reikia ne sianas griauti, bet aukstas lubas tureti, kad isirengti 'antra auksta'. pas skandinavus daug tokiu, vadinamieji loftai
QUOTE(Prietarai @ 2012 01 09, 16:21)
vadinamieji loftai
man loftai labiau asocijuojasi su musiskiais angarais, sandeliais, exgamyklu patalpomis..bet tik ne su mazais butais
QUOTE(Sophi @ 2012 01 13, 21:49)
Čia berods viena mergytės iš šitos temos
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2012 01 14, 12:16)
Čia berods viena mergytės iš šitos temos
Taip taip. Lachesė .
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 01 14, 11:22)
Taip taip. Lachesė .
Pažiūrėjau jos nuotraukėles, virtuvė nuostabi
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2012 01 14, 12:30)
Pažiūrėjau jos nuotraukėles, virtuvė nuostabi
Apkalbėsim čia jos senoji virtuvė, naujų namučių dar nėra foto. O kaip norisi pamatyti, gražūs labai bus
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 01 14, 11:37)
Apkalbėsim čia jos senoji virtuvė, naujų namučių dar nėra foto. O kaip norisi pamatyti, gražūs labai bus
Tikrai yra naujoji virtuvė, pas ją nuotraukėlėse kadangi ji paraše savo albumėlį įsimetus tai manau kad neprieštarauja jog pasižiūri kas nori. O aš tikrai seku, jos blogą, įdomu galutinis variantas
QUOTE(Mėlynakė_ @ 2012 01 14, 13:00)
Tikrai yra naujoji virtuvė, pas ją nuotraukėlėse kadangi ji paraše savo albumėlį įsimetus tai manau kad neprieštarauja jog pasižiūri kas nori. O aš tikrai seku, jos blogą, įdomu galutinis variantas
Vakar dar nemačiau, ojjjj kaip gražu
Lachese ,ačiū, kad pasidalinat nuotraukomis
Sveikos, užmačiau, kad kartu su mumis džiaugiatės nauja virtuve. AČIŪ labai nuotraukomis ir visa eiga nutarėme dalintis, kad visi, kas turi mažus namus, juos labai mylėtų ir negailėtų laiko bei investicijų mažam plotui, nes ir maži namučiai gali būti rūmais
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 01 14, 13:43)
Lachese ,ačiū, kad pasidalinat nuotraukomis
Kur tas nuotraukas galima pamatyt
QUOTE(Sophi @ 2012 01 14, 18:18)
Kur tas nuotraukas galima pamatyt
Gražioji virtuvė.
Lachese, o indaplovę irgi montavot?