Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIII tema

Sekmes, Loveco 4u.gif
Ir linkiu, kad tyrimai kazka parodytu, nebutu abstraktus biggrin.gif
lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
Fedes, va būtent , dabar girdau visus karčius , bjaurūs rupuhos, bet ką daryt. Praskiedžiu su sultim. O jau riksmo doh.gif Kaip sugirdai vaistus? g.gif Aš dabar jau per pirevartą , su švirkštu verysad.gif Bet tai ką daryt. Geriau jau kad tą sirupą pasičepsėdama gers, o paskui dėmėm nusėta bus...neeee.

Loveco,linkiu sėkmės ligoninėj, ramybės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 03 15, 00:03)
Fedes, va būtent , dabar girdau visus karčius , bjaurūs rupuhos, bet ką daryt. Praskiedžiu su sultim. O jau riksmo doh.gif  Kaip sugirdai vaistus? g.gif  Aš dabar jau per pirevartą , su švirkštu verysad.gif  Bet tai ką daryt. Geriau jau kad tą sirupą pasičepsėdama gers, o paskui dėmėm nusėta bus...neeee.

Loveco,linkiu sėkmės ligoninėj, ramybės 4u.gif  4u.gif

va tame visas žinok įdomumas ir yra, kad net tuos sirupus bent jau mažoji tai pylė man lauk, neskaitant kad dar ir išvemdavo paskui, girdyk negirdęs. kažkaip jų "skanumas" jai abejotinas biggrin.gif

o sutrintas tabletes tirpinu labai mažam vandens kieky ir šaukšteliu mažu suduodu, po to iš karto kišu užgert (na pas mus dar kol kas tik MP) ir kažkaip daugmaž viskas nueina ten kur reikia. mano košelių nelabai valgo, bet sakau su kokios skanios nedideliu kiekiu irgi gal galima būtų pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 03 15, 07:29)
va tame visas žinok įdomumas ir yra, kad net tuos sirupus bent jau mažoji tai pylė man lauk, neskaitant kad dar ir išvemdavo paskui, girdyk negirdęs. kažkaip jų "skanumas" jai abejotinas  biggrin.gif 

o sutrintas tabletes tirpinu labai mažam vandens kieky ir šaukšteliu mažu suduodu, po to iš karto kišu užgert (na pas mus dar kol kas tik MP) ir kažkaip daugmaž viskas nueina ten kur reikia. mano košelių nelabai valgo, bet sakau su kokios skanios nedideliu kiekiu irgi gal galima būtų pabandyt.

A tai taviškė jaučia nuo ko ją gali bert ir spjauna tongue.gif Pas mumis jau nebe MP, užtat ji nei puodelio su gėrimu po to neima, žeria su ranka viską iš savo akiračio kai gauna vaistų doh.gif Bet greit nors nurimsta kai labai greit su švirkštu sugirdau. O kai bandžiau su šaukšteliu, matyt visą kartumą pajausdavo, nes kiekvieną kart matant jos veidą, man moralinės kančios būdavo verysad.gif Aš atskiedžiu truputį su sultim. Nežinau ar gerai, bet nors teik nesijaučia to kartumo. O su košele bandžiau, tai paskui ji jau jos nebevalgė. Jau viską supranta.

O dar norėjau tuo pačiu paklausti , kokius alergiškiems vaikučiams galima vaistukus nuo atsikosėjimo? Kad palengvinti atsikosėjimą? Nes praeitą kartą tai visą puokštę sirupų gavo doh.gif Nes dabar jau į pabaigą tas kosulys toks sausas, sunkus atsikosėt.
Atsakyti
laba dienelė

na mes grįžom po Egipto, kaip ir tikėjausi pagražėjusios... teko sutikt Egipte atostogaujančią dermatologę rusę, kuri pamačius mano dukrytę pati ir užkalbino...
jokių patarimų kuom teptio jinai man nedavė, bet kolkas per visą mano praktiką tai buvo vienintelė gydytoja, kuri pasakė, kad hormonų tokiam mažam vaikui (1,5 metų dukrytei) tepti negalima, nes jie blogis. o šiaip tai sakė saulytei rodykit vaiką ir jūroj maudykit... tai vat tiek...
sveikatytės visiems 4u.gif ir stiprybės... jei tik galit pakeiskit aplinką bus lengviau visiems...
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Gaila, bet jungiames ir mes su savo ligoniuku. Pasipasakosiu kaip ir kas: MP maitinau tik 1 men, todel poto seke misinukai. Jau nuo 3 men pastebejau, kad nekaltas berimukas ant veidelio, tampa vis izulesnis. Nuvaziavom pas dermatologe, mano spejima patvirtino - AD doh.gif Pasirodo, mergina paveldejo tai is manes verysad.gif Sake, kad del to gali buti kaltas ir mp. Kad ir menesio maitinimo uzteko, kad liga persiduotu dukrytei unsure.gif Kol kas beria daugiausiai veiduka ir galvyte, kuneli tik vietomis ant rankyciu ir kojyciu paraude issausejimai. O veideli uzpuole infekcija - auksinis stafilokokas ir pulingasis streptokokas. Pirma karta lyg issigydem antibiotikais, taciau po savaites vel pradejo lyst nauji pulinukai, tad mes ir vel ant antibiotiku... Gal kas esat susidure? Kaip isnaikinti ta infekcija, jei net po antibiotiku atsinaujina ?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2010 03 15, 11:27)
Sveikos mamytes 4u.gif
Gaila, bet jungiames ir mes su savo ligoniuku. Pasipasakosiu kaip ir kas: MP maitinau tik 1 men, todel poto seke misinukai. Jau nuo 3 men pastebejau, kad nekaltas berimukas ant veidelio, tampa vis izulesnis. Nuvaziavom pas dermatologe, mano spejima patvirtino - AD doh.gif Pasirodo, mergina paveldejo tai is manes verysad.gif Sake, kad del to gali buti kaltas ir mp. Kad ir menesio maitinimo uzteko, kad liga persiduotu dukrytei unsure.gif Kol kas beria daugiausiai veiduka ir galvyte, kuneli tik vietomis ant rankyciu ir kojyciu paraude issausejimai. O veideli uzpuole infekcija - auksinis stafilokokas ir pulingasis streptokokas. Pirma karta lyg issigydem antibiotikais, taciau po savaites vel pradejo lyst nauji pulinukai, tad mes ir vel ant antibiotiku... Gal kas esat susidure? Kaip isnaikinti ta infekcija, jei net po antibiotiku atsinaujina ?? g.gif

Sveikute 4u.gif ,tikiuosi pas mus neuzsibusi. Man labai keistai cia nuskambejo,kad vaikui AD persidave per MP,tai neimanoma g.gif Del stafilokoku, yra toks vaistukas bakteriofagas,pasiskaitykite AS temoje,gal jums verta ji pabandyti? Ir nuo streptokoku ,berods,irgi kazkoks bakteriofago analogas yra.
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 03 15, 09:55)
A tai taviškė jaučia nuo ko ją gali bert ir spjauna tongue.gif  Pas mumis jau nebe MP, užtat ji nei puodelio su gėrimu po to neima, žeria su ranka viską iš savo akiračio kai gauna vaistų doh.gif  Bet greit nors nurimsta kai labai greit su švirkštu sugirdau. O kai bandžiau su šaukšteliu, matyt visą kartumą pajausdavo, nes kiekvieną kart matant jos veidą, man moralinės kančios būdavo verysad.gif Aš atskiedžiu truputį su sultim. Nežinau ar gerai, bet nors teik nesijaučia to kartumo. O su košele bandžiau, tai paskui ji jau jos nebevalgė. Jau viską supranta.

O dar norėjau tuo pačiu paklausti , kokius alergiškiems vaikučiams galima vaistukus nuo atsikosėjimo? Kad palengvinti atsikosėjimą? Nes praeitą kartą tai visą puokštę sirupų gavo doh.gif Nes dabar jau į pabaigą tas kosulys toks sausas, sunkus atsikosėt.

O mes tai susimaišoms sutrintus vaistus su naminiu sirupu ar uogienės skystimu, kartais su braškių, kartais su aviečių ar dar kokiu, kokį galim ir visai pusėtinai nugurgiam. buvo reikalas, teko pelynų arbatos nuo tidivizijos pagert, tai su aviečių sirupu tik pajėhgėm bo tokio kartumo nei ne neaprašysi nė sapne nesusapnuosi... feeeeu.... bet pajėgėm!
o nuo kosulio tai yra labai puiki žolė vaikučiams: siauralapis gyslotis. sutvarko ir sausą ir šlapią kosulį ir tinka tiems,kad negali gert šalavijų su čiobreliais, kurie išties yra pirmas ir pats geriausias pasirinkimas. jei vaikiukai nemėgsta tokios arbatos, galima pasidaryt stiprią ištrauką ir sumaišyt su kokiu sirupu ar medum, ar pagaliau cukrum pasaldint. tokio sirupo tereikia po šaukštuką gert, ne po puoduką..
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2010 03 15, 10:27)
Sveikos mamytes 4u.gif

Sveikute. Esate neteisi smile.gif Ad ne nuo jusu pienuko juk prasidejo, o kai pradejot misinuka duot, tai labaiu itarciau juos, nes dabar daugelis leliuku pienui alergiski. Be to MP geriausias vaistas nuo visu ligu, o primaitint aalergiukus siulo tik nuo 6 men. Taigi gal jum reik hipoalergini misinuka isigyt? O jei netiks paprasti yra Neocate specialus misinukas.
Del As ir streptokoko, pritariu Olginai, pabandykit bakteriofaga, yra strepkokokinis yra stafilokokinis. Mes su juo is zarnyno isgydem As.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Žiūriu daugiau mamyčių vis prisijungia prie mūsų su tomis pačiomis bėdelėmis, linkime jas kuo greičiau įveikti 4u.gif o aš nebeišmanau ką daryt su žandukais, prieš daugiau nei savaitę jums rašiau(jei pamenat), kad radau po pietų miego kruvinus žandukus, kurie stipriai pradėjo šlapiuoti. tepiau fucidin h praskiestą su drėkinamuoju,porą dienų veidukas tvarkėsi, net gražu žiūrėt buvo. Tačiau po jų likusias dienas tik blogėjo, dabar baigėsi kursas tų hormonų, ir vėl jie šlapiuoja ir degte dega. Taip nenorėjau tų hormonų, tačiau tepiau galvojau gal bent trumpam apgydys žandukus, tačiau klydau, jie daugiau turbūt žalos padarė nei naudos. Nebežinau ką betepti, gaila vaiko, niežti baisiausiai jam tuos žandukus, trina, kasos, naktim su vyru laikom rankytes, jau esam baisiai pervargę, neišsaugom visada verysad.gif užmiegam, ir tas rankytes paleidžiam, nepajausdami doh.gif prisitrina iki šlapiavimų ir kraujavimų verysad.gif gal galit patart, kaip dar tuos žandukus užgydyt......
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 03 15, 13:13)
Sveikute. Esate neteisi smile.gif Ad ne nuo jusu pienuko juk prasidejo, o kai pradejot misinuka duot, tai labaiu itarciau juos, nes dabar daugelis leliuku pienui alergiski. Be to MP geriausias vaistas nuo visu ligu, o primaitint aalergiukus siulo tik nuo 6 men. Taigi gal jum reik hipoalergini misinuka isigyt? O jei netiks paprasti yra Neocate specialus misinukas.
Del As ir streptokoko, pritariu Olginai, pabandykit bakteriofaga, yra strepkokokinis yra stafilokokinis. Mes su juo is zarnyno isgydem As.
Sekmes  4u.gif

Dekui mamytems uz patarimus del bakteriofago 4u.gif Bandysim sugert antibiotiku kursa, jei ne tada bandysim bakteriofaga. O del misinio, tai mes isbandem gal 4 ar 5. Paskutinis buvo Aptamil Allergy Care. Niekas nesikeicia. Gryzom prie NAN HA 1. Sakyciau dar netgi geresnis. Ir garadesnis ir pigesnis ir vaikas geriau valgo, o berimai... kaip buvo taip ir tebera. Be to, kai darem tyrimus, tai dveji tyrimai alergijos pieno baltymui nerode. Rode bulvei (zaliai, tai gali buti sienlige) ir kiausiniui.

QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 03 15, 13:43)
Taip nenorėjau tų hormonų, tačiau tepiau galvojau gal bent trumpam apgydys žandukus, tačiau klydau, jie daugiau turbūt žalos padarė nei naudos. Nebežinau ką betepti, gaila vaiko, niežti baisiausiai jam tuos žandukus, trina, kasos, naktim su vyru laikom rankytes, jau esam baisiai pervargę, neišsaugom visada verysad.gif užmiegam, ir tas rankytes paleidžiam, nepajausdami doh.gif prisitrina iki šlapiavimų ir kraujavimų verysad.gif gal galit patart, kaip dar tuos žandukus užgydyt......

Vava as irgi pastebejau, kad nuo hormonu poveikis trumpalaikis. As irgi dabar kai pagalvoju, kas bus veliau... Dabar tai vaika suvystau, kad nesikasytu. O kai paaugs.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2010 03 15, 13:58)
Dekui mamytems uz patarimus del bakteriofago 4u.gif Bandysim sugert antibiotiku kursa, jei ne tada bandysim bakteriofaga. O del misinio, tai mes isbandem gal 4 ar 5. Paskutinis buvo Aptamil Allergy Care. Niekas nesikeicia. Gryzom prie NAN HA 1. Sakyciau dar netgi geresnis. Ir garadesnis ir pigesnis ir vaikas geriau valgo, o berimai... kaip buvo taip ir tebera. Be to, kai darem tyrimus, tai dveji tyrimai alergijos pieno baltymui nerode. Rode bulvei (zaliai, tai gali buti sienlige) ir kiausiniui.
Vava as irgi pastebejau, kad nuo hormonu poveikis trumpalaikis. As irgi dabar kai pagalvoju, kas bus veliau... Dabar tai vaika suvystau, kad nesikasytu. O kai paaugs.... g.gif

žinok neįmanoma išlaikyti, kai užeina niežulys,tiek jėgos turi doh.gif verysad.gif bet įdomiai, mums juos tepant blogėt pradėjo, nors turėtų padėt.....
Atsakyti