Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIII tema

QUOTE(jurhea @ 2010 03 12, 11:18)
fedes ir ausru labai aciu uz receptus  4u.gif
fedes tavo pyraga jau isbandziau repeticija buvo  biggrin.gif  gavos tikrai skanus bet biski tokia per dregna gal kiek tesla, gal kazka blogai dariau  g.gif 
ausru o kaip tu kepi ta grikini biskvita? miltai ghi ir cukrus? kokio tirstumo tesla?
bandysiu ta torta daryt  smile.gif  smile.gif

Kad as zinok is akies maisau - ipilu ir vandens ir ghi dedu, cukraus pagal poreiki. Nu jeigu nori jau lb tiksliai, tai Mortele pries kuri laika buvo ikelusi nuoroda i grikiniu sausaineliu recepta, tai ten rastum tikslias normas. Mamos, gal turit kuri issisaugojusi ta nuoroda?

Ir sitoj temoj esu ikelusi nerealaus pyrago recepta thumbup.gif - mes kaip uzsikabliavom ant jo, tai dvi savaites diena dienon kepiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2010 03 11, 21:01)
Tikrai jis. Gulėjom infekcinėje, tyrimais nustatyta. Mažius serga jau antra savaitė.

Kai Meda sirgo rotu, tai 11dienų atvargom. Bjaurus daiktas. Sveikit 4u.gif

QUOTE(pirmokelis @ 2010 03 12, 09:45)

Be to teisybė yra tokia,kad vaikučiai labai anksti pradėda tyrunėti tėvelių būdą, vos nuo kelių mėnesių ir kuo daugiau dėmesio gauna, tuo daugiau jo reikalauja. ilgainiui jie pripranta ieškotis kitokių pramogų apart mamos išnaudojimo

biggrin.gif Tiksliai į tašką biggrin.gif Būtent taip aš šiuo metu ir jaučiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2010 03 12, 12:18)
fedes ir ausru labai aciu uz receptus  4u.gif
fedes tavo pyraga jau isbandziau repeticija buvo  biggrin.gif  gavos tikrai skanus bet biski tokia per dregna gal kiek tesla, gal kazka blogai dariau  g.gif 
ausru o kaip tu kepi ta grikini biskvita? miltai ghi ir cukrus? kokio tirstumo tesla?
bandysiu ta torta daryt  smile.gif  smile.gif

prašom 4u.gif
jei tešla tik pagaminta per drėgna, tai turbūt tavo puodeliai mažesni, nei mano biggrin.gif tai mažink sviesto ar didink sausų proporcijas, nes šiiap gan tokia sausoka ji gaunas man, lipdoma galima sakyt.
o jei jau iškepus per drėgna, tai gal vaisiuose/uogose daug sulčių buvo. aš tai įmaišau krakmolo šaukštą kažkur į juos, tuomet jsi sugeria tą drėgmę.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 03 12, 12:51)
Kad as zinok is akies maisau - ipilu ir vandens ir ghi dedu, cukraus pagal poreiki. Nu jeigu nori jau lb tiksliai, tai Mortele pries kuri laika buvo ikelusi nuoroda i grikiniu sausaineliu recepta, tai ten rastum tikslias normas. Mamos, gal turit kuri issisaugojusi ta nuoroda?

Ir sitoj temoj esu ikelusi nerealaus pyrago recepta  thumbup.gif - mes kaip uzsikabliavom ant jo, tai dvi savaites diena dienon kepiau  doh.gif

aciu smile.gif o skanu pyraga tai cia gal ta su datulem? bet jis su kiausiniais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 03 12, 12:11)
Pirmokeli, oje, rimta liga  g.gif . Ziurek, cia ir reumatoidino artrita gydo - http://www.fbm-pharm...o...=3&idcat=86

Beje, pries nzn kiek temu buvau ikelus info, kad tai taip pat alergine liga  g.gif

Jo, čia labai įdomu, gaila, kad tik Vokietijoje... aš jau baigiu pribręst Transfer factoriui, jis irgi imunitetą perkrauna, kad organizmas pats savęs neėstų.
Mano atveju tai ne alergija, o pogimdyminis atsakas į stafilokokinę anginą... nepasisaugojau, galvojau "nu ką čia dabar angina, aš gi tokia uch stipri... smulkmena", va ir gavau grąžos, kad mažai nepasirodė. užtat dabar visoms naujai iškeptoms mamoms sakau: susireikšminkit iki begalybės, sukraukit visus nemalonius darbus tėčiams, močiutėms, tetutėms ir kaimynėms, o pačios būkit pasaulio bambomis, nes jūs pačios svarbiausios. Pačios nepasisaugosit, niek jūsų nepasaugos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokelis: 12 kovo 2010 - 16:14
QUOTE(Fedes @ 2010 03 12, 13:43)
prašom  4u.gif
jei tešla tik pagaminta per drėgna, tai turbūt tavo puodeliai mažesni, nei mano  biggrin.gif tai mažink sviesto ar didink sausų proporcijas, nes šiiap gan tokia sausoka ji gaunas man, lipdoma galima sakyt.
o jei jau iškepus per drėgna, tai gal vaisiuose/uogose daug sulčių buvo. aš tai įmaišau krakmolo šaukštą kažkur į juos, tuomet jsi sugeria tą drėgmę.

nu ir nusisnekejau biggrin.gif ne tesla o pyragas, bet itariu per skysta padariau tesla, vandens biski ipyliau turbut nereikejo visai?
Atsakyti
QUOTE(pirmokelis @ 2010 03 12, 16:10)
Jo, čia labai įdomu, gaila, kad tik Vokietijoje... aš jau baigiu pribręst Transfer factoriui, jis irgi imunitetą perkrauna, kad organizmas pats savęs neėstų.

Pirmokeli, nuosirdziai patariu - geriau pasitaupyk pinigus tam reikalui i Vokietija. Apsisaukimas ten tu tais Transfer faktoriais irnesakyk.gif, cia tik platintojai tokia informacija kisa, kad neva imuniteta perkrauna, o is tikruju jokios realiai patvirtintos medicinines info NERA. As juk jau visi metai kaip jais domiuosi - tik isgauti is donorinio kraujo veiksmingi, o is tu papildu naudos 0 sveiku - tik tiek, kad maziausiai 150Lt pinigine kas menesi paploninsi, o gerti, anot platintoju reikes ilgai - metus maziausiai (o pinigu tau po tu metu niekas negrazins, kai paaiskes, kad nepadeda). Jau geriau tada dazniau sviezio pienuko atsigerk (tau turbut prieinamas sitas malonumas mirksiukas.gif ). Jau kiek as interneto perknisau apie juos info beieskodama - visi puslapiai komerciniai arba tu paciu nupirktu gydytoju Rusijoje atsiliepimai doh.gif . Nei vienas rimtas medicinos puslapis apie situs is karves pieno neraso, tik apie gydyma isgautais is donorinio kraujo, kas labai brangiai kainuoja. O juk jeigu butu taip paprasta, tai visi sitais papildais gydytu, kas terliotusi su krauju ir sitiek jo gadintu ir dar su tokiais kastais doh.gif

P.S. Pamatytum kokia reakcija mano vaikui i situs faktorius buvo - ziauru, o platintojai atsiprasau sikna zeme vos ne raize, kad "ne, negali buti, jie negali alergizuoti, jie isgryninti" doh.gif . Imesiu nuotrauka tuoj.

user posted image

Papildyta:
QUOTE(jurhea @ 2010 03 12, 16:10)
aciu  smile.gif o skanu pyraga tai cia gal ta su datulem? bet jis su kiausiniais sad.gif

Zinok manau ir be kiausinio iseitu, tik reiketu siek tiek daugiau vandens ipilti ir deti visa banana. As ir taip ji visa dabar dedu, o kiausiniu tik 2 trynius, bet pagalvojau kokia ten nauda is tiek mazai - bandysiu visai nedeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 12 kovo 2010 - 17:01
Jei galima, aš galiu patart, kad prie visokios roto, noro, entero ir pan. labai gerai homeopatinis Nux vomica (yra paprastose vaistinėse Nux Vomica homacord), o iš vis super Arsenicum (kai didelis pilvos raižymas ir viduriavimas). thumbup.gif Kadangi jau gerus 3 metus "draugauju" su homeopatija daug info susirinkus esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 03 12, 20:55)
Jei galima, aš galiu patart, kad prie visokios roto, noro, entero ir pan. labai gerai homeopatinis Nux vomica (yra paprastose vaistinėse Nux Vomica homacord), o iš vis super Arsenicum (kai didelis pilvos raižymas ir viduriavimas).  thumbup.gif Kadangi jau gerus 3 metus "draugauju" su homeopatija daug info susirinkus esu blush2.gif

Bandom ir mes draugauti smile.gif.O gal žinot kokie nuo pilvelio skausmų? Nu nuo pūtimo, kaip espumizan?
Atsakyti
Jeigu iš paprastos vaistinės, tai Nux Vomica homacord.
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2010 03 12, 17:11)
nu ir nusisnekejau  biggrin.gif  ne tesla o pyragas, bet itariu per skysta padariau tesla, vandens biski ipyliau turbut nereikejo visai?

vandens tikrai nereikėjo biggrin.gif
šiaip per valentino dieną aš šitą pyragą buvau iškepusi ir apipylusi grietinės kremu, papuošusi žele. atrodė kaip tikras tortas. bet tik jum turbūt ir grietinės negalima? verysad.gif

QUOTE(Eima @ 2010 03 12, 19:45)
Jeigu iš paprastos vaistinės, tai Nux Vomica homacord.

kaip gerai, kad priminei, tikiuosi ir mažiukams šitą galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 12 kovo 2010 - 21:01
Sveikos mamos, kur perkate Klaipedoje svietmedzio ar taukmedzio?ar kakavos alieju, ar migdolu sviesta?
Ir ar yra tokiu, kurioms AD nuo kambaryje dziovinamu rubu?
Atsakyti