Taigi perskaiciau "Mazyli" su N. Vaiciulionienes straipsniais. Jau kaip graziai viskas parasyta, kaip gydo vaikucius su alergijom ir AD. Bet kad nieks is jos to rasymo neatitinka to ka ji istiesu daro ir sako. Nieko is to neisgirdau atejus su menesio amziaus vaiku, jokio palaikymo, jokios dietos nesudarinejo, skyre veidukui Cutivate ir viso gero. Tai ar cia gydytoja???? Tik straipsnius rasinet ir tegali.
QUOTE(ausru @ 2010 03 11, 14:32)
Neocato pagal nauja tvarka nelabai kas israsys - vien del jo verta vaziuoti, nes patikekit jo pirkimas tikrai paplonina pinigine. Plius sutaupytumet nuo tyrimu.
Manau jums tikrai verta vaziuoti jau vien del tempos ir limfocitu, todel nesimetykit ir vaziuokit,
Manau jums tikrai verta vaziuoti jau vien del tempos ir limfocitu, todel nesimetykit ir vaziuokit,
100%
QUOTE(dautan @ 2010 03 11, 14:49)
Kamuojamės su Rota virusu, bet kokia graži mūsų oda dabar - kaip vasarą prie jūros... Ir mažiaus, ir MB
ojej nugi, bent toks roto privalumas, linkiu lengviau persirgt
Lilosun, panašų dalyką ir aš pastebėjau. labai naudinga pasiskaityti jos straipsnius. o daugiau dėmesio kažkaip skiriama kai jau ne pirmą ir ne antrą kartą ateini ir su antru vaiku...
QUOTE(dautan @ 2010 03 11, 13:49)
Kamuojamės su Rota virusu, bet kokia graži mūsų oda dabar - kaip vasarą prie jūros... Ir mažiaus, ir MB
Oje, labai uzjauciu . Laikykites O tikrai Rotas? Kiek laiko jau sergat?
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 11, 13:40)
As irgi uzsirasiau tik konsultacijai, galvoju darytis geriau mokamus tyrimus, nei guleti ligonineje.
labai idomus Mamos Pieno tyrimas, tai ten tirtu ka, kaip jus manot? Ar jis tinka mano vaikui. nes dar negirdejau apie si tyrima, gal reiks irgi pasidometi.
O kraujo mes darem - kalcio norma, daug kazko, kas rodo, jog irganizmas isialergizaves - net 7,4
Kakucio irgi darem, lyg ir neblogas, gal kiek mazoka geruju bakteriju, tai jas ir geriam..
labai idomus Mamos Pieno tyrimas, tai ten tirtu ka, kaip jus manot? Ar jis tinka mano vaikui. nes dar negirdejau apie si tyrima, gal reiks irgi pasidometi.
O kraujo mes darem - kalcio norma, daug kazko, kas rodo, jog irganizmas isialergizaves - net 7,4
Kakucio irgi darem, lyg ir neblogas, gal kiek mazoka geruju bakteriju, tai jas ir geriam..
man dare mamos pieno tyrima,iesko ar nera ten AS,nes labai daznai mamos pienuke buna AS,kuris griauzia vaikucio skranduka ir nuo to beria,Astr. sake,kad mamai isgydzius AS kartais leliuku berimai dingsta. Jei randa, atsisakyti zindymo nesiulo,tiesiog paskiria gydyma mamai.
Loveco, dar del issityrimo privaciai turiu tokiu minciu: nezinau kaip jus, bet as jau emiau nepasitiketi tais privaciais tyrimais. Pries kuri laika blogai jauciausi, tai nuvaziavau i Baltijos Amerikos klinika, sakau "Prasau mane nuodugniai istirti". Nu tyre tyre, palikau ten kelis tukstancius litu ir nieko - tipo viskas gerai. O savijauta ir toliau ne kokia isliko. Neiskentus ejau pas savo vietinius daktarus, laukiau eilese paskirtu tyrimu ir nei vieno lito nekainavusi echoskopija parode, kad ne, ne viskas gerai - pasirodo inkstu uzdegimas buvo, bet BAK'as jo nepamate ir jis tesesi tesesi, kol pats kazkaip ir praejo. Bet nuo to laiko tik kas biski ir vel man inkstu uzdegimas - nebuvo normaliai isgydytas todel vis atsikartoja. Tai stai jums ir privatus tyrimai. O istaiga tai respektabili atrode
Tai aušru tau turėjo labai skaudėt Aš kai atsimenu savo inkstų uždegimą net nupurto - skausmas nerealus, nei pasisukt, nei ką, o ką jau kalbėt apie tiesiog vaikščiojimą Ir šiaip jis nepraeina. Tikėčiau, kad tau dar kažkas yra O echoskopija tikrai inkstų uždegimą rodo? Šlapimo tyrimas tai taip, bet echoskopiją tik smėliuką/akmenukus kiek žinau
QUOTE(Eima @ 2010 03 11, 17:25)
Tai aušru tau turėjo labai skaudėt Aš kai atsimenu savo inkstų uždegimą net nupurto - skausmas nerealus, nei pasisukt, nei ką, o ką jau kalbėt apie tiesiog vaikščiojimą Ir šiaip jis nepraeina. Tikėčiau, kad tau dar kažkas yra O echoskopija tikrai inkstų uždegimą rodo? Šlapimo tyrimas tai taip, bet echoskopiją tik smėliuką/akmenukus kiek žinau
Man ir skaudejo, bet skausmas buvo kazkoks keistas, sunkiai apibudinamas, tarsi buciau pazlegta po sunkiu akmeniu. O kai po kurio laiko padare ta echoskopija, gydytoja pasake, kad mato praejusi inkstu geldeliu uzdegima, nes mate kazkokius surandejimus. Paklause ar as gydyta nuo jo, pasakiau kad ne, tai sako "Keista, kazkaip matyt pats praejo."
Galbut ir galejo praeiti, nes as del viso pikto brukniu ir meskauogiu arbatas geriau - mama paprotino. O pasirodo pataikiau
Klausyk, o vat kaip pvz buna tais atvejais, kai zmones isvis nejaucia turintys problemu su inkstais, o tie tik bac ir atsisako? Ne viena toki atveji girdejus
Mano atvejis. Nesijautė ir bac Tiesa, buvau nėščia.
Sakai sunkumas A nenori pasitikrint ar ne lėtinis gimdos ar kiaušidžių uždegimas koks Kaip tik nugarą jis mėgsta...
O dėl inkstų geldelių uždegimo... Nesitiki man vis tiek...
Sakai sunkumas A nenori pasitikrint ar ne lėtinis gimdos ar kiaušidžių uždegimas koks Kaip tik nugarą jis mėgsta...
Noriu vel paklausti jusu nuomones. Vis bandau rasti tuos alergenus, tai dabar kelias dienas kartu su vaiku, nes ji dar maitinu mp valgiau vien ryzius, tada kelias vien grikius, siandien vien bulves.
Bet man sunku ka pamatyti - Ryte jei buna grazesni zandukai, tai i vakara vis tiek parausta, arba jei buna ryte raudoni, tai paskui pasvieseja . O vat siandien ryte atsibudo su raudonesniais (po grikiu dienu) tada jie issviesejo ir dabar visa laika toks ispudis kad raudonuoja labiau ir labiau. Tai ar gali buti, kad jau ta pacia diena, pradejus abiems valgyt bulve iskart ir blogetu labai akivaizdziai, ar cia dar nuo grikiu gali buti likusi reakcija? Kokia Jusu nuomone?
na, manau vakarienei bulves jau neduosiu, bet kaip cia ka atsekti tai vis maziau besuprantu.
taip norisi spjauti i viska ir vel valgyti visko po truputi, ale zinau, kad tada vel grausiuosi, kad neistveriau tokios dietos.
Bet man sunku ka pamatyti - Ryte jei buna grazesni zandukai, tai i vakara vis tiek parausta, arba jei buna ryte raudoni, tai paskui pasvieseja . O vat siandien ryte atsibudo su raudonesniais (po grikiu dienu) tada jie issviesejo ir dabar visa laika toks ispudis kad raudonuoja labiau ir labiau. Tai ar gali buti, kad jau ta pacia diena, pradejus abiems valgyt bulve iskart ir blogetu labai akivaizdziai, ar cia dar nuo grikiu gali buti likusi reakcija? Kokia Jusu nuomone?
na, manau vakarienei bulves jau neduosiu, bet kaip cia ka atsekti tai vis maziau besuprantu.
taip norisi spjauti i viska ir vel valgyti visko po truputi, ale zinau, kad tada vel grausiuosi, kad neistveriau tokios dietos.
QUOTE(Eima @ 2010 03 11, 18:37)
Mano atvejis. Nesijautė ir bac Tiesa, buvau nėščia.
Nzn, as ne gydytoja. Bet echoskopuotoja tai gydytoja buvo, tarp kitko, labai fantastiska - ji man ir daugiau ka echoskopavo ir visos jos diagnozes pasitvirtino.
O tas inkstu geldeliu uzdegimas man vel neseniai atsikartojo, tik sikart pats savaime nepraejo. Bet gal man ir reiketu dar kazkokiu tyrimu pasidaryti . Kazin kokiais dar budais inkstus tiria?
Papildyta:
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 11, 18:54)
Noriu vel paklausti jusu nuomones. Vis bandau rasti tuos alergenus, tai dabar kelias dienas kartu su vaiku, nes ji dar maitinu mp valgiau vien ryzius, tada kelias vien grikius, siandien vien bulves.
Nu nzn, as tai sitaip jauciu nieko neatsirinkciau . O tyrimus daresi?
QUOTE(kristinuv @ 2010 03 11, 12:40)
As irgi uzsirasiau tik konsultacijai, galvoju darytis geriau mokamus tyrimus, nei guleti ligonineje.
cia tas EOS gal? vienu metu maniskei rode 9,4. Berimas buvo tikrai klaikus, palyginti su musu "norma".
Jus tik nesmerkit manes nu bet as bijau, kad nuo ligonines blogiau bus klinikose pagulejom, ir sakau, menesi veiduka gydziau...
o tai kazin, negalim mes susirinkti visu tyrimu, ir pas alergologe ju nuvezti, kad konsultuotu ir jei ka, skirtu neocate (na ji sake siaip ar taip, jo reiketu) ?
mazei prasidejo vel sloga ir dantys dygsta- supu supu ant ranku, ligoninej isvis sakes butu be pagalbos vyro, ypac naktines
Tu alergenu tyrimu dar nesidarem, nes kai jau galvoju, kad viskas - darausi - gydytojai pakraipo galvom, kad nelabai ka parodys, tai ir nesidarau. dabar jau galvoju rimtai daryti ir ziureti, antradieni uzsirasiau antakalnyje pas Kupriene, matysim.
o ten ta pacia diena gali padaryti, ar reiks atvaziuoti vel?
ir prasysiu gal dulkem, erkem, vilnai padaryti, jei sutiks. mums daryti vistai, kiausiniams, pienui atseit alergiskas, bet as ju nevalgius jau ir taip buvau.
Papildyta:
Taip, EOS -eozinofilai - 7,4
ir zandai tuo metu tikrai buvo baisus, nes praleidom nakti ligonineje, tai nuo sauso oro ir t.t. tikriausiai baisiai pablogejo, uz tai ir bijau ligoniniu labai.
o jei dar ne viena palatoje, tai man is vis kaip siaubas - nei vaikas uzmiega, tik uzmiega - tuoj ateina kokiu tyrimu daryti.
Vos sulaukiau kada mus isleido.
bet mes ne alergologiniame buvom.
o ten ta pacia diena gali padaryti, ar reiks atvaziuoti vel?
ir prasysiu gal dulkem, erkem, vilnai padaryti, jei sutiks. mums daryti vistai, kiausiniams, pienui atseit alergiskas, bet as ju nevalgius jau ir taip buvau.
Papildyta:
Taip, EOS -eozinofilai - 7,4
ir zandai tuo metu tikrai buvo baisus, nes praleidom nakti ligonineje, tai nuo sauso oro ir t.t. tikriausiai baisiai pablogejo, uz tai ir bijau ligoniniu labai.
o jei dar ne viena palatoje, tai man is vis kaip siaubas - nei vaikas uzmiega, tik uzmiega - tuoj ateina kokiu tyrimu daryti.
Vos sulaukiau kada mus isleido.
bet mes ne alergologiniame buvom.