QUOTE(Skinte @ 2010 05 02, 03:12)
Visiškai su Jumis sutinku. Per didelė prabanga laikyti tuščią kambarį įrengtą svečiams Pagaliau pradėsim Lietuvoj gyvent kaip visas pasaulis. Aš kol kas turiu svetainę, bet tik dėl to, kad vaikų dar nėra. O kai bus vaikų, tai bus mūsų miegamasis ir vaikų kambarys. Su svečiais galima virtuvėj pasėdėt, pas mane ji ne tokia maža arba kavinėj. Baliai kavinėj. Ir viskas Absoliučiai nereikalingas kambarys dviejų kambarių bute
As esu visiskai priesingos nuomones. Svetaine, manau, ne "tuscias" kambarys sveciams, o kaip gyvenamas kambarys. Po darbo grizus norisi ant sofutes patogiai atsisest, atsipusti, zinias ar filma paziureti, o ne virtuvej tarp puodu ant kedziu sedet. As taip pat gyvenu dvieju kambariu bute ir kai sunus paaugs miegama irengsim jam, patys issiktaustysim i svetaine. Aisku visai nesinori patogia miegamojo lova iskeisti i sofa todel darysim atverciama lova (pavyzdeliu ikelta nemazai priestai buvo todel nesikartosiu). Tai miegamasis man atrodo kaip nereikalingas kambarys, kur lova (ypac padeta kambario viduryje) uzgriozdina visa kambari. O kaip su sveciu priemimu virtuvej tai man isviso nesamone , nu nebent ji tikrai erdvi ir baldai atitinkami.