QUOTE(rieduliukas @ 2010 03 15, 10:25)
laba dienelė
na mes grįžom po Egipto, kaip ir tikėjausi pagražėjusios... teko sutikt Egipte atostogaujančią dermatologę rusę, kuri pamačius mano dukrytę pati ir užkalbino...
jokių patarimų kuom teptio jinai man nedavė, bet kolkas per visą mano praktiką tai buvo vienintelė gydytoja, kuri pasakė, kad hormonų tokiam mažam vaikui (1,5 metų dukrytei) tepti negalima, nes jie blogis. o šiaip tai sakė saulytei rodykit vaiką ir jūroj maudykit... tai vat tiek...
Dėl jūros oro ir aš girdėjau ,kad padeda. O aš kaip tik sutikau pačią pirmą alergologę,poliklinikoj, kuri iškart nerekomendavo jokių hormonų tokiai mažai. Bet aš kreipiaus iškart, nedelsiant.
QUOTE(pirmokelis @ 2010 03 15, 12:01)
O mes tai susimaišoms sutrintus vaistus su naminiu sirupu ar uogienės skystimu, kartais su braškių, kartais su aviečių ar dar kokiu, kokį galim ir visai pusėtinai nugurgiam. buvo reikalas, teko pelynų arbatos nuo tidivizijos pagert, tai su aviečių sirupu tik pajėhgėm bo tokio kartumo nei ne neaprašysi nė sapne nesusapnuosi... feeeeu.... bet pajėgėm!
o nuo kosulio tai yra labai puiki žolė vaikučiams: siauralapis gyslotis. sutvarko ir sausą ir šlapią kosulį ir tinka tiems,kad negali gert šalavijų su čiobreliais, kurie išties yra pirmas ir pats geriausias pasirinkimas. jei vaikiukai nemėgsta tokios arbatos, galima pasidaryt stiprią ištrauką ir sumaišyt su kokiu sirupu ar medum, ar pagaliau cukrum pasaldint. tokio sirupo tereikia po šaukštuką gert, ne po puoduką..
Ačiū labai už patarimus. Kaip visada patirtis daug daug duoda
Aš tikslai nežinau ar alergizuoja čiobrelis ir šalavijas, nes vienu metu tada daug visko gavo. Bet ,kad gerti nenori jų tai tiksliai. Ir saldintų negeria. Nors su uogine nebandžiau maišyt
O pelynų arbatą esu gėrus
susiraukus,ta spats kaip degtinę kokią
Bet užraukė tai tikrai iškart
QUOTE(Bombonciuke @ 2010 03 15, 12:58)
Dekui mamytems uz patarimus del bakteriofago
Bandysim sugert antibiotiku kursa, jei ne tada bandysim bakteriofaga. O del misinio, tai mes isbandem gal 4 ar 5. Paskutinis buvo Aptamil Allergy Care. Niekas nesikeicia. Gryzom prie NAN HA 1. Sakyciau dar netgi geresnis. Ir garadesnis ir pigesnis ir vaikas geriau valgo, o berimai... kaip buvo taip ir tebera. Be to, kai darem tyrimus, tai dveji tyrimai alergijos pieno baltymui nerode. Rode bulvei (zaliai, tai gali buti sienlige) ir kiausiniui.
Vava as irgi pastebejau, kad nuo hormonu poveikis trumpalaikis. As irgi dabar kai pagalvoju, kas bus veliau... Dabar tai vaika suvystau, kad nesikasytu. O kai paaugs....
Šiaip tai kažin ar verta pasitikėt dabar taios tyrimais
Mes dar jų nedarėm. Su kiek gydytojų kalbu, jie vis tikina, kad netikslu tokiam mažam... Nžn . Aš patarčiau, bent 2 svaites vartoti specialų mišinį, jei tik toleruos. Kad apsiramintų oragnizmas, ir tik tada bandyti HA
Kiek jūs pvz. Aptamil naudojot,kad niekas nesikeičia?
Mums pvz. nuo Aptamil Digestive Alergy Care per 3 dienas pasitaisė oda, bet užtat tas 3d. atsiminsiu visą gyvenimą, nes taip atpylinėjo, kad veiną kart vos šoko negavau
Bet ačiū Dievui,kad tik tiek užteko. Tai jums gal verta Neocate išbandyti
Nesitiki kažkaip, kad būklė negerėja geriant mišinį. Vadinas tikrai pienas alergizuoja
O bandėt Elidel? Kažin ar ne geriau nei hormonas
aaa tiesa...
visiškai kitoks požiūris į homeopatiją:
http://www.austejosb...ikus/#more-8454 tikiuos nesupyks homeopatijos šalininkės
Aš ir pati ocilococsinum gėriau, bet net nžn kokios nuomonės laikaus
turbūt tradicijų...medicinos