Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (3 TEMA)

QUOTE(kartitiesa @ 2010 04 13, 13:18)
gyvenam 2 kambraiu bute, plius virtuve. gyvenma tryse, bet galvojam kad reikia sunui atskiro kambario, ir galvojam miegamaji, atitverti siena. n akambariukas gausis nedidukas, lovaa ir lentyna kokia ar komoda tilps, na ir lango nebus pas vaika kambari, ka jus manot ar verta?

Na zinok pas mus, jau ir rasiau ir rodziau,bet pasikartosiu, padarytas panasus variantas, tik miegamasis be lango,o ne vaiko kamb. ir tik lova jame telpa, bet visai gerai,kad nereikia svetainej traukineti kiekviena vakara kampo, o ir vaikas kambari turi.
sutinku su kitomis mamomis, kad miegamajame nelabai reikia lango, nakciai juk tik ten. O vaikui tai tikrai be lango bus niurus ir tamsus kambarys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilte: 13 balandžio 2010 - 14:57
sveikutes,

pradejau ir as ieskoti ideju maziems namams,nes nusprendeme,kad kita vasara kraustysimes i sodo namely ax.gif na jis ten nera mazas,pakankamas trims asmenims....tik va reikia priestatuko voniai su tualetu....

zodziu....antrame aukste yra vienas didelis kambarys,tad ji reikia isirengti taip,kad butu mums ir dukrai miegamasis....gal turit kokiu idoje,kaip graziai atskirti erdves?ne vien sirma kad butu....o ir kambarys palepinis....

dekui
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 04 13, 16:13)
zodziu....antrame aukste yra vienas didelis kambarys,tad ji reikia isirengti taip,kad butu mums ir dukrai miegamasis....gal turit kokiu idoje,kaip graziai atskirti erdves?ne vien sirma kad butu....o ir kambarys palepinis....

dekui

Mes antrame aukste is vieno didelio kambario, kuriame langai buvo tik vienoje puseje, atskyreme su stikline pertvara(gipsokartonine pertvara butu zyyyyyymiai pigiau, bet vienas kambarys butu amzinoje tamsoje doh.gif ) ir padareme du kambarius(vienas pereinamas-vaiku). Stiklas matinis toks, nesimato nieko, jei kartais vaikas nusprestu pasniukstineti hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Keberiokšt @ 2010 04 13, 14:35)
Kartitiesa, ir as norejau siulyti miegamaji be lango. Juk einama miegoti nakti, kada tamsu, kam tas langas.. O vaikui tai pamokas ruosti, skaityti, rasyti, manau, tikrai reik lango.

Miegamajame reikia vedinimo 4u.gif Jei nera rekuperacines sistemos, tai langas butinas. Uzsidarykit spintoj-ir pamatysit, kaip malonu miegoti be vedinimo biggrin.gif
Atsakyti
sena pazistama,na jus idomei cia sumastet atsitverti bigsmile.gif kaip ir nebloga ideja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilte @ 2010 04 13, 15:56)
Na zinok pas mus, jau ir rasiau ir rodziau,bet pasikartosiu, padarytas panasus variantas, tik miegamasis be lango,o ne vaiko kamb. ir tik lova jame telpa, bet visai gerai,kad nereikia svetainej traukineti kiekviena vakara kampo, o ir vaikas kambari turi.
sutinku su kitomis mamomis, kad miegamajame nelabai reikia lango, nakciai juk tik ten. O vaikui tai tikrai be lango bus niurus ir tamsus kambarys.

na vaikui rasomas stalas stovetu svetaineje, jam jau ir vieta rasta, o pas ji kambareelyje na elektra tektu sviesa palaikyti ir nuo koridoriaus tektu sviesos.
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 04 13, 17:46)
na vaikui rasomas stalas stovetu svetaineje, jam jau ir vieta rasta, o pas ji kambareelyje na elektra tektu sviesa palaikyti ir nuo koridoriaus tektu sviesos.

Na taip, kiekvienas tvarkosi, kuriasi kiek leidzia galimybes, svarbiausia kiekvienas tures savo kampeli mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal yra realiu pavyzdziu kas pasidare virtuve kartu su svetaine, o vietoj virtuves miegama??? mes planuojam taip daryti tik idomu kaip ten darbai vyksta ir kur darbuotojus rasti ir nuo ko pradeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emutes_mama @ 2010 04 14, 09:15)
O gal yra realiu pavyzdziu kas pasidare virtuve kartu su svetaine, o vietoj virtuves miegama??? mes planuojam taip daryti tik idomu kaip ten darbai vyksta ir kur darbuotojus rasti ir nuo ko pradeti  blush2.gif

mano tevai turi taip pasidare bigsmile.gif labai gera ideja 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi turim vieno kambario butą su niša. Kol dviese tai į nišą įgrūdom lovą, ją užstatėm komoda (bet ji panašesnė į pusspintę ax.gif ) ir gavosi kaip ir atskiras miegamas biggrin.gif Kai pirkom, pardavusi moteriškė sakė, kad vieni žmonės tik kitoje laiptinėje nišoje pasidarė virtuvę, o virtuvėje miegamą. Bet aš taip ir nemačius kaip tai atrodo realybėj smile.gif Buvom užsidegę ir mes, bet.... tinginys užpuolė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 04 13, 13:18)
gyvenam 2 kambraiu bute, plius virtuve. gyvenma tryse, bet galvojam kad reikia sunui atskiro kambario, ir galvojam miegamaji, atitverti siena. n akambariukas gausis nedidukas, lovaa ir lentyna kokia ar komoda tilps, na ir lango nebus pas vaika kambari, ka jus manot ar verta?

Na aš apie tokį variantą galvočiau nebent gyvendama vieno kambario bute, bet ir tai tada statyčiau miegamojo lovą į tą "kambarį" kur be lango. Nors ir tai turbūt ne koks variantas būtų, nes reiktų miegoti "iškvėpuotame" kambaryje, o dar turbūt ir radiatorius liktų kitame kambaryje po langu, tai žiema ten ir šilumos trūktų g.gif
Aš geriau atiduočiau vaikui vieną kambarį ir svarstyčiau variantus:

A. Patiems gyventi antrajame kambaryje. Svečius priiminėti virtuvėje.

B. Bandyti įkomponuoti lovą antrajame kambaryje taip, kad kartu būtų ir svetainė ir miegamasis (gal kažkokiomis širmomis ją atskirti ar lentynomis). Beje pas mano drauge vieno kambario bute su lentynomis labai super atskirta miegamojo lova ir likusioje erdvėje yra svetainė.C.

C. Nusipirkti išskleidžiamą lovą (tik paieškoti kad patogi būtų) (Anytą turi ištraukiamą tokią lovą, tai kai svečiuojamės tryse kuo patogiausiai joje išsimiegame)

Gal įdėkit savo buto planelį, tai gal daugiau kam kokių idėjų kils mirksiukas.gif
Na aš bet kokiu atveju už tai, kad vaikui reikia geriausią kambarį duoti 4u.gif
Atsakyti
[quote=Mijos mama,2010 04 14, 12:26]

SUPER thumbup.gif mums i ta nisa tiktu variantas... tik idomu kiek tai kainuotu jei ka samdyt daryti g.gif ir kur tokiu darbin inku rasti.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 04 15, 01:30)
Na aš apie tokį variantą galvočiau nebent gyvendama vieno kambario bute, bet ir tai tada statyčiau miegamojo lovą į tą "kambarį" kur be lango. Nors ir tai turbūt ne koks variantas būtų, nes reiktų miegoti "iškvėpuotame" kambaryje, o dar turbūt ir radiatorius liktų kitame kambaryje po langu, tai žiema ten ir šilumos trūktų  g.gif
Aš geriau atiduočiau vaikui vieną kambarį ir svarstyčiau variantus:

A. Patiems gyventi antrajame kambaryje. Svečius priiminėti virtuvėje.

B. Bandyti įkomponuoti lovą antrajame kambaryje taip, kad kartu būtų ir svetainė ir miegamasis (gal kažkokiomis širmomis ją atskirti ar lentynomis). Beje pas mano drauge vieno kambario bute su lentynomis labai super atskirta miegamojo lova ir likusioje erdvėje yra svetainė.C.

C. Nusipirkti išskleidžiamą lovą (tik paieškoti kad patogi būtų) (Anytą turi ištraukiamą tokią lovą, tai kai svečiuojamės tryse kuo patogiausiai joje išsimiegame)

Gal įdėkit savo buto planelį, tai gal daugiau kam kokių idėjų kils  mirksiukas.gif
Na aš bet kokiu atveju už tai, kad vaikui reikia geriausią kambarį duoti  4u.gif

na kad pas mus baldai nauji visur tai neismesim, neatiduosim ir nepARDUOSIM.: na svetaineje didele sekcija ir SOFA-kampas, tikrai nenoreciau kad jie atsidurtu miegamajame, na neitema butu. o miegamajame, musu liova didele, ir vaikas savio lova turi. o kaip planeli pasidaryt butu galima?
Atsakyti