Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (3 TEMA)

QUOTE(Skinte @ 2010 05 02, 03:12)
Visiškai su Jumis sutinku. Per didelė prabanga laikyti tuščią kambarį įrengtą svečiams  lotuliukas.gif Pagaliau pradėsim Lietuvoj gyvent kaip visas pasaulis.  thumbup.gif  Aš kol kas turiu svetainę, bet tik dėl to, kad vaikų dar nėra. O kai bus vaikų, tai bus mūsų miegamasis ir vaikų kambarys. Su svečiais galima virtuvėj pasėdėt, pas mane ji ne tokia maža arba kavinėj. Baliai kavinėj. Ir viskas smile.gif Absoliučiai nereikalingas kambarys dviejų kambarių bute wink.gif

As esu visiskai priesingos nuomones. Svetaine, manau, ne "tuscias" kambarys sveciams, o kaip gyvenamas kambarys. Po darbo grizus norisi ant sofutes patogiai atsisest, atsipusti, zinias ar filma paziureti, o ne virtuvej tarp puodu ant kedziu sedet. As taip pat gyvenu dvieju kambariu bute ir kai sunus paaugs miegama irengsim jam, patys issiktaustysim i svetaine. Aisku visai nesinori patogia miegamojo lova iskeisti i sofa lotuliukas.gif todel darysim atverciama lova (pavyzdeliu ikelta nemazai priestai buvo todel nesikartosiu). Tai miegamasis man atrodo kaip nereikalingas kambarys, kur lova (ypac padeta kambario viduryje) uzgriozdina visa kambari. O kaip su sveciu priemimu virtuvej tai man isviso nesamone doh.gif , nu nebent ji tikrai erdvi ir baldai atitinkami.
Atsakyti
QUOTE(ginta123 @ 2010 06 15, 00:57)
As esu visiskai priesingos nuomones. Svetaine, manau, ne "tuscias" kambarys sveciams, o kaip gyvenamas kambarys. Po darbo grizus norisi ant sofutes patogiai atsisest, atsipusti, zinias ar filma paziureti, o ne virtuvej tarp puodu ant kedziu sedet. As taip pat gyvenu dvieju kambariu bute ir kai sunus paaugs miegama irengsim jam, patys issiktaustysim i svetaine. Aisku visai nesinori patogia miegamojo lova iskeisti i sofa  lotuliukas.gif todel darysim atverciama lova (pavyzdeliu ikelta nemazai priestai  buvo todel nesikartosiu). Tai miegamasis man atrodo kaip nereikalingas kambarys, kur lova (ypac padeta kambario viduryje) uzgriozdina visa kambari. O kaip su sveciu priemimu virtuvej tai man isviso nesamone doh.gif , nu nebent ji tikrai erdvi ir baldai atitinkami.

as ir ta lova buvau nuziurejus, atverciama . . . bet pdiskutavus su meistrais, ji tikrai neatlaikys ilgai, butent tas mechanizmas . . . tiktu labiau vaikiskoms max viengulems lovoms, tik ne didesnem.
Atsakyti
Aš daug idėjų, kaip pertvarkyti savo būstą radau čia http://www.ivd.ru/ty...h...0&project=0 mirksiukas.gif
pvz. 1) toks išplanavimas http://www.ivd.ru/rebuild.xgi?id=618
Foto http://www.ivd.ru/ph...rid=618&id=4827 ax.gif
arba 2) http://www.ivd.ru/rebuild.xgi?id=676
Foto http://www.ivd.ru/do...p...934&div=dp1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mika do @ 2010 06 15, 10:40)
as ir ta lova buvau nuziurejus, atverciama . . .  bet pdiskutavus su meistrais, ji tikrai neatlaikys ilgai, butent tas mechanizmas . . . tiktu labiau vaikiskoms max viengulems lovoms, tik ne didesnem.

Su kokias meistrais diskutavot ir apie koki mechanizma? Ju tikrai yra nevienas. Ir kiek teko man atsiliepimu girdeti apie technolifto mechanizma - tikrai patikimas, taciau lovos plotis ne didesnis nei 1.6m. Mus toks plotis kaip tik.
Atsakyti
Kai butas tik 2 kambarių, tai vienareikšmiškai gaila vieną kambarį paskirt miegamajam, kur tik lova baisinė. Nei svečio ten neįsivesi. Gal man taip atrodo, nes aš l.nemėgstu nepataisytų lovų arba jose dieną gulinėt
Atsakyti
kambarys transformeris kuo ne išeitis?
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2010 06 30, 08:27)

Wauuu, va cia tai deja thumbup.gif noreciau gyvai pamatyt toki kambari thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2010 06 30, 14:00)
Wauuu, va cia tai deja  thumbup.gif  noreciau gyvai pamatyt toki kambari thumbup.gif

Bet gyventi tokiam nenorėčiau. ax.gif
Atsakyti
o kokia puiki tema:)
Dauguma is jusu perdarinejate buto isplanavima, o mes va susiduriam su sia situacija is kitos puses. Ruosiames pirkti busta. Vienas is mums patikusiu yra pakeistu isplanavimu. Dastatytos sienos, ispjauta arka laikancioje sienoje tarp virtuves ir kambario ir panasiai. Pats isplanavimas patogus, bet daryta viskas tyliai, be jokiu dokumentu. Ar gali kilti kokiu problemu perkant toki buta?
Gal kas zinote?
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2010 07 02, 14:35)
o kokia puiki tema:)
Dauguma is jusu perdarinejate buto isplanavima, o mes va susiduriam su sia situacija is kitos puses. Ruosiames pirkti busta. Vienas is mums patikusiu yra pakeistu isplanavimu. Dastatytos sienos, ispjauta arka laikancioje sienoje tarp virtuves ir kambario ir panasiai. Pats isplanavimas patogus, bet daryta viskas tyliai, be jokiu dokumentu. Ar gali kilti kokiu problemu perkant toki buta?
Gal kas zinote?

As pries kelis menesius kaip tik pirkau vieno kambario buteli, tai galiu pasidalinti savo patirtimi. Atkreipkite demesi ar tvarkinga ir atitinka visus standartus vadinama namo/buto knyga. Ar yra visi pagal reikalavimus unikalus buto kodai, planai(kad ir pries atliktius pakeitimus), nuosavybes teises ir pan. Jei jus patys niekur nesikreipsite del buto pakeitimu, niekas jusu busimo turto ir netikrins. Perkant tikrinami tik ar tvarkingi dokumentai. Taciau, jei kada galvosite parduoti, gali kiti pirkejai del "sventos ramybes" reikalauti visokiu leidimu. Ar tarkim kokie "pikti" kaimynai paskusti jus, kad pakeisti planai be leidimu. Cia aisku jau tik teorines versijos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2010 06 30, 09:27)

Nieko sau biggrin.gif Bet patogu gyvenant vienam, o kai daugiau seimos nariu tai kazin ar patogu butu... vienas nores valgyt, kitas tv ziuret ar lovoj gulet....
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2010 06 30, 08:27)

pigiau nusipirkti bent dvieju kambariu butuka nei kad 1 kamb sitokiom technologijom 'paturbinti' biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bet aisku-ispudinga thumbup.gif
Atsakyti