Dekui, dabar turesiu foto
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2011 10 07, 07:01)
SUPER! Tik galvoju, gal atstumas nuo sienos abieju loveliu mazesnis turetu buti, nepatogu taip miegot, anklode i kuri nors viena sona vis nusmuktu ir dvigubai maziau sansu isvirsti is lovos Mintis tai superine
tai jei vaikui bus daroma, tai tiesiog pakylą aukštesnę daryt galima, o pačią lovytę su šoniukais, nedideliu lovūgaliu ir t.t., tikrai nėra sudėtinga sugalvot, kaip patogiau , juk ir lova gali būti įvažiuojama pvz. iki lovūgalio, o to aukštis tolygus pakylos aukščiui, o jei dar lovos galas ne tradicinis, o koks ištisesnis, tai dar ir akcentu būt gali , arba ant jo kokia rankena patogi ištraukimui ir t.t. Visko prigalvot galima
QUOTE(LT saulele @ 2011 10 07, 13:14)
tai jei vaikui bus daroma, tai tiesiog pakylą aukštesnę daryt galima, o pačią lovytę su šoniukais, nedideliu lovūgaliu ir t.t., tikrai nėra sudėtinga sugalvot, kaip patogiau , juk ir lova gali būti įvažiuojama pvz. iki lovūgalio, o to aukštis tolygus pakylos aukščiui, o jei dar lovos galas ne tradicinis, o koks ištisesnis, tai dar ir akcentu būt gali , arba ant jo kokia rankena patogi ištraukimui ir t.t. Visko prigalvot galima
Va va gerai reikia pries darant apgalvoti. Tas aukstesnis lovugalis gal nera labai super, nes dabar pvz, kaip sioje nuotraukoje, tos lovos biskuti istrauktos gali tarnauti kaip minksti foteliai ant kuriu smagu prisesti. Jeigu bus koks aukstesnis galas tai jau toks panaudojimas atkrinta. Taip pat ir kai borteliai aukstesni. Nebent jie butu aukstesni ne per visa lovos ilgi o tik iki puses pvz. Zodziu, dar pamastyt galima. I tuos laiptelius galima gal ir kokius stalcius imontuoti
QUOTE(Lachesė @ 2011 09 14, 18:23)
ačiū tuoj prieisiu ir prie paskutinio virtuvės varianto, tai būtinai dar įmesiu į virtuvių temą. Einu rašyti naujo įrašo e-dienoraštyje. Turiu daugybę dalykų aprašyti
seku jusu butelio perversmus norejau paklausti, o ka su grindim galvojat daryti?
Sveiki, malonu žinoti, kad kažkam įdomu. Ant grindų klosis osb plokštės ir alloc laminatas visam bute, išskyrus vonioje ir balkone, ten plytelės. Reikėtų jau naujos foto sesijos.. Tik aš visokiais darbeliais užsiėmusi. Dažom duris, darom stalą ir baldus į balkoną.
QUOTE(Lachesė @ 2011 10 11, 18:06)
Sveiki, malonu žinoti, kad kažkam įdomu. Ant grindų klosis osb plokštės ir alloc laminatas visam bute, išskyrus vonioje ir balkone, ten plytelės. Reikėtų jau naujos foto sesijos.. Tik aš visokiais darbeliais užsiėmusi. Dažom duris, darom stalą ir baldus į balkoną.
o po plokstem paliksit tuos tasus? klausiu, nes mes islupom senasias grindis, dejom medinius taselius, tada tas plokstes ir laminata..ale vienoj vietoj kambario baiiiisiai girgzda.. baigia nuzudyt
beje mes neseniai baigem remontuoti savo maza buteli... liko balkonas ir kelios smulkmenos, kuriu niekaip neiveikiu kada nepatingejus sudesiu foto i galerija..
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2011 10 11, 21:34)
Mes irgi lupome visas grindis, dabar atėjo eilė dėti plokštes, bruselius medinius, tada betonas ir laminatas
ant mediniu bruseliu betonas? o taip daroma?
QUOTE(Mazgelis @ 2011 10 12, 09:23)
ant mediniu bruseliu betonas? o taip daroma?
mes lyginom bute grindis, nes pervedem kanalizacija, tai pirma cementa liejom, poto plokste ir grindys, man ir idomu kodel cementas ant virsaus, ar nepriduos jis salcio?
QUOTE(AngelinaJolie:) @ 2011 10 12, 10:02)
Na mums taip išaiškino, kad reikia dėti polisterolo plokštes .. tada betonas... laminatas irgi ne ant pliko betono dedasi.. firma darys šitaip .... Sakot, taip negerai?
as nzn gal ir gerai, mes tik savo nuomone pasakem, va man visada salta ant grindu , pas mane tai medzio drozliu plokste, tada perdengimas ir laminatas.o pas tevus naturalios medienos grindys, tai daug silciau