Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (3 TEMA)

uz 7.200 doh.gif nesamone staliuka pirkti
bet mintis puiki. thumbup.gif
Atsakyti
Kainos tokių baldų tikrai įspūdingos. Labai praverstų mažame bute, tačiau pritariu nuomonei, kad geriau už tuos pinigus didesnį butą nusipirkti 4u.gif Įdomu kaip su tais mechanižmais, ar įmanoma tokius įsigyti ir kad baldininkai jau padarytų.
Atsakyti
sveikos

QUOTE(419 @ 2011 08 24, 19:34)

labai idomu ir nuostabu net...

QUOTE(Žydinti @ 2011 08 25, 10:05)
kainuoja beproto daug, bent jau mano akimis. Šitie baldai tinka nebent turint prabangioje vietoje nediduką butuką, nes kitaip turbūt pigiau tiesiog erdvesni būstą įsigyti.
Jų puslapis ČIA yra ir kainos wink.gif

pvz man patikęs žurnalinis staliukas kur pasididina iki padoresnio stalo ~3000$, t.y. apie 7200 lt, jau neskaitant kad juos iš kažkur užsisakyt/atsivežt reiktų smile.gif

o kaina tai rtikrai ziauri...

as kaip tik pasvajojau, kad butu faina turet sulankstoma staliuka, nes reikalingas tik sveciam atejus kavos, bet uz tokia kaina itariu ir paciam pasigamint kazka galima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(419 @ 2011 08 24, 18:34)

Oho kiek ten idomybių bigsmile.gif Ech kaip man praverstų tas pailgas staliukas iš kurio normalus stalas gaunasi.
Atsakyti
Tokiu transformuojamu staliuku pries kelis metus esu maciusi Kaune Juodojo alksnio balduose, mazdaug po 1000 Lt, ir pasiaukština ir pasiilgina prireikus, labai fainučiai 4u.gif Kažin ar dar yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2011 08 26, 09:24)
Tokiu transformuojamu staliuku pries kelis metus esu maciusi Kaune Juodojo alksnio balduose, mazdaug po 1000 Lt, ir pasiaukština ir pasiilgina prireikus, labai fainučiai  4u.gif  Kažin ar dar yra  g.gif

reiketu paziuret, nes tikrai praverstu, nors 1000 lt visvien daugoka, kai pamastai...
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2011 08 26, 08:24)
Tokiu transformuojamu staliuku pries kelis metus esu maciusi Kaune Juodojo alksnio balduose, mazdaug po 1000 Lt, ir pasiaukština ir pasiilgina prireikus, labai fainučiai  4u.gif  Kažin ar dar yra  g.gif

Bent jau tokį kur pasiaukština tai mačiau prieš porą dienų Vilniaus Akropolio Juodajame Alksnyje. Ar jis dar ir pasiilgina nežinau.
Man tai labai patiko iš filmuko tas staliukas kur toks siaurutis su geležinėmis kojomis, kurias pasukus stalą galimą praplatinti. Labai man tiktų jis.
Atsakyti
Sveikos,

kaip manote ar imanoma kazkaip pakeisti raudonmedzio spalva???? Nusipirkom buta, kur sudetos geros kokykiskos medinis raudonmedzio parketas, bet spalva doh.gif doh.gif doh.gif Visiskai keisti nenorim. O man vis sukasi galvoje mintis gal galima kazkaip nuslifuot ir padengti dazais... buna juk ivairiu sendinto azuolo ir .t.t Suprantu kad azuolo spalvos nepadarysiu... bet man yra labai grazu ir tiesiog baltos dazytos grindis.

Panasiai kap cia:
user posted image

nezinau kur gauti patarima????
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 08 31, 11:54)
Sveikos,

kaip manote ar imanoma kazkaip pakeisti raudonmedzio spalva???? Nusipirkom buta, kur sudetos geros kokykiskos medinis raudonmedzio parketas, bet spalva  doh.gif  doh.gif  doh.gif Visiskai keisti nenorim. O man vis sukasi galvoje mintis gal galima kazkaip nuslifuot ir padengti dazais... buna juk ivairiu sendinto azuolo ir .t.t Suprantu kad azuolo spalvos nepadarysiu... bet man yra labai grazu ir tiesiog baltos dazytos grindis.

Panasiai kap cia:
user posted image

nezinau kur gauti patarima????

Ir jums cia nuotraukoj grazu? blink.gif Man tai operacine konkreti, isproteciau po savaites buvimo tokiame kambaryje... O ir vaikai taip su batais nudrengtu balta spalva, kad butu ne baltos grindys, o kersos biggrin.gif

Turiu raudonmedzio laminata pirmame aukste 8 metai-pati praktiskiausia spalva, nes niekada nesimato jokio purvo ir dulkiu, atrodo prabangiai, tinka prie bet kokios spalvos sienu(baltos, pvz.) Antrame aukste(paklausiau mamos doh.gif ) susidejau buko spalvos laminata ir...nusivyliau juodai. Matosi bet kokia siukslele, matosi tarpai tarp laminato lentuciu(sujungimai), prabangos efektas dingo, nes ir baldai buko spalvos, ir sienos, ir uzuolaidos, tiesiog eilinis bendrabutis gavosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 09 01, 11:28)
*Ir jums cia nuotraukoj grazu? blink.gif Man tai operacine konkreti,

**O ir vaikai taip su batais nudrengtu balta spalva, kad butu ne baltos grindys, o kersos biggrin.gif

*tai nieks neliepia ir sienas dazyti baltai.
**o mano namuose NIEKAS su batais nevaiksto!!!!!!!!! Ir nevaikscios!
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 09 01, 18:33)

paklausei-atsake 4u.gif ko pykti smile.gif
man asm baltos gyvenamoiose patalpose - grindys nepraktiskos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 09 01, 17:33)
*tai nieks neliepia ir sienas dazyti baltai.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jooo
Atsakyti