QUOTE(Fedes @ 2010 03 02, 12:03)
paziurejau sudeti ką turiu spintelėj
topfer eko ryziu - ryziai ir vit B1
hippo soru kruopos - sorai ir vit B1
milupos kiek zinau i bio kruopas deda tik tą patį vit B1.
topfer eko ryziu - ryziai ir vit B1
hippo soru kruopos - sorai ir vit B1
milupos kiek zinau i bio kruopas deda tik tą patį vit B1.
Aš dabar irgi pažiūrėjau į vitaminus, tikra man rodos, kad kai jie apdoroti , ne taip alergizuoja.Nes aš saviškei daviau ir nieko, gerai.
QUOTE(Fedes @ 2010 03 02, 15:13)
matai, viskas gali alergizuot. tuomet neverta nieko apskritai ragaut. mus vibrocilis alergizuoja, bet dėl to nenustoja tukštančiai žmonių jo naudot... o jau rašiau, kad tie vitaminai dedami todėl, kad jie prapuola terminio apdorojimo metu. kažkaip nemanau kad ten dideliais kiekiais privaryta. juk jie suinteresuoti, kad tiktų tos košės mūsų vaikams. mano nė vienas nealergiškas B grupei, tiksliau mes vitaminų negėrėm, bet iš košių bent jau viskas ok buvo. jei visko paniškai bojot, tai maisto nebus visai. juk į tuos pačius skanėjos rius gali būti tiek privaryta chemikalų, kad neatseksi. arba bet kurie iš kinijos ryžiai gali būti genetiškai modifikuoti. kol nepatikrina, tol nesužino. yra išsiųstos keliso partijos iš lietuvojs atgal, nes buvo gm ir nepažymėta. o juk tikrint inspekcija turi N produktų, tai tik menka imtis buvo tikrinta, nežinia, kiek mes tokių jau suvalgėm.
Aš irgi dažnai pasiimu kruopų maišelį ir žiūriu kilmės šalį. Tai manes kažkaip nežavi Kinija...neiškyla vaizdelis su kiniška melodija, plačiais ryžių laukais ir siauraakiu senuku iškart galvoju ,kad jie kokie užteršti gali būt ar biesas žino kokie nors nežinom kas ir už kampo pas mus Lietuvoj auga
Papildyta:
QUOTE(plato @ 2010 03 01, 23:43)
O kaip mažylė? Jau praėjo reakcija nuo tų papildų? Jūs nebijote jai bandyti naujo kažko? Nes turėtų būti sudirgintas dar organizmas?
Lilosun, jūsų klausiau kaip mažylė jūsų