Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIII tema

QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 03 01, 13:06)
va taip ir pas mus yra doh.gif sakau, gal dar be šitų, kas nors alergizuoja, ko aš dar nežinau g.gif

Man jau pradeda atrodyti, kad saikinga sioki toki berimuka reiktu priimti kaip norma iki to laukiamo alergijos isaugimo.
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 03 01, 14:09)
Man jau pradeda atrodyti, kad saikinga sioki toki berimuka reiktu priimti kaip norma iki to laukiamo alergijos isaugimo.

na taip, tačiau mums dar iki to saikingo bėrimuko toli, kol kas visas kūnelis apėjęs yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 02 28, 12:57)
o kokiom kruopom maitintum? Spec kudikeliu kosytem?  smile.gif

mums irgi aktualus klausimas,kiek ziurejau kosyciu,tai vis su kazkokiais priedais(tiesa visu neisstudijavau),tai abrikosu skonio,tai dar kazkokio,o norisi juk pabandyt viena produkta...tad iseitis vienintele-pirkti kruopas ir jas malt,bent pradziai.
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 03 01, 13:13)
na taip, tačiau mums dar iki to saikingo bėrimuko toli, kol kas visas kūnelis apėjęs yra verysad.gif

o kiek jau laiko su ad "draugaujat"? issyk visa kuneli bere ar tik mazus plotukus pradzioj?
Atsakyti
Dėl košyčių - savu laiku pirkau Milupos bepienes košytes ir viriau, balinau MP.
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 03 01, 14:49)
o kiek jau laiko su ad "draugaujat"? issyk visa kuneli bere ar tik mazus plotukus pradzioj?

mums prasidėjo viskas nuo veiduko, vargstam jau nuo dviejų mėnesiukų. (dabar jau metai ir mėnuo). labai greit mums pradėjo plisti atsirado ant krūtinės, rankyčių, kojyčių, tik paskutinius mėnesius gal du pradėjo ir ant pilvuko rastis ir ant nugarytės.
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2010 03 01, 14:19)
mums prasidėjo viskas nuo veiduko, vargstam jau nuo dviejų mėnesiukų. (dabar jau metai ir mėnuo). labai greit mums pradėjo plisti atsirado ant krūtinės, rankyčių, kojyčių, tik paskutinius mėnesius gal du pradėjo ir ant pilvuko rastis ir ant nugarytės.

Ir per visa sita laika atradot kokiu konkreciu blogieciu ar vis gal vienas, gal kitas alergizuoja?
Maniskiui irgi kazkur nuo 2men prasidejo berimukai, kol kas zandais, kakta apsiribojam... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 03 01, 13:09)

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(frangi @ 2010 03 01, 13:13)
mums irgi aktualus klausimas,kiek ziurejau kosyciu,tai vis su kazkokiais priedais(tiesa visu neisstudijavau),tai abrikosu skonio,tai dar kazkokio,o norisi juk pabandyt viena produkta...tad iseitis vienintele-pirkti kruopas ir jas malt,bent pradziai.

As tai nieko nemalu ax.gif . Soras verdu cielas greitpuody - isverda greitai ir buna tokios minkstutes, kad nera ten ka malti. Ryzius ir grikius perku dribsniais - Galintos arba Skanejos - ir mums thumbup.gif . Daugiau, deja, mums pakolkas niekas is kruopu netinka unsure.gif
P.S. Tiesa dar Sinlac kose tinka thumbup.gif ir paskutiniu metu bandom ekologiskus speltus manus, bet del pastaruju nesu tikra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 01 kovo 2010 - 15:26
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 03 01, 16:11)
Ir per visa sita laika atradot kokiu konkreciu blogieciu ar vis gal vienas, gal kitas alergizuoja?
Maniskiui irgi kazkur nuo 2men prasidejo berimukai, kol kas zandais, kakta apsiribojam...  unsure.gif

iš tikro nesu atradus, nuo ko beria, atrodo kartais tą suvalgo nieko, o po to jau blogiau, niekaip neatsenku doh.gif tik viena žinau, kad mūsų namuose kažkas jį alergizuoja, nes kai grįžtam namo iš kart pablogėja, tik irgi nežinau kas tai galėtų būt. Žodžiu gyvenam nežinomybėje doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Atradau idomu kremuka. Sudetis: migdulu aliejus, alaviju gelis, glicerine ismirkyti dedesvos lapai,smelyniniu slamuciu hidrolatas. Kainuoja 29 Lt Eurovaistinei, akropoli atrodo taip. http://www.biosline....?idarticolo=228
Yra ir kitu rusiu, bet neziurejau kaip ju sudetis smile.gif
Mum tai visai nieko uztepus, ziuesim kaip toliau reaguos.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 03 01, 17:13)
Sveikos. Atradau idomu kremuka. Sudetis: migdulu aliejus, alaviju gelis, glicerine ismirkyti dedesvos lapai,smelyniniu slamuciu hidrolatas. Kainuoja 29 Lt Eurovaistinei, akropoli atrodo taip. http://www.biosline....?idarticolo=228

O jus i migdolus nereaguojat? Mes tai labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(frangi @ 2010 03 01, 13:13)

Daugelis tikrai netinka. Bet aš buvau atradusi. tikrai be jokių priedų. Milupos berods. Ir dar Ekologiško maisto parduotuvėse visko būna. Aš pamenu pirkau vienoj tokioj, Kaune , priešais Hypermaximą ji randas. 4u.gif

QUOTE(LiloSun @ 2010 03 01, 17:13)

g.gif O kaip mažylė? Jau praėjo reakcija nuo tų papildų? Jūs nebijote jai bandyti naujo kažko? Nes turėtų būti sudirgintas dar organizmas? g.gif

Atsakyti