QUOTE(LiloSun @ 2010 03 04, 12:55)
gal geriau Cerniauskas? Man jis priimtinesnis is visu.
Dar nesugadintas zmogus. Nors bendrai zmoniu, kurie turi sazine, sugadinti neimanoma
Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2010 03 04, 13:08)
Mane tai vaistininkė pritrenkė, kai paprašiau tepalų ir ji man pradėjo moralizuot, sakau gydytojai leliukams jau rašo stipriausius hormonus, o ji sako pačios turit žiūrėt. Vos ne medicininį išsilavinimą turi įsigyt, kad galėtum žiūrėt. Kažkoks košmaras.
O ligoninę gulčiausi tik jei labai blogai būtų, tyrimus geriau mokamai darausi.Vieną kartą gal verta pamatyt kas ten darosi, bet pabuvau ir daugiau pas Astrauskaitę negulsiu na nebent labai labai pasidarytų blogai.
O ligoninę gulčiausi tik jei labai blogai būtų, tyrimus geriau mokamai darausi.Vieną kartą gal verta pamatyt kas ten darosi, bet pabuvau ir daugiau pas Astrauskaitę negulsiu na nebent labai labai pasidarytų blogai.
O as visai sutinku su tuo, kad pacios turim ziuret savo vaiku. Nera ten is tikruju toj ligoninej taip blogai, tik daug visokiu niuansu. Kai juos zinai - lengviau.
Papildyta:
QUOTE(Loveco @ 2010 03 04, 13:36)
o tai kokiu budu reikalauti originalu, kokiu budu tikrinti, kuo tepa- as pvz nezinau, ar vieni vaistai geri, kiti blogi, neskiriu ju...kurie nepavojingi?
o tepa sesutes, mamom neleidzia? ir jei kunelis idealus, kam ji tepliot vaistais??
tai tepti ne viena karta reik??? tai cia apsimoka labiau mokamus tyrimus pasidaryt ir tiek. jei man susakytu kokie jie, tai pasidaryciau. bet sake ju daaaaaaaug. kokius ju darot?
o tepa sesutes, mamom neleidzia? ir jei kunelis idealus, kam ji tepliot vaistais??
tai tepti ne viena karta reik??? tai cia apsimoka labiau mokamus tyrimus pasidaryt ir tiek. jei man susakytu kokie jie, tai pasidaryciau. bet sake ju daaaaaaaug. kokius ju darot?
Nesuprantu kodel Lilosun ju nedave, nes man tai nei prasyti nereikejo . Tik po to tuos atsakymus suveda i bendra israso is ligonines lapa, ir ten labai daug klaidu pas mus buvo. Astr pasiteisino, kad kazkam buvo patikejusi suvesti ir tipo nenuziurejo.
Jeigu savo tepalais - tepsies pati, jeigu ligonines - teps sesute. Siaip jau leidzia pasirinkti savo ar ju, tik Astr nlb patenkinta buna, jei savus renkiesi - tipo nepasitiki ja. Bet i ta jos nepasitenkinima galima ir nekreipti demesio
O jei kunelis svarus ir net ne sausas, tai nebijok, niekas ten nevers jo be reikalo teplioti.