QUOTE(ausru @ 2010 03 04, 08:18)
Loveco, dar patarima turiu: kai isduos israsa isvaziuojant, sesk ir tikrink viska smulkmeniskai, nes mums tai toki beleberda padave, net ne su musu tyrimu atsakymais!
Gerai, kad as kaip mokytoja pripratus viska tikrinti, tai dirst i ta lapa - ogi mes visai nealergiski
, nors pries tai ASTR... man buvo atnesusi originalu laboratorijos lapa, kur pas mus auksciausios alergijos klases. Tai isbraukiau visus israsus raudonai ir atgal Astr pagrazinau. Bet labai idomus vienas niuansas - iseinu as is palatos su tuo priraudonintu lapu, o kitame koridoriaus gale mane pamaciusi AStr ir sako: "Zinau zinau, kad ten daug klaidu" -
. Isivaizduojat? Vadinasi man pakiso bilekoki israsa, ir jeigu as nebuciau apsiziurejusi, vadinasi visiems ramu - su tokiu ir butume iskeliave. O juk cia dokumentas, ir svarbus dar - tarkim prireikia tau susitvarkyti dokumentus del neigalumo pasalpos, nunesi toki ligonines israsa, o ten sako: "Ko jus norit? Juk niekam nealergiski?"
o tai kokiu budu reikalauti originalu, kokiu budu tikrinti, kuo tepa- as pvz nezinau, ar vieni vaistai geri, kiti blogi, neskiriu ju...kurie nepavojingi?
o tepa sesutes, mamom neleidzia? ir jei kunelis idealus, kam ji tepliot vaistais??
QUOTE(ausru @ 2010 03 04, 08:44)
Bet matai, as buvau teisi - negalima veiduko hormonais tepti
- net Astr tokio gydymo vengia, nors kuneli, tai jie be skrupulu tepa. Mamos juk rase, kad daug hormonu maciusios vietos ima skilineti, kraujuoti kai gauna saules, o veidukas tokia vieta, kuri pastoviai saule matys.
Papildyta:
O ka tai reiskia?
QUOTE(Singė @ 2010 03 04, 10:49)
Na ir man panašiai-toks kaip poilsis buvo, knygą skaičiau ir tiek.
O būklė mums ten buvo pablogėjusi-mus paguldė penktd. Ateina Astr.pirmadienį-sako, gal jūs į namus išvažiavę buvot, nes žiauriai vaiką išbėrė. O aš net kojos iš ligoninės nekėliau.
Taip, tas tiesa
.
AŠ, matyt, per mažai tepiau, kad kai nuvažiavom po ligoninės pas ją Neocate išsirašyt, ji ir klausia-o jūs pas mane gulėjot, ar pas mano kolegą.
Ir šeip, anksčiau namo iškeliavom iš ligon.....
tai tepti ne viena karta reik??? tai cia apsimoka labiau mokamus tyrimus pasidaryt ir tiek. jei man susakytu kokie jie, tai pasidaryciau. bet sake ju daaaaaaaug. kokius ju darot?