Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (3 TEMA)

QUOTE(Emutes_mama @ 2010 04 15, 07:41)

SUPER  thumbup.gif  mums i ta nisa tiktu variantas... tik idomu kiek tai kainuotu jei ka samdyt daryti  g.gif  ir kur tokiu darbin inku rasti....  g.gif

mano tevai sakesi tik virtuviny ir uz ji mokejo 5500lt.o visa kita patys darosi....ir seip saliono ir virtuves remontas jiems kainavo 15 tuks lt 4u.gif o tai jei samdai,daugiau bus 4u.gif o miegamasis pas juos jau pries 10 metu padarytas yra,irgi pagal uzsakyma,tai dabar visai kainos kitos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijos mama: 15 balandžio 2010 - 13:08
QUOTE(kartitiesa @ 2010 04 15, 12:17)
na kad pas mus baldai nauji visur tai neismesim, neatiduosim ir nepARDUOSIM.: na svetaineje didele sekcija ir SOFA-kampas, tikrai nenoreciau kad jie atsidurtu miegamajame, na neitema butu. o miegamajame, musu liova didele, ir vaikas savio lova turi. o kaip planeli pasidaryt butu galima?

Na jei baldai masyvūs tai nieko daug ir neprigalvosi, nebent kambariai gana dideli ir kažką kažkur perstumdyti galima g.gif
O gal tada daryti miegamajame širmą ant bėgelių - dienos metu galima būtų ją sustumti ir kambarys būtų erdvesnis. Vis tiek dienos metu vaikas ten daugiausiai vienas būtų. Einant miegoti ją atitraukti ir taip padalinti jūsų ir vaiko erdves. Arba pakabinti sunkią gražią užuolaidą, kurią dienos metu galima būtų laikyti parištą juosta prie sienos, o vakare užtraukti.
Aišku garso izoliacijos problemos tai neišsprendžia 4u.gif

O dėl buto planelio tai gal su Paint programa išeitų papaišyti maždaug kambarių ir baldų išdėstymą...

Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 04 15, 12:17)
na kad pas mus baldai nauji visur tai neismesim, neatiduosim ir nepARDUOSIM.: na svetaineje didele sekcija ir SOFA-kampas, tikrai nenoreciau kad jie atsidurtu miegamajame, na neitema butu. o miegamajame, musu liova didele, ir vaikas savio lova turi. o kaip planeli pasidaryt butu galima?

Pas mus irgi du kambariai.
Vienas vaikų- dviaukštė lova , sieninė spinta, rašomasis stalas sujungtas su mini sekcija, ir du sėdmaišiai , kambario vidurys tuščias.
Kitas mūsų - sekcija, staliukas, kampas miegamas , ir spintelė, vietos daug, nors šok biggrin.gif
tamsiuko neturim, tai daiktų stengiamė turėt minimaliai, na kiek tai įmanoma su vaikais.

Kažkada irgi turėjom miegamąjį, bet tai liko svajonė smile.gif , vaikas turi turėti savo kambarį, nebent tai vieno kambario butas. smile.gif

Atsakyti
Aš čia turbūt ne į temą su klausimu įšoksiu g.gif
Jūs čia dalinatės puikiomis idėjomis, žiūriu ir seilė varva biggrin.gif , bet va pati savo butuke nelabai sugalvoju kaip tilpti...labai daug idėjų radusi kas visai patiktų ir įdomu, bet kaip pritaikyt esamai situacijai..aš tokia neišradinga verysad.gif O gal esate sprendę vietos problemą dizainerio pagalba? Ar viską darote pačios? Susiprojektuojat, susiplanuojat ir įgyvendinat? ax.gif

Gal kokių rekomendacijų turėtumėte kur kreiptis (tiktų praktiškai ir studento(-ės) paslaugos, bile tik idėjų ir noro turėtų) papildomai užsidirbti) ax.gif

Man reikia 16 kvadr. metrų 'svetainę' paversti į "tėvų-vaiko" kambarį biggrin.gif T.y. kad mama turėtų kampelį su drauge pasėdėt ir kad mažylis turėtų savo erdvę, kad tai būtų tarpusavyje skoningai suderinta, jauku, patogu..
Dabar tai baisu..baldų 'kakofonija' , apgriozdinta, jokio 'savitumo'..kaip tik mažylį jau reik kelti į jo lovelę, tai pribrendo reikalas ieškoti sprendimų..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 26, 14:46)
Jūs čia dalinatės puikiomis idėjomis, žiūriu ir seilė varva biggrin.gif , bet va pati savo butuke nelabai sugalvoju kaip tilpti...labai daug idėjų radusi kas visai patiktų ir įdomu, bet kaip pritaikyt esamai situacijai..aš tokia neišradinga verysad.gif O gal esate sprendę vietos problemą dizainerio pagalba? Ar viską darote pačios? Susiprojektuojat, susiplanuojat ir įgyvendinat? ax.gif

Gal kokių rekomendacijų turėtumėte kur kreiptis (tiktų praktiškai ir studento(-ės) paslaugos, bile tik idėjų ir noro turėtų) papildomai užsidirbti) ax.gif

Man reikia 16 kvadr. metrų 'svetainę' paversti į "tėvų-vaiko" kambarį biggrin.gif T.y. kad mama turėtų kampelį su drauge pasėdėt ir kad mažylis turėtų savo erdvę, kad tai būtų tarpusavyje skoningai suderinta, jauku, patogu..
Dabar tai baisu..baldų 'kakofonija' , apgriozdinta, jokio 'savitumo'..kaip tik mažylį jau reik kelti į jo lovelę, tai pribrendo reikalas ieškoti sprendimų..

pries pora metu inirtingai pirkdavau zurnalikus majster ir mieszkania ten istisas skyrelis budavo su brezinukais ,pabandykit paieskot spaudos kioskuose,pas mane irgi yra nedidelis namas kur ju pagalba semiuosi ideju
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2010 04 26, 21:21)
pries pora metu inirtingai pirkdavau zurnalikus majster ir mieszkania ten istisas skyrelis budavo su brezinukais ,pabandykit paieskot spaudos kioskuose,pas mane irgi yra nedidelis namas kur ju pagalba semiuosi ideju

OO seniai šituos girdėjusi, mylimiausi vaikystės žurnalai, sėdėdavau, vartydavau ir seilę varvindavau pas tėvus radusi. Nieko nesupratau lenkiškai tada, bet iki dabar turėjau išsisaugojusi idėjų. Ypač patikdavo DIY skyreliai. Ačiū, kad priminėt, reikės paieškoti.
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2010 04 27, 11:00)
OO seniai šituos girdėjusi, mylimiausi vaikystės žurnalai, sėdėdavau, vartydavau ir seilę varvindavau pas tėvus radusi. Nieko nesupratau lenkiškai tada, bet iki dabar turėjau išsisaugojusi idėjų. Ypač patikdavo DIY skyreliai. Ačiū, kad priminėt, reikės paieškoti.

na kadangi as lenkiskai laisvai tai man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 04 26, 14:46)

prisidursiu ir as su panasia problemele del kambario remonto persikelsime i salona,bet ten norime padaryti kartu su vaikucio kampuku.manau geriausia butu pasikonsultuoti su specelistu kad bent kazka patartu,tai gal kas galite ka pagelbeti.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2010 04 13, 13:27)
g.gif  as gal taip nedaryciau..
Mes gyvename keturiese dvieju kambariu bute. Dar kol vaikai nedideli, tai galvos del kambario nereikia sukti. Bet ziurint i ateiti, galvojame viena kambari padaryti vaiku, o kita sau- miegamaji. Bent jau dabar, esame tokios nuomones, kad atsisakysime svetaines, nes miegoti patiems ant sofos-lovos  verysad.gif  Virtuve musu nemaza, dar plius platus koridorius... sios erdves sujungtos, tai jei koks baliukas galima ten issitekti  rolleyes.gif O kasdienis svecias manau nesupyks kavos atsigeres ir virtuveje, beja, ir dabar mes mieliau ten su draugemis sedime nei svetaineje  mirksiukas.gif

Mes irgi gyvename keturiese dvieju kambariu bute. Vaikams galvojame atiduoti didesni kambari ( kol kas tenkinasi mazesniu), o mes mazesniajame isirengtume miegamaji. Apie svetaine is viso net jokiu minciu nekyla - ir kam jinai reikalinga tokio dydzio bute? Jeigu jau norisi su draugais susitikti, tai visada galima padaryti mieste ( ar kavine, ar parkas - priklausomai nuo noru ir poreikiu).
Vaikams visai noreciau ale dviauksciu lovu - virsuje lova, o apcioje stalas pamokoms ruosti ( susitaupytu vietos, nes tiek lovu, tiek stalu reikia dvieju), bet vyras kazkaip dabar ziuri skeptiskai i dviaukstes lovas ( tik pries kelis metus vaikams nupirkome paprastas lovas - pries tai dviauksteje miegodavo)
Ir galvoju kaip kambari vaiku atskirti, kad vaikai kazkiek privatumo turetu.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 05 01, 23:12)
Mes irgi gyvename keturiese dvieju kambariu bute. Vaikams galvojame atiduoti didesni kambari ( kol kas tenkinasi mazesniu), o mes mazesniajame isirengtume miegamaji. Apie svetaine is viso net jokiu minciu nekyla - ir kam jinai reikalinga tokio dydzio bute? Jeigu jau norisi su draugais susitikti, tai visada galima padaryti mieste ( ar kavine, ar parkas - priklausomai nuo noru ir poreikiu).
Vaikams visai noreciau ale dviauksciu lovu - virsuje lova, o apcioje stalas pamokoms ruosti ( susitaupytu vietos, nes tiek lovu, tiek stalu reikia dvieju), bet vyras kazkaip dabar ziuri skeptiskai i dviaukstes lovas ( tik pries kelis metus vaikams nupirkome paprastas lovas - pries tai dviauksteje miegodavo)
Ir galvoju kaip kambari vaiku atskirti, kad vaikai kazkiek privatumo turetu.

Mums nesigavo atskirt.
Mergina ir berniokas - turi dviaukštę, drūtą lovą, ji palei vieną sieną, dar dadurta plokštė nuo lovos iki palangės- bus stalas ( antras) šiuo metu tai kompo vieta.
Palei kitą siena mini sekcija, vėl plokštė, ir stalčių blokas. Viską suderinom spalviškai. Balkono duris padarėm atidaromas į balkoną, kad būtų pakankamai didelis stalas.
Ir spinta sieninė.
Mūsų kambarys- valgykla, biblioteka, svetainė, miegamasis smile.gif
kampas, staliukas, žema spintelė, sekcija.
Daiktų turim nedaug, indų nedaug, telpam.
Atsakyti