QUOTE(kristinuv @ 2010 03 05, 17:14)
Skambinau uzsirasyti pas Cerniauska, tai jis pasirodo jau dirba tik ligonineje, tai uzsirasem pas Kupriene, gal kuri ja pazista. dar rekomendavo mums Dubakiene ir Ėmužytę. gal kuri galit ka pasakyti?
aciu
O mes grizom is ligonines su kitom nelaimem, tai nors pagulejom tik viena para is normaliu beveik zanduku vel pasidare baisus raudoni ir slapiuojantys klaikiai. nebezinau ar geriau duot kokio tavegilio, kad prislopinti, ar Fucidin h tepti.
aciu
O mes grizom is ligonines su kitom nelaimem, tai nors pagulejom tik viena para is normaliu beveik zanduku vel pasidare baisus raudoni ir slapiuojantys klaikiai. nebezinau ar geriau duot kokio tavegilio, kad prislopinti, ar Fucidin h tepti.
cia nuo ligonines vien? o bent jau paleidzia namo, jei mato, (arba as matau), kad pablogejimas? man nuo 2 paru KMUK irgi vaika sugadino, blin atstatinejau menesi...
QUOTE(plato @ 2010 03 05, 17:44)
O kokia patalynė jūsų? Aš turiu dar iš seniau mamos pasoūtą iš lino paklodę, labai smagu man kažkaip miegoti ant jos. Ir čiužinį galiu pagirt savo nuskambės kaip reklama, bet Dormeo. Nžn nepastebėjau kad aš kaisčiau ar kad mažoji kaistų ant jo, nors aišku ji pasmus nuo gimimo visada lovelėj miegojo, tik jau išimtnai satvejais su mumis
Gal pabandyk tada linines antklodes Sėkmės jums
Papildyta:
Gal pabandyk tada linines antklodes Sėkmės jums
Papildyta:
dormeo ciuzinys ir pas mus. Bet biski susiusiotas mazes, atpylusi buvo, nu vis tiek ne sviezias gi bet juk nekeisi naujo kas savaite. Uzvalkalai musu satininiai/medvilniniai, vienas is ju dar nuo mano mamos laiku- toks minkstutis.... o pati patalyne tai sintetine, pagalves dvi ortopedines, viena grikine, bet ji tik pasiramstymui man
QUOTE(ausru @ 2010 03 06, 14:03)
Maniski, kaip tikru tikriausia alergiuka, sualergizavo net per mp - ir taip baisiai, kad griebemes net tavegilio tada.
kodel sakai, NET TAVEGILIO? maniske KMUK sere 10 dienu juo...efekto jokio, nors artu dar ir zyrtec gere.
O dar del AS ir slapiuojanciu zaizdu. nepaidarem zolyno gatveje to tyrimo nuo veiduko, nes i Kauna skubejom Dabar nezinau, ar antakalnyje kai gulesim, darys si tyrima...
Po bakteriofago kurso nutraukem ir GB. (jau beveik menuo negeria), nes vis laukem tinkamos progos kiekybini tyrima pasidaryt. (buvo ilgai nesitustinus kelis sykius is eiles). Dabar nuo 15 d guldo i ligonine, ir ten sae darys kazkoki tyrima del disbakteriozes (tai jei cia tas pats, gal neverta kankint vaiko BE GB ir duot jau ju, o ten nusivesim atsakyma kur dabar gausim treciadieni)?
baisu, jei AS ant veiduko, nes tos ryskiai raudonos demes plinta....
Papildyta:
as va parodysiu, kaip atrodo vienas is tu raudonu lopu, jis dazniausiai sausas, nakti kartais buna vov limpantis toks, tai gal laikoma slapiavimu ,nezinau. Bet kai paumeja, tai raudonose vietose dar pusles issoka tokios virs odos...
cia su blicu, biski kitoks apsvietimas..
tokie lopai, kai paraudonuoja, tai apima abu kaktos sonus, abu paausius, pasmakreje...ir kakliukas darosi panasus- mazos raudonos demeles jungiasi i plotus...
beje, pamenat ta raudona sarafaniuka, kur sakiau dazai bega raudoni? apvilkau...po dvieju valandu....vaiko VISAS veidas buvo viena didele deme. Nuprausiau, nuvaliau, po paros laiko praejo...