Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIII tema

QUOTE(neringa.r. @ 2010 02 26, 23:13)
Mes tai gavome kelalapį į Vilniaus sanatorija "Pušyno kelias"...antradienį važiuojam su mergyte...tik va nuvažiavę neturėsim ir ką parodyti, taip bėrimus susitvarkėme, kad atrodo ir visiškai neserga...kad nepravytų... ax.gif
Gal kas buvo toje sanatorijoje, kaip ten ar padeda procedūros? Pasidalinkite patyrtimi, jei ką žinote...Didelis dėkui būtų... smile.gif

Girdejau kad nuo 2 metuku ten siuncia, tai kaip gavot?
Atsakyti
Aš tai vis galvoju, jei dažnai alergijos priežastis būna parazitai bei grybelių kolonijos, esančios kiekviename iš mūsų daugiau ar mažiau, tai irgi reiktų įvertinti, kai vaikas yra alergiškas g.gif . Gal nuo kirmėlių profilaktiškai būtų gerai mažytei kokį preparatą pavartoti g.gif .
Kas galit, prašau, parašykit savo nuomonę ar duotumėt savo vaikui šitą papildą, kurį aš išsirinkau smile.gif
Black Walnut - nuvalyti natūralūs žali juodųjų riešutų kevalai, labai maistingas produktas.
• Bendrai stiprina organizmą.
• Pasižymi priešalerginiu, antiparazitiniu ir kirmėles varančiu poveikiu.
• Priešuždegiminis, antibakterinis, imunomoduliatorius.
• Turi efektyvų antimikrobinį poveikį.
• Normalizuoja medžiagų apykaitą, mažina cukraus kiekį kraujyje.
• Valo odą, pagerina jos būklę, gydo smulkias odos žaizdeles, opeles.
• Stiprina dantis ir dantenas, stabdo parodontozės vystymąsi.
Į Black Walnut sudėtį įeina žalias juodojo riešuto kevalas, kuris turi organinio jodo, ftoridų, geležies, kalio, vitaminų A,C, E, P, B grupės vitaminus, rauginių medžiagų, baltyminių medžiagų, bioflavonoidų. Daugybė naudingų medžiagų teikia galimybę efektyviai panaudoti juodąjį riešutą kovai su įvairiomis ligomis. Tradiciškai juodojo graikiško riešuto vaisiai naudojami žarnyno funkcijos atstatymui, kovojant su parazitais, gydant įvairius odos susirgimus.Tai maisto papildas, kuriame vitaminas C 8 kartus daugiau negu juoduosiuose serbentuose ir 50 kartų daugiau negu citrusiniuose vaisiuose, todėl jį patartina naudoti nusilpusiems, po ilgų ligų, turintiems avitaminozę žmonėms.
Rekomendacijos vartojimui:
• ūmios ir lėtinės infekcijos;
• kandidozė, pėdų mikozė;
• kirmėlės;
• odos susirgimai: diatezė, egzema, psoriazė, kerpligė, herpesas, odos pūliniai susirgimai, uždegimai;
• skydliaukės hipofunkcija;
• cukrinis diabetas;
• tuberkuliozė, bronchinė astma, maliarija, karščiavimai;
• įvairios kilmės viduriavimai (diarėja);
• šlapimo išsiskyrimo sistemos ir lytinės sistemos susirgimai, sifilis;
• akių ligos;
• dantų skausmas, dantų ligos;
• sportuojantiems žmonėms
Sudėtis (vienoje kapsulėje) :
valytas juodojo graikiško riešuto žalias kevalas 430 mg
Vartojimas. Po 2 kapsules 3 kartus per dieną, užgeriant stiklinę vandens, vaikams nuo 3 metų amžiaus po 1 kapsulę 2 kartus per dieną.
Mano mažei deja dar tik pusantrų g.gif
Dar čia http://www.papildai....ack-walnut.html
Atsakyti
Black Walnut - patys nenaudojom, bet bendraamžei mergytei susitvarkė nuolatiniai (nuo gimimo) vidurių užkietėjimai. Mergaitė nealergiška, vartojo būdama 2 metukų.

Amica - pastą pirkau "Šeimos" vaistinėje, bet galvoju, kad yra ir kitose. O parduotuvėje - Maximoje tikriausiai arba Iki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 27 vasario 2010 - 09:52
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 02 27, 09:37)
Aš tai vis galvoju, jei dažnai alergijos priežastis būna parazitai bei grybelių kolonijos, esančios kiekviename iš mūsų daugiau ar mažiau, tai irgi reiktų įvertinti, kai vaikas yra alergiškas g.gif . Gal nuo kirmėlių profilaktiškai būtų gerai mažytei kokį preparatą pavartoti g.gif .
Kas galit, prašau, parašykit savo nuomonę ar duotumėt savo vaikui šitą papildą, kurį aš išsirinkau smile.gif
Black Walnut - [size=1]nuvalyti natūralūs žali juodųjų riešutų kevalai, labai

Manau, kad neblogas preparatas, tik kazin ar nealergizuotu g.gif ? Domejausi juo pries kuri laika, nes sesuo savo mergaitei niekaip kirmeliu neisnaikina - sugeria vermoxa, jau lyg ir apsinaikina, o tik nueina i darzeli ir vel tas pats doh.gif . Man jau net baisu pasidare kiek dar to vermoxo mergaites kepenys atlaikys, siuliau jai pavartoti sita prep., bet nezinau tiesa pasakius ar ji jai dave.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 27, 09:10)
Girdejau kad nuo 2 metuku ten siuncia, tai kaip gavot?

Mūsų šeimos daktaras davė, tik reikėjo pereiti rbilitacija čia ir gauti iš jų dar papildomą siuntimą tolesniam gydymui...kai paskambinau užsiregistruoti klausė kiek vaikui metukų, sakau 1 m. ir mėnuo...tai nieko kaip ir neminėjo, kad mažai, tik užrezervavo kambarį ir pasakė kada atvykti...kad lyg ir nėra amžiaus cenzo... g.gif
Papildyta:
Va ką ten rašo, sanatorijos puslapyje:
"Sanatorijoje veikia mokykla. Pamokos vyksta lietuvių, rusų, lenkų kalbomis.

Vaikai (nuo 1m. iki 18 m.)

Tai nuo metukų jau galima... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2010 02 27, 09:42)
Amica - pastą pirkau "Šeimos" vaistinėje, bet galvoju, kad yra ir kitose. O parduotuvėje - Maximoje tikriausiai arba Iki 4u.gif

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
LILOSUN bei AUSHRU aciu uz pagalbele mirksiukas.gif tikiuosi kad ne bus to AS verysad.gif verysad.gif siaubas kaip vargina jei ne vienas tai kitas verysad.gif verysad.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(neringa.r. @ 2010 02 27, 16:08)
Mūsų šeimos daktaras davė, tik reikėjo pereiti rbilitacija čia ir gauti iš jų dar papildomą siuntimą tolesniam gydymui...kai paskambinau užsiregistruoti klausė kiek vaikui metukų, sakau 1 m. ir mėnuo...tai nieko kaip ir neminėjo, kad mažai, tik užrezervavo kambarį ir pasakė kada atvykti...kad lyg ir nėra amžiaus cenzo... g.gif
Papildyta:
Va ką ten rašo, sanatorijos puslapyje:
"Sanatorijoje veikia mokykla. Pamokos vyksta lietuvių, rusų, lenkų kalbomis.

Vaikai (nuo 1m. iki 18 m.)

Tai nuo metukų jau galima... thumbup.gif

O jums dave del sunkaus laipsnio ad, tai ten vyksta kazokios proceduros visam tam?? pirma karta girdziu doh.gif jus berots gydotes pas Olega?? gelbsti jis??
Atsakyti
QUOTE(neringa.r. @ 2010 02 27, 14:08)
Mūsų šeimos daktaras davė, tik reikėjo pereiti rbilitacija čia ir gauti iš jų dar papildomą siuntimą tolesniam gydymui.

tai ne per alergologe o per savo pediatre gavot? Idomiai, reiks pasidomet smile.gif
Parasykit kaip jum ten sekesi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2010 02 27, 10:39)
Manau, kad neblogas preparatas, tik kazin ar nealergizuotu  g.gif ? Domejausi juo pries kuri laika, nes sesuo savo mergaitei niekaip kirmeliu neisnaikina - sugeria vermoxa, jau lyg ir apsinaikina, o tik nueina i darzeli ir vel tas pats  doh.gif . Man jau net baisu pasidare kiek dar to vermoxo mergaites kepenys atlaikys, siuliau jai pavartoti sita prep., bet nezinau tiesa pasakius ar ji jai dave.

Irgi biski domejaus nuo parazytu priemonem, tai mama isskaite, kad gereai valo moliugu seklios (neskrudintos) ir morku sultys is ryto nevalgius. Tik kazkaip nezinau ar tiks mum moliugu seklos jei pats moliugas nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2010 02 27, 12:42)
Black Walnut - patys nenaudojom, bet bendraamžei mergytei susitvarkė nuolatiniai (nuo gimimo) vidurių užkietėjimai. Mergaitė nealergiška, vartojo būdama 2 metukų.

Kaip norėčiau, kad ir mums patvarkytų rolleyes.gif
Atsiprašau, kad pasikartosiu, plačiau papasakosiu mūsų bėdeles... gal dar kas kokių minčių turės blush2.gif , jau pati neišmanau. Kai mažytei buvo 3 savaitės paguldė mane į ligoninę, gavau daug vaistų nuo skausmo ir + antibijotikų, mažė buvo namie su MB, gavo semper mišinio, kai atsigavau pabėgdavau iš ligoninės blush2.gif ir pati maitindavau (vaikų gydytoja ir seselė sakė, kad galiu maitinti), o ir maitint labai norėjau, kad ir kas tris valandas ligoninėj nusitraukinėjau pienelio mažėjo ne dienom, o valandom, maitinimas buvo vienintelė viltis, kad visai nepasibaigtų mp. Po dienos mažė buvo visa išberta verysad.gif , taip ir nesužinojom ar nuo mano „užnuodyto“ pieno ar nuo mišinio. Taip pat kažkas su viduriais pasidarė, iki tol kakindavo prieš kiekvieną maitinimą ir po jo , tuo metu pasikeitė ir pirmą dieną visai nedarė, paskui nereguliariai... Viduriai nebūdavo labai kieti, nu, bet skysti tai niekad, bet tai darydavo tai ne, būdavo, kad tik į savaitę kartą ar 2. Pradžioj gydytoja sakė, kad pienelio matyt ant ribos, bet kai dar po mėnesio mažytė priaugo vėl virš kg, tada jau aš neišlaikiau: tai kaip tai ant ribos g.gif , tai kiek turi vaikas priaugti g.gif ? Tada, sakė, kad matyt viską pasisavina ir nelieka ko pašalinti. Dar paskaitinėjau literatūroj ir tikrai radau, kad atseit normalu, kad maitinami vien mp nesituština kasdien, nors auginu antrą dukrytę, bet sako vaikai skirtingi, nu gerai... laukiau. Kai vėliau buvom pas homeopatę, tai jos nuomone jau tada reikėjo susirūpinti. Tiesa dar buvo 2 mėn.su trupučiu kažkokie pilvuko skausmai užėję doh.gif , verkė (tiksliau rėkė) užsimerkusi, niekaip nėjo nuraminti. Vežėm pas pediatrę, pas lorą, vėl pas pediatrę, tikslios deagnozės nežinau (dar tada visiškai pasitikėjau gydytojais), darėm išmatų tyrimą, sakė viskas gerai, bet... parašė bifolac miltelius, po pusę per dieną 5 dienas, tuo kart susitvarkė, tokių skausmų daugiau nebuvo, bet karts nuo karto manydavau, kad skauda pilvelį, tuštinimosi reikalai kaip kada darydavo, paskui vėl ne, laukiau toliau... Bet va atėjo pusmetukas, papildomas primaitinimas ir prasidėjo mūsų bėdelės. Pradėjo berti, kuo tolyn tuo labiau, kol atrinkau kas liko vos keli produktai: bulvė, miežiai, soros, kukurūzai, bananas ir vanduo, po mėnesio atsisakėm ir kukurūzų bei banano. Po trijų mėn. Galėjo valgyti triušį, vėliau dar kelis produktus įvedžiau. O pilvelis vistiek nesitvarkė, duodavau bifolac kažkurį laiką gerai būdavo, paskui vėl tai darydavo po 2-3 kart per dieną tai 2 ar net 3 dienas nedarydavo. Šiuo metu valgom žymiai daugiau, bet bijau, kad vistik su pilveliu niekas jai nepasitvarkė... gėrė probijotiką – gerai, vakar jau vėl nesituštino, šiandien jau. Nu kažkaip manau tikrai teisi buvo Taunytė knygoje "9/10 laimės" parašiusi (pati dar neskaičiau, buvo caramele konspektą įkėlusi):
"Alergijomis sergantys vaikai privalo dukart per dieną tuštintis, nes kitaip iš organizmo nepasišalina nuodingos medžiagos". Sakau nu bent po 1 kartą, bet kasdien...
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 27, 13:39)
Manau, kad neblogas preparatas, tik kazin ar nealergizuotu  g.gif ? Domejausi juo pries kuri laika, nes sesuo savo mergaitei niekaip kirmeliu neisnaikina - sugeria vermoxa, jau lyg ir apsinaikina, o tik nueina i darzeli ir vel tas pats  doh.gif . Man jau net baisu pasidare kiek dar to vermoxo mergaites kepenys atlaikys, siuliau jai pavartoti sita prep., bet nezinau tiesa pasakius ar ji jai dave.

Ačiū 4u.gif . Aš čia sau smile.gif : "nu jei jau ausru siūlė savo sesers mergaitei - tai kaip savo vaikui - tada galiu drąsiai duot".
Vakar daviau 1 kapsulę - nieko, šiandien vėl 1 daviau - kol kas tfu tfu tfu. Tik, kad nepatinka mažei tas skonis schmoll.gif , nu matysiu kaip pavyks mums gydytis.

Kas dėl tradicinių gydytojų g.gif , pas mus (bent aš kitokių nesutinku, tik viena dermatologė pasitaikė ir tai pusiau tokia sakyčiau) žino tik tradicinius vaistus.
O tie, kurie siūlo vienos firmos papildus ar produktus taip pat yra suinteresuoti, nes jiems nuo jų "byra". Pvz. apie O.N. buvau geros nuomonės, bet... kažkaip nusivyliau, kai jurates_k vaikučiui be Tianshi parašė Vermox (nerado nieko daugiau g.gif , nes manau nesidomi), vaikutis net metukų neturi, o jau iš kart nuodų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 27, 18:10)
Irgi biski domejaus nuo parazytu priemonem, tai mama isskaite, kad gereai valo moliugu seklios (neskrudintos) ir morku sultys is ryto nevalgius. Tik kazkaip nezinau ar tiks mum moliugu seklos jei pats moliugas nelabai  g.gif

Aha ir aš šitas žinau, bet, kad dar maža pupa smile.gif , pirkau ekologiškas moliūgų sėklas, nu neišeina jų valgyt schmoll.gif , maliau ir su vandeniu maišiau ir su tyrele nea schmoll.gif ir viskas. Moliūgų aliejų bandžiau, tai nori, bet tai ne tas pat manau ir lyg kai bandėm nelabai tiko, dabar nebandžiau. O dėl morkų, kažkaip susilaikau g.gif , ji mums buvo vienas iš didžiausių alergenų, dabar kartais į sriubytę įdedu, bet žalios morkos sulčių... dar bijau net bandyt.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2010 02 27, 16:42)
Ačiū 4u.gif . Aš čia sau smile.gif  : "nu jei jau ausru siūlė savo sesers mergaitei - tai kaip savo vaikui - tada galiu drąsiai duot".

Pala pala, bet mano sesers mergaite tai nealergiska ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 27, 20:56)
Pala pala, bet mano sesers mergaite tai nealergiska  ax.gif

Aš ne dėl alerginės reakcijos bijojau, dėl pačio papildo abejojau g.gif ar geras ar tik gražiai rašo smile.gif
Atsakyti