Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIII tema

QUOTE(LiloSun @ 2010 02 26, 16:08)
Nu va pribrendau apie musu gydydo nuotikius papasakoti. Taigi ant tos bangos, kad reikia ta vaiko organizma isvalyt,  ir pastiprint ir pan. Bei pakalbejus viena is forumo mamu, kuriai tie papildai labai padejo nusprendem ir mes nueiti pas ta rekomenduota moteryte. Ji kaip man papasakojo, padeda su svarelio/ziedo pagalba parinkti gydyma ir pan. ir ji turi rysiu su 15 firmu, tarp ju ir Tianshi taigi butinai kazka mum parinks ir pades. Nu va tai kazkaip isiziebe viltis kad ci atie papildai ir bus musu issigelbejimas.
Na bet viskas vyko kiek priesingai nei tikejausi. Uz kiekvienos "izvalgos" nepastebejau nei kiek logikos, viskas atrode, kaip beprasmis savo produkcijos kisimas. Taigi jei nuleist jos bandymus nuspeti musu ligos priezastis, kurie nie vienas spejimas neatitiko tikroves. Israse mum zuvu tauku (kuom labai nustebau, nes juk zuvis vienas didziausiu alergenu), na bet galvoju gal ir tiks mum, juk zmogus ismanantis. Tada dar ginkmedzio preparata. Plovimo skysti (neva visi musu s...), ir muila su alijosiumi. Kremuka zadejo veliau duoti nes tuo metu neturejo. Visi gaminiai buvo Forever Jav firmos. Isstudijavus sudeti tai parfumai ir kitos medziagos, jau labai bade akis. Na bet tiek to. Kremuka gavom kita diena, tas pats su sudetimi. Aj sake valgyt viska iskyrus pieno, medaus, kiausinio produktus. Paklausiau del pablogejimo, ar turi buti, keik truks ir pan.  Sako neee, nebus pablogejimo, tik pageres po 10 d. Na bet kazkaip po  to kazkaip jauciaus kaip nesava, na nelipo man jos aiskinimai, gydymo metodas.
Nu va kita diena pradejom duot visus preparatus, tai po  2dienu gerimo uztyno mum akys, kaklas, vaikas kasosi, siaubas. Kremas vsiskai netiko, nedrekino ir veidukas suskilinejo iki kraujo. Paskambinus moterytei, ji tik istare kad jokios mesos ir jokio neocate neduot. O dar kita diena jau vaziavom aiskintis kas darosi vaikui, nes baisu, buvo kad koks anafilaktinis nebutu nuo tu tauku ar ko. Tai susitike kai pradejoaiskint kad ci aNeocate kaltas del visu alergiju , bedu ir pan. Rankos dreba, logisko sakinio suregsta negali. Na ten daug buvo tokiu situaciju, kur ryskiai buvau pagavus ant melo. Keletas ir idomiu pasakymu, tipo, kordisepso negaliu israsyt nes jo dabar negali gauti, is forever produkcijos tik rinkosi kremus, musu beje visus isbraukus ir aliejus ir sviestus ( nors kai uzklausiai tai kaip gali jie i jusu kremo sudeti ieiti jei mum netinka, susimete, nieko neatsake).
Tai va taip ir baigesi musu papildu gydymai, nes nebesusisnekejom ir atsisakem. Namuose teko biski ir hydro patept ir tavegylio duot nes labai buvo umi reakcija, bet patys akytes pagarazejo po dienos, kai nebedavem papildu, tai sakau tie taukai tikriausiai buvo kalti, nes valgem ta pati kaip ir iki to. Tai va tokia liudna patirtis musu. Issiliejau, bet kai nebeinam pas ja man lengviau at sirdies pasidare, matyt kazkaip veike ji mane.

Laime, kad atsitokejai, nes iki anafilaksinio jauciu jau netoli buvo g.gif . Biski jauciuosi kalta tave ant tos organizmo valymo bangos uzmetusi, bet nemaniau, kad tu, neisdrisusi mano raginama bandyti net kordicepso, pulsi i tokius krastutinumus. g.gif Jeigu pastebejai, tai as tradicine ir netradicine medicina derinu savaip: pasitikiu tradicines medicinos tyrimais ir ziniomis apie alergija - t.y. jokia bobute neitikintu manes duoti savo vaikui zuvu tauku, kiausiniu pieno ar dar ko, kas ji alergizuoja. O netradicines medicinos preparatais/papildais pasitikiu tik tais, kuriuos rekomenduoja tradiciniai daktarai - velgi ne uz ka neduociau kazkokios kaimo bobeles rekomenduojamu papildu, nes tokie "daktarai" niekada nebus suinteresuoti tavo vaiko sveikata, o tik tu papildu platinimu. Jie net savo rekomendaciju pasekmiu isivaizduoti negali, nes jiems paprascausiai truksta elementariu medicininiu ziniu.

Bet aciu tau, kad pasidalini savo patirtimi 4u.gif - manau is jos tikrai galima pasimokyti.

O ka jums dabar vargsiukams daryti g.gif ? Manau iseitis dabar vienintele - reikia zutbut nuraminti ta audra mergytes organizme - t.y. griezta hipoalergine dieta + kazkoks antihistamininis, prie kurio dar nesat priprate - kitos iseities tuomkart, gaila, bet nematau g.gif

Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 26, 19:38)
Laime, kad atsitokejai, nes iki anafilaksinio jauciu jau netoli buvo  g.gif . Biski jauciuosi kalta tave ant tos organizmo valymo bangos uzmetusi, bet nemaniau, kad tu, neisdrisusi mano raginama bandyti net kordicepso, pulsi i tokius krastutinumus. 

Tai jau tikrai kad laiku, kazkaip norejos biski atsikratyt nastos, atsakomybes, kad kas padetu susitvarkyt problemas. Jau paciai geda kad ant tokio kablio uzkliuvau blush2.gif
Ausru, del to organizmo valymo, tai vis neatsisakau minties, kad kazka reik daryt su tuo organizmu, bet biski po pertraukos ax.gif Ir tikrai ne del tavo kaltes man cia biski protas pavaziavo rolleyes.gif
Atsakyti
LiloSun 4u.gif . Bandydamas, rizikuodamas niekada nežinau koks bus rezultatas unsure.gif

Dautan, tą pirmąją pastą pirkai internetu ar jos ir šiaip vaistinėse yra? O antrąją kur perki? Mes iki šiol tik su vandenuku valomės. Nors jau reikėtų ir su pasta pradėti.
Atsakyti
Lilosun, net skaityti baisu verysad.gif

mamos, parasysiu ka man sake viena bioenergetike. Kas nori tegu tiki, kas nori - ne, as tik parasau, kaip sakant. tai ji sake, kad is kruopu geriausios Fasmos visos kruopos arba ryziai, grikiai dar Limor galima pirkti.
sake, kad ekologiskos retai kurios geros siemet, as neklausiau kodel, pati turejau is Tikro maisto eko ryzius ir grikius, tai ji buvo nustebus, kad jie pagal ja geri, bet eko avizos ju tai sake blogos.
tai va tiek info.
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2010 02 26, 20:10)
Dautan, tą pirmąją pastą pirkai internetu ar jos ir šiaip vaistinėse yra? O antrąją kur perki? Mes iki šiol tik su vandenuku valomės. Nors jau reikėtų ir su pasta pradėti.

Pirmąją - vaistinėje, o antrąją - parduotuvėje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 26 vasario 2010 - 20:26
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 26, 17:08)
Nu va pribrendau apie musu gydydo nuotikius papasakoti. T

vajej unsure.gif

QUOTE(Loveco @ 2010 02 26, 17:21)
BEJE. yra medvilnines kepurytes. Viena is ju turim tokia su pukeliu, nu kaip flanele... Tai po lauko grizus zandai pritrinti buna, raudoni. O nuo paprastos, be pukelio, plonyyytes- visiskai nieko, net sakyciau kaip kompresiuas sulaiko dregme ir zandai net neissauseje buna. Tas pats bajeris su flaneliniais uzvalkalais. Blogai buna.... pakeiciau i lininius- net neprakaituoja!!!

vyresniajam tos kepurytės su pūku irgi bėrė. nors šiaip jis neserga AD.

QUOTE(jurhea @ 2010 02 26, 18:10)
o siaubeli  doh.gif bet kaip gali tokie zmones dirbt ir dar ramia sazine imti pinigus, dar ir konsultacija jauciu kainavo?
beje pasigirsiu kad pavyko iskepti tikra senoviska juoda duonyte su raugu  tongue.gif kuriai reikia tik druskytes, ruginiu miltu ir vandens.nereikia jokiu mieliu nei sodos nei salyklu jokiu nieko. vien is miltu  vandens ir trupucio kantrybes(keliu dienu kol raugas subresta ) ivyksta stebuklas smile.gif

thumbup.gif aš irgi laukiu miltų kada parsivešiu, pasiilgaujau naminės duonelės
Atsakyti
Mamos, cia dabar visoms adresuoju - jeigu jums i az paraso kazkokia mama, neva stebuklingai isgydziusi ad, bet neskelbianti to viesai, tai nebukit naivios, neuzkibkit ant kabliuko ir nerizikuokit savo vaikuciu sveikata. Juk ir taip aisku, kad jeigu zmogus nesidalina isgijimo dziaugsmu viesai, tai jis kazka slepia. O ka slepia, man regis irgi aiskinti neverta. NETAPKITE PLATINTOJU AUKOMIS!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 26 vasario 2010 - 20:36
QUOTE(dautan @ 2010 02 26, 20:25)
Pirmąją - vaistinėje, o antrąją - parduotuvėje ax.gif

Dėkui 4u.gif , gal gali išduoti kurioje vaistinėje ir kurioje parduotuvėje? ax.gif
Atsakyti
LILO SUNA stiprybes svarbiausia kad igai netempet gumos blink.gif o dabar dideles kantrybes kad vel gryzti i geraja padeti 4u.gif 4u.gif mes panasiai isgyvenom viska bet dbr jau kol kas tfu tfu rolleyes.gif

Mamytes pasimetusi esu visiskai, ar gali buti nuo AD tokie berimukai tokie pavieniai smulkus spuogeliai tarsi su baltomis virsunelemis bet labai jau smulkuciai ir tik kai kur??? nes anksciau mus berdavo iskart plotais ir raudonai kaip reikalas doh.gif pasimeciau sakes ar jau cia tikrai kokia ninfkecija eina per mus verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laugene: 26 vasario 2010 - 20:48
QUOTE(laugene @ 2010 02 26, 20:45)
Mamytes pasimetusi esu visiskai, ar gali buti nuo AD tokie berimukai tokie pavieniai smulkus spuogeliai tarsi su baltomis virsunelemis bet labai jau smulkuciai ir tik kai kur??? nes anksciau mus berdavo iskart plotais ir raudonai kaip reikalas  doh.gif  pasimeciau sakes ar jau cia tikrai kokia ninfkecija eina per mus  verysad.gif  verysad.gif

Greiciausiai, kad jau kazka pasigavot. Uzdeginkit tas vietas metileno meliu (vienetinio patepimo neuzteks).
Atsakyti
QUOTE(laugene @ 2010 02 26, 20:45)
LILO SUNA stiprybes svarbiausia kad igai netempet gumos  blink.gif o dabar dideles kantrybes kad vel gryzti i geraja padeti 4u.gif  4u.gif mes panasiai isgyvenom viska bet dbr jau kol kas tfu tfu  rolleyes.gif
Mamytes pasimetusi esu visiskai, ar gali buti nuo AD tokie berimukai tokie pavieniai smulkus spuogeliai tarsi su baltomis virsunelemis bet labai jau smulkuciai ir tik kai kur??? nes anksciau mus berdavo iskart plotais ir raudonai kaip reikalas  doh.gif  pasimeciau sakes ar jau cia tikrai kokia ninfkecija eina per mus  verysad.gif  verysad.gif

Su tokiais spuogeliais pas mus karaliauja A. stafilokokas. Padarykit paseli odos. Ir metilenu (teisngai Ausru sako) tepkit kol kas juos.

Aciu visom mamytem uz palaikyma 4u.gif

Ausru, geras postas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2010 02 26, 21:33)
Mamos, cia dabar visoms adresuoju - jeigu jums i az paraso kazkokia mama, neva stebuklingai isgydziusi ad, bet neskelbianti to viesai, tai nebukit naivios, neuzkibkit ant kabliuko ir nerizikuokit savo vaikuciu sveikata. Juk ir taip aisku, kad jeigu zmogus nesidalina isgijimo dziaugsmu viesai, tai jis kazka slepia. O ka slepia, man regis irgi aiskinti neverta. NETAPKITE PLATINTOJU AUKOMIS!

Pritariu...o baisiausia kai iš stalčiaus vaistus traukia, nesenaiant tokios papuolėm...nešėm kudašiu tik progai pasitaikius.... doh.gif

LiloSun sveikatytės Jums...

Mes tai gavome kelalapį į Vilniaus sanatorija "Pušyno kelias"...antradienį važiuojam su mergyte...tik va nuvažiavę neturėsim ir ką parodyti, taip bėrimus susitvarkėme, kad atrodo ir visiškai neserga...kad nepravytų... ax.gif
Gal kas buvo toje sanatorijoje, kaip ten ar padeda procedūros? Pasidalinkite patyrtimi, jei ką žinote...Didelis dėkui būtų... smile.gif
Atsakyti