Sveikos, mamytės,
Ar priimsit ir mane į savo būrį?
Turiu sūnelį, kuriam nustatytas sunkios eigos atopinis dermatitas.
Pradėjo berti nuo mėnesio. Tepliojom įvairiais kremais, naudojam NEOCATE, gulėjom ligoninėj. Bet ligos nenugalėjom.
Labai džiaugiuosi, atradusi šią temutę.
Naudojam tepalą IRICAR, gal šiek tiek padeda.
QUOTE(Singė @ 2010 03 02, 12:29)
Sveikos, mamytės,
Pradėjo berti nuo mėnesio. Tepliojom įvairiais kremais, naudojam NEOCATE, gulėjom ligoninėj. Bet ligos nenugalėjom.
linkime kuo greičiau nugalėti ligą stiprybės ir sveikatytės
QUOTE(Singė @ 2010 03 02, 11:29)
Sveikos, mamytės,
Sveika
Stiprybes ir kantrybes
Norejau snd nupirkt vaikiui tu methylen meliu, violetiniu ir kt "dazu" slapiavimui patept, tai pareikalavo receptuko... O vaikio gyd pacios tik hormoniukais tept siulo. Reiks prasyt recepto.
QUOTE(plato @ 2010 03 02, 00:43)
Daugelis tikrai netinka. Bet aš buvau atradusi. tikrai be jokių priedų. Milupos berods. Ir dar Ekologiško maisto parduotuvėse visko būna. Aš pamenu pirkau vienoj tokioj, Kaune , priešais Hypermaximą ji randas.
paziurejau sudeti ką turiu spintelėj
topfer eko ryziu - ryziai ir vit B1
hippo soru kruopos - sorai ir vit B1
milupos kiek zinau i bio kruopas deda tik tą patį vit B1.
QUOTE(viskas_bus_gerai_ @ 2010 03 02, 11:54)
Sveika
Stiprybes ir kantrybes
Norejau snd nupirkt vaikiui tu methylen meliu, violetiniu ir kt "dazu" slapiavimui patept, tai pareikalavo receptuko... O vaikio gyd pacios tik hormoniukais tept siulo. Reiks prasyt recepto.
Stiprybes ir kantrybes
Keista - Camelia vaistineje mes be jokio recepto meli perkam. Nebent joms reikia recepto, kad zinotu kokio stiprumo pagaminti. Musu tai berods 1% ant pirmo recepto buvo israsytas.
QUOTE(Fedes @ 2010 03 02, 12:03)
paziurejau sudeti ką turiu spintelėj
Skaiciau kad vitaminai B grupes, isskyrus B6 irgi alergizuoja.
Ausru, na matyt nealergizuoja, nes kol kas lyg irgi nieko, prasciau drekina, nei A-Derma, lyg mazesnis paraudimas
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 03 02, 13:50)
linkime kuo greičiau nugalėti ligą stiprybės ir sveikatytės
Ačiū .
QUOTE(viskas_bus_gerai_ @ 2010 03 02, 13:54)
Mes irgi gavom tik su receptuku, tiksliau, juos pagamino mums. Labai gerai padeda, kai atsiranda šlapiuojančis žaizdos.
QUOTE(Singė @ 2010 03 02, 13:29)
Sveikos, mamytės,
sveika atvykusi tikekimes tik lb trumpam ir greit susitvarkysit viska
QUOTE(ausru @ 2010 03 02, 12:05)
Keista - Camelia vaistineje mes be jokio recepto meli perkam. Nebent joms reikia recepto, kad zinotu kokio stiprumo pagaminti. Musu tai berods 1% ant pirmo recepto buvo israsytas.
QUOTE(Singė @ 2010 03 02, 12:22)
Ačiū .
Mes irgi gavom tik su receptuku, tiksliau, juos pagamino mums. Labai gerai padeda, kai atsiranda šlapiuojančis žaizdos.
Kas israse pirmaji? Alergologe, vaiko gyd?
QUOTE(viskas_bus_gerai_ @ 2010 02 28, 08:15)
misinuka irgi rekomendavo , primaitinimas (be ypatingu rekomendaciju, svarbu maitinti, tik karves pieno neduot, milupos koses siule) 4-6men skambejo kaip butinybe, kitaip jau prie normalaus maisto sunku bus priprast.
nusprendziau dar palaukt...
maniskis 5men sveria 9kg, maitinu tik "grietine su cukrum" (mp)
nusprendziau dar palaukt...
maniskis 5men sveria 9kg, maitinu tik "grietine su cukrum" (mp)
As savaji dabar 11 men. tik savo MP maitinu, o pati po senovei dietos laikaus, ir nieko puikiai auga, nakti ramiai miega, valgo kas 2-3 val. sveria apie 13 kg darosi labai judrus pastoviai turi ji vedzioti tai taip nestoreja kaip anksciau, kad neprarastu ryjimo refleksu duodu kosytes, obuoliuku ar baranku pagraust, bet 3-4 kasniukai ir vel jam reik lekt Taigi manau reik stebet ar vaikutis linksmas, judrus, ramiai miega ir kuo ilgiau MP maitint
Mano vyresnelis sociau valgyt pradejo tik 1,5 metu iki tol MP ir uzkandziavimai, kad ryjimo refleksas vystytus, o mano piena gavo iki 2,2 metu, dabar uz savo bendraamzius visa galva aukstesnis Sekmes
QUOTE(viskas_bus_gerai_ @ 2010 03 02, 14:46)
Kas israse pirmaji? Alergologe, vaiko gyd?
Alergologė