Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXIII tema

QUOTE(rieduliukas @ 2010 02 26, 12:11)
laba dienelė

jei neklystu (atsiprašau nepaspaudžiau cituoti o galva kaip rėtis) Jokūbo mamytė skundėsi kad nežino nuo ko jų namuose vaikučiui blogėja... iš savo praktikos: gal namie labai sausa? nusipirkit (jei neturit) hidrometrą ir pažiūrėkit... nes mažoji mano laaabai į sausą orą reaguoja... per porą valandų būklė pablogėja...

iš tikro labai sausas pas mus oras namie doh.gif gal tai ir daro įtakos AD g.gif dėkui už nuomonę 4u.gif
beje, vakar nepadėkojau mamytėms už atsakymus į mano klausimus 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 02 26, 12:59)
Kursas yra toks: 4 dienas po du kartus tepti, 4 d pertrauka, 4 vel tepti....

Oje, idomu kas liks is mergaites veidelio, jei ir toliau taip g.gif . Gal geriau priezasties ieskoti, o ne pasekmes maskuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 26 vasario 2010 - 15:06
QUOTE(ausru @ 2010 02 26, 14:51)
Gal geriau priezasties ieskoti, o ne pasekmes maskuoti?

Del tu priezasciu ieskojimo. Taigi net pasalinus visus iki vieno alergenus berimai liks. Gal ne tokie intensyvus bet Ad ner ajau toks paprastas priesininkas. Mes pvz., niekaip AS nuo odos negali isnaikint, ir jis mum blogina padeti.
Kaip jum beje sekasi? Jau gal pagerejo po ligos ir AD simptomai?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 26, 15:43)
Del tu priezasciu ieskojimo. Taigi net pasalinus visus iki vieno alergenus berimai liks. Gal ne tokie intensyvus bet Ad ner ajau toks paprastas priesininkas. Mes pvz., niekaip AS nuo odos negali isnaikint, ir jis mum blogina padeti.
Kaip jum beje sekasi? Jau gal pagerejo po ligos ir AD simptomai?

Mano patirtis ka kita sako - bent jau mums pasalinus visus alergenus ad praktiskai nelieka - net drekinti nereikia. Tik kad tu alergenu lb sunku isvengti su tokiu ribotu racionu kaip musu ir didejanciais vaiko poreikiais.
O musu ad pagerejo - sugrizom i bukle, buvusia pries liga. O kaip tavo dukrytei? Pagerejo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 26 vasario 2010 - 16:11
Nu va pribrendau apie musu gydydo nuotikius papasakoti. Taigi ant tos bangos, kad reikia ta vaiko organizma isvalyt, ir pastiprint ir pan. Bei pakalbejus viena is forumo mamu, kuriai tie papildai labai padejo nusprendem ir mes nueiti pas ta rekomenduota moteryte. Ji kaip man papasakojo, padeda su svarelio/ziedo pagalba parinkti gydyma ir pan. ir ji turi rysiu su 15 firmu, tarp ju ir Tianshi taigi butinai kazka mum parinks ir pades. Nu va tai kazkaip isiziebe viltis kad ci atie papildai ir bus musu issigelbejimas.
Na bet viskas vyko kiek priesingai nei tikejausi. Uz kiekvienos "izvalgos" nepastebejau nei kiek logikos, viskas atrode, kaip beprasmis savo produkcijos kisimas. Taigi jei nuleist jos bandymus nuspeti musu ligos priezastis, kurie nie vienas spejimas neatitiko tikroves. Israse mum zuvu tauku (kuom labai nustebau, nes juk zuvis vienas didziausiu alergenu), na bet galvoju gal ir tiks mum, juk zmogus ismanantis. Tada dar ginkmedzio preparata. Plovimo skysti (neva visi musu s...), ir muila su alijosiumi. Kremuka zadejo veliau duoti nes tuo metu neturejo. Visi gaminiai buvo Forever Jav firmos. Isstudijavus sudeti tai parfumai ir kitos medziagos, jau labai bade akis. Na bet tiek to. Kremuka gavom kita diena, tas pats su sudetimi. Aj sake valgyt viska iskyrus pieno, medaus, kiausinio produktus. Paklausiau del pablogejimo, ar turi buti, keik truks ir pan. Sako neee, nebus pablogejimo, tik pageres po 10 d. Na bet kazkaip po to kazkaip jauciaus kaip nesava, na nelipo man jos aiskinimai, gydymo metodas.
Nu va kita diena pradejom duot visus preparatus, tai po 2dienu gerimo uztyno mum akys, kaklas, vaikas kasosi, siaubas. Kremas vsiskai netiko, nedrekino ir veidukas suskilinejo iki kraujo. Paskambinus moterytei, ji tik istare kad jokios mesos ir jokio neocate neduot. O dar kita diena jau vaziavom aiskintis kas darosi vaikui, nes baisu, buvo kad koks anafilaktinis nebutu nuo tu tauku ar ko. Tai susitike kai pradejoaiskint kad ci aNeocate kaltas del visu alergiju , bedu ir pan. Rankos dreba, logisko sakinio suregsta negali. Na ten daug buvo tokiu situaciju, kur ryskiai buvau pagavus ant melo. Keletas ir idomiu pasakymu, tipo, kordisepso negaliu israsyt nes jo dabar negali gauti, is forever produkcijos tik rinkosi kremus, musu beje visus isbraukus ir aliejus ir sviestus ( nors kai uzklausiai tai kaip gali jie i jusu kremo sudeti ieiti jei mum netinka, susimete, nieko neatsake).
Tai va taip ir baigesi musu papildu gydymai, nes nebesusisnekejom ir atsisakem. Namuose teko biski ir hydro patept ir tavegylio duot nes labai buvo umi reakcija, bet patys akytes pagarazejo po dienos, kai nebedavem papildu, tai sakau tie taukai tikriausiai buvo kalti, nes valgem ta pati kaip ir iki to. Tai va tokia liudna patirtis musu. Issiliejau, bet kai nebeinam pas ja man lengviau at sirdies pasidare, matyt kazkaip veike ji mane.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 26, 13:20)
Tai dar tepat tuo hormoniniu? Neperdaug jum bus? Kada tas kursas baigsis?

na nedaug kartu patepiau, is viso su pertraukom gal 6 kartus. Pries tai kai labai blogai buvo, buvau 3 kartus patepusi grynu advantanu, o cia vis tiek "skiestas" tepaliukas.

QUOTE(ausru @ 2010 02 26, 14:51)
Oje, idomu kas liks is mergaites veidelio, jei ir toliau taip  g.gif . Gal geriau priezasties ieskoti, o ne pasekmes maskuoti?

taip taip, kovo 3 laukiam eiles pas Astrauskaite, prasysim tyrimus kad darytu, nezinau ti kokiu konkreciai prasyt... dar i Zolyno gatve bandysim vaziuot, kad nuo veiduko paimtu megini, bet kads padetis labai pagerejusi siuo metu (matyt nuo vaistuku), tu baisiu raudonu demiu kaip ir nera...tiesa, savaite mesos JOKIOS nevalgiau. Bet sorry, kai nezinai, nuo ko beria, ir daugelip produktu atsisakai....nu jau 46 kg tesveriu. Jau pati jauciu, kad reikia grizt i savo 50 kg standarta smile.gif nes jau pavargstu, o dar naktinis maitinimas kas valanda... doh.gif

BEJE. yra medvilnines kepurytes. Viena is ju turim tokia su pukeliu, nu kaip flanele... Tai po lauko grizus zandai pritrinti buna, raudoni. O nuo paprastos, be pukelio, plonyyytes- visiskai nieko, net sakyciau kaip kompresiuas sulaiko dregme ir zandai net neissauseje buna. Tas pats bajeris su flaneliniais uzvalkalais. Blogai buna.... pakeiciau i lininius- net neprakaituoja!!!
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 26, 16:08)
Nu va pribrendau apie musu gydydo nuotikius papasakoti. Taigi ant tos bangos, kad reikia ta vaiko organizma isvalyt,  ir pastiprint ir pan. Bei pakalbejus viena is forumo mamu, kuriai tie papildai labai padejo nusprendem ir mes nueiti pas ta rekomenduota moteryte. Ji kaip man papasakojo, padeda su svarelio/ziedo pagalba parinkti gydyma ir pan. ir ji turi rysiu su 15 firmu, tarp ju ir Tianshi taigi butinai kazka mum parinks ir pades. Nu va tai kazkaip isiziebe viltis kad ci atie papildai ir bus musu issigelbejimas.

blink.gif
Ar tik ne pas ta pacia moterele buvot, kur Otaip gydosi?
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 02 26, 13:21)
mes 2 men uzrasem i eile ;]

Ohooo

QUOTE(dautan @ 2010 02 26, 13:54)
Užrašiau 2008 metų gruodžio mėn., lankom nuo 2009 rugsėjo. Priėmimą patvirtino 2009 balandžio mėn. Jokių paskatinamųjų priemonių nereikėjo ax.gif

Ačiū 4u.gif vadinas dar yra mum vilties ax.gif biggrin.gif

QUOTE(LiloSun @ 2010 02 26, 16:08)
Nu va pribrendau apie musu gydydo nuotikius papasakoti.

Siaubas blink.gif mega_shok.gif aš tai nepasitikiu jokiais tokiais gydymais schmoll.gif aišku ,liūdna, kad mūsų tradicine medicina irgi nelabai eina pasitikėt, bet reikia kažkuom tikėt unsure.gif Na bet tik manau ne tokiom moterytėm unsure.gif Manau čia tikrai tik noras iškišt tą produkciją g.gif . Te jum sbalioną 4u.gif Linkiu kuo greičiau ,kad mergytė atsigautų po šito organizmo sudirginimo 4u.gif
Aš dabar pagalvojau.jei jau visai bloga padėti sbūtų (tfu tfu tfu) tai važiuočiau į kaimą pagyvent. Man atrodo kažkaip ,kad kuo viska natūraliau ir paprasčiau, tuo geriau turėtų būt g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 02 26, 17:08)
Nu va pribrendau apie musu gydydo nuotikius papasakoti. Taigi

o siaubeli doh.gif bet kaip gali tokie zmones dirbt ir dar ramia sazine imti pinigus, dar ir konsultacija jauciu kainavo?

beje pasigirsiu kad pavyko iskepti tikra senoviska juoda duonyte su raugu tongue.gif kuriai reikia tik druskytes, ruginiu miltu ir vandens.nereikia jokiu mieliu nei sodos nei salyklu jokiu nieko. vien is miltu vandens ir trupucio kantrybes(keliu dienu kol raugas subresta ) ivyksta stebuklas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurhea @ 2010 02 26, 17:10)
o siaubeli  doh.gif bet kaip gali tokie zmones dirbt ir dar ramia sazine imti pinigus, dar ir konsultacija jauciu kainavo?
beje pasigirsiu kad pavyko iskepti tikra senoviska juoda duonyte su raugu  tongue.gif kuriai reikia tik druskytes, ruginiu miltu ir vandens.nereikia jokiu mieliu nei sodos nei salyklu jokiu nieko. vien is miltu  vandens ir trupucio kantrybes(keliu dienu kol raugas subresta ) ivyksta stebuklas smile.gif

laaaabai skani man tokia duona, tik tokia ir kepam. Dar su kmynais nerealus skonis. Pluta tokia traski buna.... nepalyginsi su parduotuvine... smile.gif

del gyvenimo kaime- mes tai noretumem statyti nama savo sodo sklype, ale as pati del saves ir del vyro bijau- vasara, pavasari mum ir mieste ragaisis buna, nuo visokiu zoleliu.... o ten aplink kiek zydejimo...smilgos nesienautos is abieju pusiu, nes kaimynai turi apleistas sodybeles, o ne sodo sklypelius. Baisu. Bet gal kaip tik geriau ..priprasim prie alergenu... kaip gydytoja kakzokia sake- vienas suo- alergija garantuota, bet kai ju yra 3-4, tai organizmas gauna tokia alergenu doze, kad i ja pradeda nebekreipti demesio smile.gif
Atsakyti
Labai liudna skaityt, kad tenka mamukams visokius "burtus" ant savo alergijos ijautrintu vaikiuku bandyt...
Atsakyti
Sveiki, merginos 4u.gif
Buvom dabar pas gastro ax.gif ir gavom rezultatus is laboratorijos (kaip rasau rado grybeli,gerem vaistukus) viskas pas mus thumbup.gif , nieko ne rado. Tai gastro pasveikino ir atsisveikino.Tai po men liko pas alergologa nueiti ax.gif
Aciu jums uz supratinguma,pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Linku jusu vaikuciams greitai pasveikti, visems po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti