Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIII tema

QUOTE(Loveco @ 2010 02 23, 19:14)
Kaip manot, ar kada nors bus imanoma toki DAZALA apvilkti vaikui??  doh.gif

tas pats velnias su baltarusiskom pedkelnem pas mus buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 02 23, 20:44)
turejau maza maza vilti, kad gal jum pasirodys ne tragedija  blush2.gif  nes rubelis tikrai grazus labai biggrin.gif sad.gif nu bet is tiesu- sitiek dazu....imeciau i skalbenke su keliais skalbimais, skalavimais ir panasiai, pranesiu, ka istrauksiu smile.gif

žinau, žinau, reikia gi bent kartą jį vaikui uždėt, kai močiutės matys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2010 02 23, 10:33)
Ausru - labai džiaugiuosi dėl Tavo špokiuko apetito thumbup.gif

Aciu, as irgi lb dziaugiuosi. Tik dabar labai isrankus vaikinas pasidare - nenori jau savo beskones koses is maltos mesytes ir kazkokios darzoves. Jau nori gardziai - su prieskoniukais ir kad atskirai mesyte, atskirai darzoves butu. Mesytes irgi jau nesmulkintos nori - turbut atejo ir laikas tam. Taip pat sriubyte labai pamego - matosi, kad sriubu fanas kaip tetukas bus smile.gif
Atsakyti
o kas ten per dazai? as tai net nesuvokiu, niekada taip nebudavo man smile.gif
Atsakyti
Filmukas kaip veikia alergijos mechanizmas - http://www.alergija....age=133&rpid=47
Papildyta:
Apie alergija ir antibiotikus - http://www.alergija....page=104&rpid=2
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 02 23, 15:08)
sveikinimai dukrytei 4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(pirmokelis @ 2010 02 23, 16:16)
čia tai tikrai. mums nuo pat pirmos dienos paskyrė probiotikų kursą, nors gimė džigitas sveikutėlis, pagal APGAR 10, ir MP gavo iškart, ale vat, sąkė, tikrai nepamaišys. ir nepamaišė tikrai: neturim problemų su pilvo skausmais, palaidais galais, ryškiu maisto netoleravimu, o viduriavo (taip jau TIKRAI viduriavo) tik vieną kart gyvenime, kai padaugino vasarinių slyvų... dabar gauna papildomai Gefilus tik tada, kai tenka antibų pagert ir tai tik dėl to, kad "taip reikia".

Na va. Dabar man keista,kad bent jau alergologė šito nepaminėjo g.gif Ačiū labai 4u.gif Manau pabandysim tą Gefilus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 02 23, 23:01)
Ačiū 4u.gif
Na va. Dabar man keista,kad bent jau alergologė šito nepaminėjo g.gif  Ačiū labai 4u.gif Manau pabandysim tą Gefilus ax.gif

gefilus PLIUS geriau 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytes mirksiukas.gif ,

Turiu šviežio (2010 02 21) spaudimo kedro riešutų aliejaus tiesiai iš Novokuznecko. Deja kaina nebus tokia kokia rašoma pirmame puslapyje, 100 ml kaina 37 lt. Galioja 6 mėn. Tikrai garantuoju, kad šviežias ir kokybiškas produktas, pati vartoju ir vaikui duodu jau puse metų. Taip pat turiu ir kedro riešutų pakuotų po 40gr, 60gr, 100gr. Jei domina rašykit AŽ.

Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 02 23, 21:44)
turejau maza maza vilti, kad gal jum pasirodys ne tragedija  blush2.gif  nes rubelis tikrai grazus labai biggrin.gif sad.gif nu bet is tiesu- sitiek dazu....imeciau i skalbenke su keliais skalbimais, skalavimais ir panasiai, pranesiu, ka istrauksiu smile.gif

Perskalbkit actu vandenyje truputi skistu actas yuztvirtina spalva ir tada neturetu jau dazyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laugene @ 2010 02 24, 11:37)
Perskalbkit actu vandenyje truputi skistu actas yuztvirtina spalva ir tada neturetu jau dazyti  blush2.gif

Esu turėjus tokių dažančių rūbų, kad nei actas nepadėjo schmoll.gif . Vienus džinsinius vyro marškinius net išmečiau, nes visa nugarą vyrui nudažydavo, iki tokio lygio dažė blink.gif . Turėjau džinsus, su kuriais baltų apatinių negalėjau dėvėti, nes nudažydavo, nors džinsus skalbiau ne kartą, bet kaip dažė, taip dažė. O rūbai buvo pirkti parduotuvėse, ne kur turguje.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 02 24, 14:18)
Esu turėjus tokių dažančių rūbų, kad nei actas nepadėjo  schmoll.gif . Vienus džinsinius vyro marškinius net išmečiau, nes visa nugarą vyrui nudažydavo, iki tokio lygio dažė  blink.gif . Turėjau džinsus, su kuriais baltų apatinių negalėjau dėvėti, nes nudažydavo, nors džinsus skalbiau ne kartą, bet kaip dažė, taip dažė. O rūbai buvo pirkti parduotuvėse, ne kur turguje.

matyt dar tokiu beviltisku rubu neturejau lotuliukas.gif nes actas padejo kai karta toki buvau isigijusi. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Lilosun,Vynuoge, kaip jusu mazyliai?
..............
As dar su klausimu. Siandien vyras veze dukra pas vaiku gyd. tai pakeliui uzejo pas musu vietine odos gydytoja (kuria visai nepasitikiu). idave jam gaminama vaistuka pabandymui, sudetis: Polcortolon, lanolinas ir salicilo rugstis 2 proc. Proporciju net neuzrase. g.gif Bijau ir tept,nes paskaiciau,kad tas polcortolon kazkoks gliukokortikosteroidas unsure.gif
Pakomentuokit,jei nesunku 4u.gif
Atsakyti