugiuosi už tave ir tavo mažylę , kad galėsit būti namuose, aš ir taip pernešu ligonines. Bent jau taip supratau iš tavo aprašymo. Kaip tik šiandien sužinojau ,kad su mažąja turėsiu gultis į ligoninę , visai dėl kitų dalykų. Dėl tyrimo. Bet tam reikės gultis.
Aš siūlau obuoliuką, jei beria, bandykit natūralius, lietuviškus, neraudonus, o žalius obuolius. Virkit kompotą. Arba bandykite obuolių tyrelę ir obuolių sultis. Išsirinkit,kur be jokių priedų. Mano mažylė kai buvo tai nuo kai kurių obuolių alergizavo, o nuo kitų ne. Ir nuo tų spec. apdorotų tyrelių nieko nebūdavo. Nžn. Gal šviežiuose vis tiek kažko pasitaikydavo. Beje tikrai gerai veiki aobuolių sultys.
o dėl ko jūs gulatės?
o duoniukai tie ruginiai jau seniai yra, tai aš irgi nervindavausi, dėl to ir parašiau Javinei , kad darytų ką normalaus, be kviečių.
QUOTE(carramele @ 2010 03 16, 20:30)
Apie duoniukus - mes valgom kažkokius vokiškus "ruginius duonos traškučius" (roggen dunn). Juose tik rugiai, melės, druska. Mūsiškiuose "Ustukių malūno" speltos trapučiuose pažiūrėjau - 100% spelta. Dar vyras buvo radęs ekologiškų kukurūzinių trapučių, bet firmos negaliu parašyt, nes ką tik subaigėm.
Bjaurus dalykas tos ligoninės. Bet šiuo atveju turbūt ilgai neužtruksit? Keliom dienom guldys?
žinau, bet jie su mielėm
kukurūzinius ir aš pirkau parduotuvėj, kur be gliuteno produktus parduoda, Mandarine. skanūs man labai.
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 16, 20:38)
jetus, kaip čia taip jum su tuo kritimu o tai ar reikia kaip nors gydyt ar saugoti ddabar galvytę po skilimo jų gi dar kauliukai tokie minkšti?
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 16, 19:27)
nes mums supuole viskas i viena vieta
stiprybes, mamuk
Vargsiukai jus vargsiukai. Tas fucidinas h yra antibiotikas su hydrokortizonu, turetu pageret vien del hormono. Siaip jei itaria infekcija kokia tai tiktu vien antibiotikas - Fucidin (be H)? Gal paprasykit paselio nuo skruostu? Neprisimenu ar bandet Elideli, gal jis padetu biski uzgydyt, jis yra kompensuojamas jei ka.
nukrito nuo lovos - skilo kaukole
o dievuleliau . Ar tik prasiskirtot odos sluoksni ar pati kaukolyte tikrai skilo? Kurioje vietoje? Ir kur taip skaudziai pataike?
Visoms po , stiprybės, kantrybės ir nepalaužiamo tikėjimo bei vilties, kad kada nors viskas bus gerai
Kadangi matau, jog tema į pabaigą, tai sukurpiau iš anksto naują, kad paskui nereikėtų strimgalviais visko daryti
http://www.supermama...;#entry35703267
Kristinuv, o galvos smegenų sutrenkimo nebuvo? "Pasisekė" jums . Dėl veiduko tepimo Fucidin H... Kartais sunku kažką patarti - juk jūsų vaikiuko mes nematome, o patardamos aklai galime ir klaidingu keliu nuvesti. Jau jūs dabar ir kitokių bėdų dar turite, tad gal nebesimėtykite ir tas kelias dienas tepkite tuo, kuo liepė tepti gydytoja. Kad paskui netepdama didesnės bėdos nepridarytumėte. Na, bent aš tai tepčiau jūsų atveju. Buvo momentas ir pas mus, kai situacija buvo baisi. Tepėm paskirtais hormonais, nors daugelis šaukia, kad hormonų veidukui negalima. Bet mes po to gydymo daugiau niekada nebuvom tokios baisios būklės kaip tuo kartu. Sėkmės jums kad ir ką benuspręstumėte
Kadangi matau, jog tema į pabaigą, tai sukurpiau iš anksto naują, kad paskui nereikėtų strimgalviais visko daryti
http://www.supermama...;#entry35703267
Kristinuv, o galvos smegenų sutrenkimo nebuvo? "Pasisekė" jums . Dėl veiduko tepimo Fucidin H... Kartais sunku kažką patarti - juk jūsų vaikiuko mes nematome, o patardamos aklai galime ir klaidingu keliu nuvesti. Jau jūs dabar ir kitokių bėdų dar turite, tad gal nebesimėtykite ir tas kelias dienas tepkite tuo, kuo liepė tepti gydytoja. Kad paskui netepdama didesnės bėdos nepridarytumėte. Na, bent aš tai tepčiau jūsų atveju. Buvo momentas ir pas mus, kai situacija buvo baisi. Tepėm paskirtais hormonais, nors daugelis šaukia, kad hormonų veidukui negalima. Bet mes po to gydymo daugiau niekada nebuvom tokios baisios būklės kaip tuo kartu. Sėkmės jums kad ir ką benuspręstumėte
Laba ryta,
Vakar tik pasidziaugiau, kad grazejam, o siryt ir vel... ta pati daina is naujo Atrodo nieko naujo, o nubudom bais negrazios ir vis raustam tolyn, visas kunelis ... Kasosi nors panciok
Tie pablogejimai taip liudina Vis atrodo, kad praejes - jau paskutinis
Pritariu, Amicai - visom mamytem ir vaikiukam sveikatytes bei grazaus treciadienio Rytas bnt jau Vilniuej sauletas
Kristinuv, pritariu Amicai ir del hormono, as elgciausi kaip gyd. liepia. Turejom uzkretima veiduko jau - nerizikuociau bet tai tik mano nuomone.
plato, aciu uz patarima jum, meginsiu
Vakar tik pasidziaugiau, kad grazejam, o siryt ir vel... ta pati daina is naujo Atrodo nieko naujo, o nubudom bais negrazios ir vis raustam tolyn, visas kunelis ... Kasosi nors panciok
Pritariu, Amicai - visom mamytem ir vaikiukam sveikatytes bei grazaus treciadienio Rytas bnt jau Vilniuej sauletas
Kristinuv, pritariu Amicai ir del hormono, as elgciausi kaip gyd. liepia. Turejom uzkretima veiduko jau - nerizikuociau bet tai tik mano nuomone.
plato, aciu uz patarima jum, meginsiu
atsiprasau - sumaisiau pataisyma su atsakymu
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2010 03 17, 08:31)
Laba ryta,
Vakar tik pasidziaugiau, kad grazejam, o siryt ir vel... ta pati daina is naujo Atrodo nieko naujo, o nubudom bais negrazios ir vis raustam tolyn... Kasosi nors panciok
Vakar tik pasidziaugiau, kad grazejam, o siryt ir vel... ta pati daina is naujo Atrodo nieko naujo, o nubudom bais negrazios ir vis raustam tolyn... Kasosi nors panciok
Nespejau pasidziaugti jusu pagerejimu . Na nieko, bus dar tu pagerejimu