Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIII tema

QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 02 27, 20:11)
Aš ne dėl alerginės reakcijos bijojau, dėl pačio papildo abejojau g.gif  ar geras ar tik gražiai rašo smile.gif

Del sito tai as irgi tik tiek kiek tu zinau ax.gif . O seseriai rekomendavau, nes man atrodo, kad toks preparatas daug maziau kenksmingesnis uz Vermoxa, kuri jie kas 3 menesius geria doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(laugene @ 2010 02 27, 15:36)
LILOSUN bei AUSHRU aciu uz pagalbele  mirksiukas.gif  tikiuosi kad ne bus to AS  verysad.gif  verysad.gif  siaubas kaip vargina jei ne vienas tai kitas  verysad.gif  verysad.gif  doh.gif
Papildyta:
O jums dave del sunkaus laipsnio ad, tai ten vyksta kazokios proceduros visam tam?? pirma karta girdziu  doh.gif jus berots gydotes pas Olega?? gelbsti jis??

Mums ligoninėje nustatė, vidutinio sunkumo, bet jie nematė mūsų visame gražume, kai apsigydom tada jiems ir atrodo kad mūsų nelabai sunki forma. O mūsų gydytojas pediatras matė, kaip baisiai mes atrodom ant paūmėjimų, tai ir rašė sunkų AD. Mes gydomės pas pediatrą Pauliuką, jei ką sako. Aš jo paprašiau siuntimo, tai ir davė, nes toje sanatorijoje ir dėl odos ligų gydoma...visokios druskų vonios, alergologo konsultacija ir pan., jei su siuntimu niekas nekainuoja, tik lydinčiam asmeniui maistas....manau tikrai verta pabandyti, nes šiandien kažko vėl prasideda mūsų bėrimai ūmėti... doh.gif ...
Papildyta:
Taip bent jau mums pediatras davė..tik va reikia rebilitaciją praeiti, bent jau penkis kartus...ir tada jau tolesnis gydymas...
Manau, kad mažai info yra apie tai ką galima gauti iš pediatro ligos atveju...aš irgi nežinojau, kol viena gydytoja alergologė pasakė, kad pediatras gali siuntimą duoti į sanatoriją...na tada ir paprašiau...gerai, kad mūsų daktaras puikus, nereikia maldauti ten ar bartis jei ką išsikovoti nori... thumbup.gif
Papildyta:
[quote=LiloSun,2010 02 27, 16:10]
tai ne per alergologe o per savo pediatre gavot? Idomiai, reiks pasidomet smile.gif
Parasykit kaip jum ten sekesi smile.gif
Papildyta:

Taip pas pediatrą...Butinai pranešiu...manau tikrai nepagadins sanatorija...

Kiek žinau tai į metus ligoniukams su AD ar su kitomis sunkiomis ligomis galima prašyti siuntimo į sanatoriją, į Palangą, druskininkus ar Vilnių...
Atsakyti
Neringa_r Aciu uz info mirksiukas.gif gal ateiciai pravers. Ir sekmes jums ten dieve duok kad jums tai pagelbetu mirksiukas.gif ir pagaliau butumet is tu mamyciu kurios turetu kuom girtis, kad lelius pagaliau puikios bukles, ir kad cia apsilankutymet tik kitu paguosti mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laugene @ 2010 02 27, 23:20)
Neringa_r Aciu uz info  mirksiukas.gif  gal ateiciai pravers. Ir sekmes jums ten dieve duok kad jums tai pagelbetu  mirksiukas.gif  ir pagaliau butumet is tu mamyciu kurios turetu kuom girtis, kad lelius pagaliau puikios bukles, ir kad cia apsilankutymet tik kitu paguosti  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Dėkui...Tikimės geriausio...sirgti blogai...
Atsakyti
Ekologiškas agurklių aliejus
iš vaistinių agurklių, Borago officinalis, sėklų
Nerafinuotas, šalto spaudimo
Soil Association sert.

"Grožio aliejus". Lengvos tekstūros, greitai susigeria į odą nepalikdamas riebumo pėdsakų. Išoriškai naudojamas vienas arba su kitais baziniais aliejais, aplikacijoms, kaukėms ant odos ir plaukų, taip pat viso kūno masažui kaip sudėtinė masažinio mišinio dalis.

Produktas, turintis daugiausia retos nepakeičiamos polinesočios γ-linoleno rūgšties (sutr. liet. - GLR, ang. - GLA) iš visų žinomų aliejų.
Naudojamas sausos ir jautrios odos priežiūrai, ne tik išoriškai, bet ir geriamas. Anot tyrimo, sergantiesiems atopiniu dermatitu, vartojusiems 40lašų agurklių aliejaus 2k/d 12 savaičių, sumažėjo odos niežėjimas, paraudimas, pūslelių formavimasis ir šlapiavimas.
Labai ryškios agurklės aliejaus odos atsinaujinimą skatinančios savybės; senstančiai, vystančiai odai padeda išlaikyti elastingumą, gyvybingumą ir stangrumą.

Slenkančių plaukų priežiūrai. Senėjančiam organizmui.
Taip pat pasižymi kraują skystinančiomis savybėmis, kovoja prieš trombų susidarymą kraujyje. Reguliuoja hormoninę ir nervų sistemas. Aktyvina imunitetą.

(is http://www.kvapunama.../produktas/423/ )

Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Mamytės, ar žiūrėjote laidą "Be grimo"? ax.gif Šiandien pažiūrėjau kartojimą. Tai visokių daug viduj apmastymų kilo g.gif

Beje, nusipirkau Emu aliejaus, laukiu dabar siuntinuko. Tikiuos gerų rezultatų unsure.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plato: 27 vasario 2010 - 23:41
Loveco, tai išrašė merginai pagaliau Neocate ar vis dar nemato reikalo? g.gif Diagnozę kaip rašo?
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 28, 02:12)
Ekologiškas agurklių aliejus
iš vaistinių agurklių, Borago officinalis, sėklų
Nerafinuotas, šalto spaudimo
Soil Association sert.

(is http://www.kvapunama.../produktas/423/ )

Aš taip pat susidomėjau šiuo aliejumi, bet ne dėl odos problemų (tai žinomas natūralus preparatas nuo vadinamojo PMS: irzlumo, galvos skausmo, pilvo pūtimo,...). , tik buvau radusi čia http://www.sveikipro...olmuhle-solling (nerašo rafinuotas ar ne g.gif ), bet kvapų namų mažesnis buteliukas pabandymui, nors gaunasi brangiau smile.gif , bet jei netiktų - mažiau prarasčiau...
Papildyta:
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 02 25, 18:46)
Buvom snd pas santariskiu alergologe, pagare testuka ant odos 5men vaikinukui. Tipo alergiskas karves pienui, kurio as 100metu nevartojau (pati pirmaji ir jo produktus meciau)...
Nusivyliau ta apziura, gerai, kad klausinejau (buvau pasiskaicius ir turejau ko paklaust), o tai isvis nieko nebuciau suzinojus. Liepe pradet primaitinet darzoviu ir grudu kosem, kad mp maziau reiktu... Tipo 4-6men geriausi susipazinimui su maistu...
Isejau is kabineto susibalamutinus ir su jausmu, kad esu vienas karys lauke... Gerai, kad bent panasaus rezultato tikejausi is forume paskaitytu kt mamyciu ispudziu...

Tai dar gerai, kad nepasakė, kad mišinį pirktumėt blink.gif . Man tai įdomu kokias daržoves siūlė g.gif ? Kruopas? Dar vienas atvejis, kad kiek gydytojų tiek nuomonių. Kažkaip galvojau, kad jei vaikutis gerai priauga svorio, tai dabar jau nesiūlo primaitinti anksčiau kaip 6 mėn., o ypač alergiškų g.gif , juk žarnynas dar nesubrendęs būna g.gif .
Aš tai neskubėčiau, vis tik pavasaris, kiek jau ten to gero tose daržovėse belikę g.gif . Mums tai labai sunku buvo su primaitinimu... Pasikartosiu, bet jei man atsuktų kas laikrodį atgal, tai mesčiau aš tą primaitinimą dar mėnesiui, o ne įaudrinčiau organizmą bandydama (nesėkmingai doh.gif ) koks produktas tinka.
Atsakyti
labryts paskutinis ziemos ryts smile.gif
QUOTE(plato @ 2010 02 27, 23:40)
Mamytės, ar žiūrėjote laidą "Be grimo"? ax.gif  Šiandien pažiūrėjau kartojimą. Tai visokių daug viduj apmastymų kilo g.gif

apie gydymo metodus? maciau antra laidos dali.

QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 02 28, 07:41)
Tai dar gerai, kad nepasakė, kad mišinį pirktumėt blink.gif . Man tai įdomu kokias daržoves siūlė g.gif ? Kruopas? Dar vienas atvejis, kad kiek gydytojų tiek nuomonių. Kažkaip galvojau, kad jei vaikutis gerai priauga svorio, tai dabar jau nesiūlo primaitinti anksčiau kaip 6 mėn., o ypač alergiškų g.gif , juk žarnynas dar nesubrendęs būna g.gif .
Aš tai neskubėčiau, vis tik pavasaris, kiek jau ten to gero tose daržovėse belikę g.gif . Mums tai labai sunku buvo su primaitinimu... Pasikartosiu, bet jei man atsuktų kas laikrodį atgal, tai mesčiau aš tą primaitinimą dar mėnesiui, o ne įaudrinčiau organizmą bandydama (nesėkmingai doh.gif ) koks produktas tinka.

misinuka irgi rekomendavo smile.gif , primaitinimas (be ypatingu rekomendaciju, svarbu maitinti, tik karves pieno neduot, milupos koses siule) 4-6men skambejo kaip butinybe, kitaip jau prie normalaus maisto sunku bus priprast.
nusprendziau dar palaukt...
maniskis 5men sveria 9kg, maitinu tik "grietine su cukrum" (mp)
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 02 28, 09:15)

maniskis 5men sveria 9kg, maitinu tik "grietine su cukrum" (mp)

taigi dručkis jūsų geras doh.gif
tikrai neskubėkit.

galiu savo mažają kaip pvz pasakyt - ji iki šiol, jau 8,5 mėn. tik tik pradeda valgyt košytes, ne todėl, kad nedaviau,bet todėl kad pati nenorėjo. svoris ir išvaizda tikrai nepasakysi, kad badaujantis vaikas, o hemoglobinas - buvo kritęs 6 mėn., kaip ir visų kūdikių tokiu metu, bet neseniai vėl darėmės, tai jis jau šiekt iek pakilęs, taigi manau viskas gerąja linkme, kaip ir turi būt.

dabar tikrai jum sunku su šviežiom daržovėm, aš tai dar palaukčiau ir pradėčiau nuo kruopų, o paskui jau daržovių, kai jos pradės darže rastis.

Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2010 02 28, 08:56)
dabar tikrai jum sunku su šviežiom daržovėm, aš tai dar palaukčiau ir pradėčiau nuo kruopų, o paskui jau daržovių, kai jos pradės darže rastis.

o kokiom kruopom maitintum? Spec kudikeliu kosytem? smile.gif
Atsakyti
gal kas nors duodat mazuliam topinambus??? nusipirkau ekop turgely nu jau kaip skanu, kaip kokie riesutai. ir apie maistingasias savybes prisiskaiciau ...zodziu daviau mazei zalio pagraust tai laukiu reakciju dabar ax.gif wub.gif
Atsakyti