ir beje, kam 6 men kudikiui daro misria palete, jei aplina jos dar neveikia, kaip gyd sake.... gal reikia maisto daryt, nes tik joje yra pvz bulve.
Papildyta:
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 11, 19:40)
Tu alergenu tyrimu dar nesidarem, nes kai jau galvoju, kad viskas - darausi - gydytojai pakraipo galvom, kad nelabai ka parodys, tai ir nesidarau. dabar jau galvoju rimtai daryti ir ziureti, antradieni uzsirasiau antakalnyje pas Kupriene, matysim.
o ten ta pacia diena gali padaryti, ar reiks atvaziuoti vel?
ir prasysiu gal dulkem, erkem, vilnai padaryti, jei sutiks. mums daryti vistai, kiausiniams, pienui atseit alergiskas, bet as ju nevalgius jau ir taip buvau.
Papildyta:
Taip, EOS -eozinofilai - 7,4
ir zandai tuo metu tikrai buvo baisus, nes praleidom nakti ligonineje, tai nuo sauso oro ir t.t. tikriausiai baisiai pablogejo, uz tai ir bijau ligoniniu labai.
o jei dar ne viena palatoje, tai man is vis kaip siaubas - nei vaikas uzmiega, tik uzmiega - tuoj ateina kokiu tyrimu daryti.
Vos sulaukiau kada mus isleido.
bet mes ne alergologiniame buvom.
o ten ta pacia diena gali padaryti, ar reiks atvaziuoti vel?
ir prasysiu gal dulkem, erkem, vilnai padaryti, jei sutiks. mums daryti vistai, kiausiniams, pienui atseit alergiskas, bet as ju nevalgius jau ir taip buvau.
Papildyta:
Taip, EOS -eozinofilai - 7,4
ir zandai tuo metu tikrai buvo baisus, nes praleidom nakti ligonineje, tai nuo sauso oro ir t.t. tikriausiai baisiai pablogejo, uz tai ir bijau ligoniniu labai.
o jei dar ne viena palatoje, tai man is vis kaip siaubas - nei vaikas uzmiega, tik uzmiega - tuoj ateina kokiu tyrimu daryti.
Vos sulaukiau kada mus isleido.
bet mes ne alergologiniame buvom.
va butent, as del to paties nerimauju.... nei langu atlapot, nei ka.... maze nervinga labai, ana karta istisai prareke, o zandai pablogejo siaubingai, tai kam man tas neocate realiai, jei po ligoninines tarkim ne jo reikes, o atstatinet bukle. sakes, kuo toliau, tuo labiau norisi nesigulti. net drebu. ne del saves, o del vaiko bijau.