Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIII tema

QUOTE(Fedes @ 2010 03 02, 12:03)
paziurejau sudeti ką turiu spintelėj

topfer eko ryziu - ryziai ir vit B1
hippo soru kruopos - sorai ir vit B1
milupos kiek zinau i bio kruopas deda tik tą patį vit B1.

Aš dabar irgi pažiūrėjau į vitaminus, tikra man rodos, kad kai jie apdoroti , ne taip alergizuoja.Nes aš saviškei daviau ir nieko, gerai.

QUOTE(Fedes @ 2010 03 02, 15:13)
matai, viskas gali alergizuot. tuomet neverta nieko apskritai ragaut. mus vibrocilis alergizuoja, bet dėl to nenustoja tukštančiai žmonių jo naudot... o jau rašiau, kad tie vitaminai dedami todėl, kad jie prapuola terminio apdorojimo metu. kažkaip nemanau kad ten dideliais kiekiais privaryta. juk jie suinteresuoti, kad tiktų tos košės mūsų vaikams. mano nė vienas nealergiškas B grupei, tiksliau mes vitaminų negėrėm, bet iš košių bent jau viskas ok buvo. jei visko paniškai bojot, tai maisto nebus visai. juk į tuos pačius skanėjos rius gali būti tiek privaryta chemikalų, kad neatseksi. arba bet kurie iš kinijos ryžiai gali būti genetiškai modifikuoti. kol nepatikrina, tol nesužino. yra išsiųstos keliso partijos iš lietuvojs atgal, nes buvo gm ir nepažymėta. o juk tikrint inspekcija turi N produktų, tai tik menka imtis buvo tikrinta, nežinia, kiek mes tokių jau suvalgėm.

drinks_cheers.gif Aš irgi dažnai pasiimu kruopų maišelį ir žiūriu kilmės šalį. Tai manes kažkaip nežavi Kinija...neiškyla vaizdelis su kiniška melodija, plačiais ryžių laukais ir siauraakiu senuku biggrin.gif iškart galvoju ,kad jie kokie užteršti gali būt ar biesas žino kokie doh.gif nors nežinom kas ir už kampo pas mus Lietuvoj auga doh.gif

Papildyta:
QUOTE(plato @ 2010 03 01, 23:43)
g.gif  O kaip mažylė? Jau praėjo reakcija nuo tų papildų? Jūs nebijote jai bandyti naujo kažko? Nes turėtų būti sudirgintas dar organizmas? g.gif

Lilosun, jūsų klausiau kaip mažylė jūsų ax.gif
Atsakyti
Plato smile.gif jau normaliau, bandau dabar savaitele ketotifeno duot, ziuresim ar geriau bus. Nes be antihistamininiu mum siaubas. Aciu uz rupesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 03 02, 16:52)
Taukmedi tai cia turbut bent jau kas antra mama naudoja. Mes irgi naudojom - tiko. Dabar emu naudojam.

O kuo emu geriau nei taukmedis? blush2.gif

QUOTE(LiloSun @ 2010 03 02, 17:07)
Sveikutes. Kuri mamyte buvo rasius kur A-dermos pigiau galim pirkt? Visai pamirsau ir neisaugojau nuorodos  blush2.gif

Ausru, na bet musu AS bjaurybe atsparus NGjuros druskai. Jau seniai kas 2 diena joje maudom ir vis tiek auga  doh.gif

Aš kiekvieną vakarą su NGJ druskos tirpalu sudėkinu kūnelį (na sudrėkintu skudurėliu šluostaui kūnelį, rankytes, kojytes). Bet pabėrimai vis tiek karts nuo karto atsiranda.

QUOTE(LiloSun @ 2010 03 02, 21:09)
Plato smile.gif jau normaliau, bandau dabar savaitele ketotifeno duot, ziuresim ar geriau bus. Nes be antihistamininiu mum siaubas. Aciu uz rupesti  4u.gif

Žinai, ir aš jau praeitą naktį daviau, nes neištvėriau viso košmaro. Galiu pasakyt tik, kad gana gerai miegojo vaikas naktį-vietoj 5 kartų kėlėsi tik 2, pavalgęs iš karto užmigo. unsure.gif
Skaičiau, kad jie turi tokio migdomojo poveikio, o realus poveikis tik po 2 sav.pasirodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 02 kovo 2010 - 19:36
QUOTE(Singė @ 2010 03 02, 19:36)
O kuo emu geriau nei taukmedis? blush2.gif
Aš kiekvieną vakarą su NGJ druskos tirpalu sudėkinu kūnelį (na sudrėkintu skudurėliu šluostaui kūnelį, rankytes, kojytes). Bet pabėrimai vis tiek karts nuo karto atsiranda.
Žinai, ir aš jau praeitą naktį daviau, nes neištvėriau viso košmaro. Galiu pasakyt tik, kad gana gerai miegojo vaikas naktį-vietoj 5 kartų kėlėsi tik 2, pavalgęs iš karto užmigo.  unsure.gif
Skaičiau, kad jie turi tokio migdomojo poveikio, o realus poveikis tik po 2 sav.pasirodo.

Kuo geriau? Na cia individualiai - vieniems vienas drekiklis geriau, kitiems kitas. Bet emu man labiau patinka.

O del tos druskos, tai nepatariu jums taip daryti - sugadinsit vaikui sirdute. Buvau kazkada idejus info, kad negyvosios juros druska veikia sirdi, po maudyniu butinai reikia nuplauti, maziems vaikams reikia saikingai ja naudoti. Pasiieskokit internete arba berods 12 musu temukej (arba 13-toj)
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 03 02, 22:56)

Buvau kazkada idejus info, kad negyvosios juros druska veikia sirdi, po maudyniu butinai reikia nuplauti, maziems vaikams reikia saikingai ja naudoti. Pasiieskokit internete arba berods 12 musu temukej (arba 13-toj)

EInu pabandysiu susiieškot.
Atsakyti
Pirmokeli, nu ka? Matei Paskutine instancija? Pasirodo ne tik glifosato gaunam, bet dar ir daugiau chemijos pries nuimdami derliu pavaro. Ir ne is pirsto Ruta faktus traukia - patys ukininkai kalba - dar pasitaiko saziningu zmoniu, kuriems ne tik pelnas rupi. O apie mesyte, tai isvis patyliu. Lietuvoj kas antra pora turi vaisingumo problemu, tai ar ne modifikuotai sojai dekingi turetume buti?

Mamos, svarstau minti ar mums nereiketu kreiptis i Paskutine instancija ir parodyti tiems idiotams ka padare su musu vaikais sitoks maistas? Ka manot? Nusiustume Ruta i Alergologini, kad Astrauskaite pakalbintu - manau sokiruotu jos pateikta statistika ir ten isvysti vaizdai, kaip atrodo vos keliu menesiu kudikiai su sunkiu ad.
Atsakyti
Suradau apie Negyvos jūros druską. Tiesiog reikia mažinti drėkinimo ja procedūrų skaičių. Tarkim, kas trečią dieną patepliot. g.gif Juolab, kad aš nemaudau joje, o tik pateplioju.
O jūs visiškai atsisakėt?

Dar klausimukas-sudaviau savo mažiukui Umckalor lašiukų ir įtariu, kad nuo jų baisiai išbėrė.
Kokius jūs vaistukus naudojat nuo slogos, kosulio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 02 kovo 2010 - 22:41
QUOTE(Singė @ 2010 03 02, 22:41)
Suradau apie Negyvos jūros druską. Tiesiog reikia mažinti drėkinimo ja procedūrų skaičių. Tarkim, kas trečią dieną patepliot.  g.gif Juolab, kad aš nemaudau joje, o tik pateplioju.
O jūs visiškai atsisakėt?

Dar klausimukas-sudaviau savo mažiukui Umckalor lašiukų ir įtariu, kad nuo jų baisiai išbėrė.
Kokius jūs vaistukus naudojat nuo slogos, kosulio?

Ne, mes neatsisakem - neg.j. druska labai geras dalykas, bet reikia teisingai naudoti. Maudomes su ja 2 kartus i savaite, 1 valgomas saukstas vonelei, po maudyniu butina perlieti po dusu - parasyta ant pakuotes. O jei jus patepliojat, tai ji ten ir lieka ir kelia stresa vaiko organizme. Pateplioti ir nenuplauti galima nebent lb nedideli plota - tarkim veiduka. As irgi is pradziu nezinodama tepliodavau ir nenuplaudavau, tai taip uzpumpavau vaiko sirdute, kad gerai, kad kokie permusimai neuzejo.
Papildyta:
Geriausias vaistas nuo kosulio - inhaliacijos su fiziologiniu vandeniu Omron inhaliatorium (turi buti vesus aerozolinis garas, nes karsti garai alergiukams gali issaukti astma)
Dar naudoju Influcida, kordicepsa.
Papildyta:
http://www.hiperfarm...uct/10000120877
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 03 02, 19:09)
Plato smile.gif jau normaliau, bandau dabar savaitele ketotifeno duot, ziuresim ar geriau bus. Nes be antihistamininiu mum siaubas. Aciu uz rupesti  4u.gif

4u.gif Duok Die ,kad greičiau aprimtų ir nurimtų tei baubai visi suerzinę organizmą 4u.gif

O mes šiandien pirmąkart išbandėm Emu aliejų thumbup.gif Super.Man labai patiko. Pažiūrėsiu kaip bus po ilgesnio vartojimo. BAndysiu dar sau plaukam kaip kaukę užsitept. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 03 03, 00:57)
BAndysiu dar sau plaukam kaip kaukę užsitept. ax.gif

Nu nzn nzn g.gif - kazin kuo paskui nusiplausit? As po vienos panasios kaukes antsyk kelis buteliukus sampuno suploviau - neveike, tada su citrinos sultim ploviau - nepadejo, tai ant galo is nevilties LOC uzsipyliau ir siaip taip didziuma tauko nugramdziau, bet tiesa pasakius, dar iki siol ant pakausio yra vietu, kur plaukai keistai lipnus net ka tik isplauti.

Mamos, prisimenat sita mano kauke plaukams is Akomos? Gal kuri norit isbandyt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 03 03, 01:25)
Nu nzn nzn  g.gif - kazin kuo paskui nusiplausit? As po vienos panasios kaukes antsyk kelis buteliukus sampuno suploviau - neveike, tada su citrinos sultim ploviau - nepadejo, tai ant galo is nevilties LOC uzsipyliau ir siaip taip didziuma tauko nugramdziau, bet tiesa pasakius, dar iki siol ant pakausio yra vietu, kur plaukai keistai lipnus net ka tik isplauti.

Mamos, prisimenat sita mano kauke plaukams is Akomos? Gal kuri norit isbandyt?  biggrin.gif

blink.gif o siaubeli....o va aprašymas koks, tai aš jau iškart susigundžiau g.gif

http://www.supermama...howtopic=556628

Mano plaukai sausi, šviesinti, tai visokiausias priemones naudoju. Šitas pasirodė turėtų būt super. Ale tada jei neišsiplauna, tai mano ilgi stagarai tokie liktų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2010 03 03, 10:09)
blink.gif  o siaubeli....o va aprašymas koks, tai aš jau iškart susigundžiau g.gif

http://www.supermama...howtopic=556628

Mano plaukai sausi, šviesinti, tai visokiausias priemones naudoju. Šitas pasirodė turėtų būt super. Ale tada jei neišsiplauna, tai mano ilgi stagarai tokie liktų doh.gif

Nezinau, gal sitie emu taukai ir issiplautu lengvai. Turiu tokia kauke is Akomos parsisiuntus, ten daug visokiu alieju i jos sudeti ieina, tai man neissiplove - galima sakyti puses plauku netekau kol ja nugramdziau - buvo aptempti tokia stora lipnia derva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 03 kovo 2010 - 10:57