Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIII tema

QUOTE(rieduliukas @ 2010 03 15, 15:46)
tai tierk išsiplėčiau šį kart  4u.gif laikykitės mamos visada ateina gražesnė diena kai ir saulė skaisčiau sužimba... ateis pavasaris pagerės ir vaikučiams... reikia išlaukti...

As uzsisakiau shea butter, laukiu kol atsius. Bandysiu naturaliai gydyt ax.gif
Atsakyti
LiloSun: O kur ir kaip jus isigijote bakteriofago? Skaiciau AS temoje, kad galima isigyti tik Rusijoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2010 03 15, 14:46)
mamos baikit BAIKIT žaist su hormonais... aš jau taip jų kratausi bet vat kartais paima gydytojai ir susuka galvą (pastaruoju metu Grušauskas mūsų kely pasitaikė) kad nuima niežulį... savaitę tept po du kartus cutivate ir kremo mišiniu... žinot ką aš jums pasakysiu... nu kažkaip draskydavosi dukrytė bet proto ribose... jei nagai nukirpti kaip ir norma, nu bet susigundžiau... patepiau... dvi dienas po kartą... kelios dienos ramybės ir po to po to keikiau save baisiausiai kam aš durna boba tepiau vaiką tais hormonais nes taip draskėsi košmariškai tiesiog sėdėjau laikiau rankas ir verkiau o kai nepajėgdavau tai iki kraujų nudraskė riešus, pečius... gerai kad tai buvo paskutinė nakis ir po to iškeliavom į Egiptą... kasėsi ir ten, tik kad  vis mažėjo tas kasymasis... jei aš kada vėl neišlaikysiu priminkit man mano pačios žodžius: JOKIŲ HORMONŲ...

Pritariu visom keturiom biggrin.gif drinks_cheers.gif . As kai saviski hormonais tepiau, situacija katastrofiskai blogejo. Tada emiau blaiviai logiskai mastyti "Jeigu jais tepant mums negereja, tai nafik as juos tepu?" Ir nuo tos dienos daugiau nei karto nepatepiau.
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2010 03 15, 15:46)
mamos baikit BAIKIT žaist su hormonais... aš jau taip jų kratausi bet vat kartais paima gydytojai ir susuka galvą (pastaruoju metu Grušauskas mūsų kely pasitaikė) kad nuima niežulį... savaitę tept po du kartus cutivate ir kremo mišiniu... žinot ką aš jums pasakysiu... nu kažkaip draskydavosi dukrytė bet proto ribose... jei nagai nukirpti kaip ir norma, nu bet susigundžiau... patepiau... dvi dienas po kartą... kelios dienos ramybės ir po to po to keikiau save baisiausiai kam aš durna boba tepiau vaiką tais hormonais nes taip draskėsi košmariškai tiesiog sėdėjau laikiau rankas ir verkiau o kai nepajėgdavau tai iki kraujų nudraskė riešus, pečius... gerai kad tai buvo paskutinė nakis ir po to iškeliavom į Egiptą... kasėsi ir ten, tik kad  vis mažėjo tas kasymasis... jei aš kada vėl neišlaikysiu priminkit man mano pačios žodžius: JOKIŲ HORMONŲ...

ką patart... namum fuxin'as gerai užtraukdavo... tepdavau juo ir tepdavau... (beje veido niekada jokiu hormonu neesu tepus) dabar kažkaip išaugom tą etapą šlapiavimo, o gal vis dėlto ir kordicepsas sumaišytas su shea aliejum padėjo (tepiau juo dukrytę turbūt mėnesį laiko, bet nuo to laiko nebešlapiuoja net ir  iki kraujų nudraskytos vietos jos paprasčiausiai nustojus bėgt kraujuj užsitraukia šašiuku)

ai dar MB kadangi turi tokią pačia problemą (mažesniu mastu, nes galima sakyt išaugo dabar tik kartais išlenda) nusipirko sau bazinį kremą nu riebalas ir tiek be jokių kvapų be nieko...  tas kur naudojamas visokiem gaminamiem mišiniam... jis labai patenkintas o kaina jei gerai pamenu 100 ml 10 Lt ar jį taip paprastai parduoda pabandykit paklaust, nes jam pasiūlė pažystama vaistininkė tai tom kurios nenori natūralių (ar mano kad jie nepadeda) gal pabandykit tokį drėkiklį (vis pigiau o ir bereikalingų alergenų nėra)

tai tierk išsiplėčiau šį kart  4u.gif laikykitės mamos visada ateina gražesnė diena kai ir saulė skaisčiau sužimba... ateis pavasaris pagerės ir vaikučiams... reikia išlaukti...

aš nė trupučio nežaidžiu su hormonais, tiesiog nebežinojau ką daryt šiuo atveju, čia buvo tik antras kartas kai griebiausi jų. verysad.gif doh.gif ir tikrai nebežadu daugiau to daryt, nes matau, kad nieko jie nepadeda.
Atsakyti
Sveikos.
labai nenorom,bet uzsukau ir as.
kazka negero turim,vietine dermatologe sako,kad alergija..kam -nezinia.
Berimai parsidejo nuo 2 men.Meciau visus sokoladukus,riesutus ir medu.3 men nukliuvom pas vietine alergologe,zandai dege-gavom Fuxin,Fucidin h ir kazkoki gaminama kojytem tempt ant kuriu tokia jau storoka pluta buvo susidarius,o ant veiduko pasak gydytojos jau pradzia uzdegimo.
Hormonai zinoma padejo,viskas nubalo ir isgrazejo,dar ir mano griezta dieta,nes maitinu pati,bet....tik nustojus tepti vaistus viskas vel pradejo list tose paciose vietose.Gydytoja liepe tept toliau doh.gif
4 men nukliuvom i Vilniu pas homeopate Gema .geriam zirniukus.Berimas bangom-kada geriau kada visai blogai.Beria pagrinde galvyte ir kojas.
Vakar bandziau tept exipialiu riebiu kremu-vaikas net dege.
Brangiu tepalu nebandem dar.tepliojom bepantenu(visai neblogai buvo)exipialio viena tutele lyg tiko,o dabar blogai,esexx plus netinka.Draugaite dave pabandyt taukmedzio sviesto su migdolais...irgi lyg nelabai.Dar turim gaminamo vaistinej tepalo kur sudeti cinkas,vazelinas ir dar kazkas.Ka apie ji galvojat?Draugaite sako negerai,nes cinkas,sausina odele
Ai,dar geriam gefilus plus....sako gali problemu but todel,kad zarnyne ne viskas gerai
eisiu siandien i vaistine ir net nezinau ka pirkt
stiprybes visom mamytem 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 15 kovo 2010 - 16:47
SVEIKI MERGINOS, TURIU BAKTERIOFAGA, JEGU DOMINA RASYKITE I AZ 4u.gif
Atsakyti
sveikos, trumpai kaip cia kas...
siandien nieko nedarys, rytoj paims visus tyrimus, ir.... NIEKO nebedarys iki penktadienio (tada atsakymai). Lieps gulet. Labai prasomes anksciau namo, bet kol kas i kalbas nesileidzia, nors ir sutepta smile.gif darys kraujo tyrimu nemazai, taciau svarbiausiu (mano nuomone), ir nedarys.. citomegalo, odos meginio pvz... ir neocate nenori kol kas duot. maza to, atsivezem brokoliu visokiu, mesu saldytu, o mum pasake, kad ne tik negamina atskirai, bet ir MAITIns ne hipoalergine dieta...teko valgyt perlines koses...
geriausiai, pietu metu, prieina su maistu, jau ruosias det, prieina kita sesute ir sako, kad tiems, kas siandien atvyko, ides jei liks. jei liks, normaliai....
tai vat.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 03 15, 19:57)
siandien nieko nedarys, rytoj paims visus tyrimus, ir.... NIEKO nebedarys iki penktadienio (tada atsakymai). Lieps gulet. Labai prasomes anksciau namo, bet kol kas i kalbas nesileidzia, nors ir sutepta smile.gif darys kraujo tyrimu nemazai, taciau svarbiausiu (mano nuomone), ir nedarys.. citomegalo, odos meginio pvz... ir neocate nenori kol kas duot. maza to, atsivezem brokoliu visokiu, mesu saldytu, o mum pasake, kad ne tik negamina atskirai, bet ir MAITIns ne hipoalergine dieta...teko valgyt perlines koses...
geriausiai, pietu metu, prieina su maistu, jau ruosias det, prieina kita sesute ir sako, kad tiems, kas siandien atvyko, ides jei liks. jei liks, normaliai....
tai vat.

oho, tai negi normaliai maitins su batonais ir kita? Negi netiki kad jei viska valgai pablogeja vaikui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 03 15, 20:57)
siandien nieko nedarys, rytoj paims visus tyrimus, ir.... NIEKO nebedarys iki penktadienio (tada atsakymai).

Su tom ligoninem tai kaip visada doh.gif Mes irgi vazinesim visa savaite i ligonine, nes Vilnieciu nelabai guldo (cia apie santariskes). Aciu dievui, nes as pati nuo pat gimimo iki 3ios klases is ligoniniu neiseidavau, tai prisiminimai tikrai nekokie doh.gif O tai Neocate misiniui reik recepto ar kaip isvis ir kam jis skiriamas? As maciau per skelbimus yra kas parduoda pavieniai, bet kad isigyti kazkur vaistinej ar parduotuvej schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 03 15, 19:57)
tai vat.

Del maitinimo - nesuprantu kodel? g.gif nejaugi nuo vasaros taip viskas pasikeite? Man leido rinktis arba individualia dieta - ta prasme pritaikyta pagal vaika, arba hipoalergine arba paprasta "stala". Tai kas dabar ten vyksta? Jau niekam nebegamina atskirai? Net vaikiukams?
O tu tyrimu tai paprasykit.

Tiesa, ten kazkokiu kulinariniu sedevru man negamindavo, bet pvz valgydavau tai ka ir vaikas - virta mesa su kazkokia virta darzove. Bet po to labai nusibodo tas ko koses slamsti, tai pasiprasiau hipoalerginio stalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 15 kovo 2010 - 22:05
Na čia tai man didžiausia nuostaba...Alergologinis skyrius. Spec. tokia ligoninė ir duoda ta prasme visokį maistą? Su kiaušiniu? Miltais? Pienu? blink.gif AR kaip čia? Tai jei net darželiai spec yra. tai ką kalbėt apie ligonines g.gif
Atsakyti
šimtą metų nebuvau didesnėj paruotuvėj, nei vietinė minimaxima, vakar Akropolio Maximoj prasiėjau - kaip nustebau, kad jau yra duoniukų be gliuteno/kviečių , yra speltos duoniukai thumbup.gif
kažkada neseniai pildžiau Javinės apklausą, apie tai kokių produktų reikėtų, tai matyt ne viena buvau tokia, kuri prašė ką nors alergiukams pagaminti. tiesa, į grikinius duoniukus dar įeina ryžiai ir kukurūzai, o į speltos - ryžiai, na bet jau šis tas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 16 kovo 2010 - 06:44