Nu va pribrendau apie musu gydydo nuotikius papasakoti. Taigi ant tos bangos, kad reikia ta vaiko organizma isvalyt, ir pastiprint ir pan. Bei pakalbejus viena is forumo mamu, kuriai tie papildai labai padejo nusprendem ir mes nueiti pas ta rekomenduota moteryte. Ji kaip man papasakojo, padeda su svarelio/ziedo pagalba parinkti gydyma ir pan. ir ji turi rysiu su 15 firmu, tarp ju ir Tianshi taigi butinai kazka mum parinks ir pades. Nu va tai kazkaip isiziebe viltis kad ci atie papildai ir bus musu issigelbejimas.
Na bet viskas vyko kiek priesingai nei tikejausi. Uz kiekvienos "izvalgos" nepastebejau nei kiek logikos, viskas atrode, kaip beprasmis savo produkcijos kisimas. Taigi jei nuleist jos bandymus nuspeti musu ligos priezastis, kurie nie vienas spejimas neatitiko tikroves. Israse mum zuvu tauku (kuom labai nustebau, nes juk zuvis vienas didziausiu alergenu), na bet galvoju gal ir tiks mum, juk zmogus ismanantis. Tada dar ginkmedzio preparata. Plovimo skysti (neva visi musu s...), ir muila su alijosiumi. Kremuka zadejo veliau duoti nes tuo metu neturejo. Visi gaminiai buvo Forever Jav firmos. Isstudijavus sudeti tai parfumai ir kitos medziagos, jau labai bade akis. Na bet tiek to. Kremuka gavom kita diena, tas pats su sudetimi. Aj sake valgyt viska iskyrus pieno, medaus, kiausinio produktus. Paklausiau del pablogejimo, ar turi buti, keik truks ir pan. Sako neee, nebus pablogejimo, tik pageres po 10 d. Na bet kazkaip po to kazkaip jauciaus kaip nesava, na nelipo man jos aiskinimai, gydymo metodas.
Nu va kita diena pradejom duot visus preparatus, tai po 2dienu gerimo uztyno mum akys, kaklas, vaikas kasosi, siaubas. Kremas vsiskai netiko, nedrekino ir veidukas suskilinejo iki kraujo. Paskambinus moterytei, ji tik istare kad jokios mesos ir jokio neocate neduot. O dar kita diena jau vaziavom aiskintis kas darosi vaikui, nes baisu, buvo kad koks anafilaktinis nebutu nuo tu tauku ar ko. Tai susitike kai pradejoaiskint kad ci aNeocate kaltas del visu alergiju , bedu ir pan. Rankos dreba, logisko sakinio suregsta negali. Na ten daug buvo tokiu situaciju, kur ryskiai buvau pagavus ant melo. Keletas ir idomiu pasakymu, tipo, kordisepso negaliu israsyt nes jo dabar negali gauti, is forever produkcijos tik rinkosi kremus, musu beje visus isbraukus ir aliejus ir sviestus ( nors kai uzklausiai tai kaip gali jie i jusu kremo sudeti ieiti jei mum netinka, susimete, nieko neatsake).
Tai va taip ir baigesi musu papildu gydymai, nes nebesusisnekejom ir atsisakem. Namuose teko biski ir hydro patept ir tavegylio duot nes labai buvo umi reakcija, bet patys akytes pagarazejo po dienos, kai nebedavem papildu, tai sakau tie taukai tikriausiai buvo kalti, nes valgem ta pati kaip ir iki to. Tai va tokia liudna patirtis musu. Issiliejau, bet kai nebeinam pas ja man lengviau at sirdies pasidare, matyt kazkaip veike ji mane.