Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (3 TEMA)

Gal kam pravers ir bus naudinga, kils nauju minciu smile.gif

http://lt.lt.allcons...ai/article/4649
http://lt.lt.allcons...ai/article/4802
http://lt.lt.allcons...ai/article/4473
Atsakyti
http://digma.lt/inte...-in-small-flat/
Dar nespejau visu temu perskaityt, gal jau sis straipsniukas idetas, tada atsiprasau.. O jei ne-gal kam idomiu minciu kils sau pritaikyti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Labrytukas. Mano virtuvele 5,3 kv.m., galvoju koks stalas ir atsisedimo variantas tiktu. Tarnautu ir kaip stalvirsis, turi but stabilus, nes du mazi vaikinukai auga, atsisedimas plius minus patogus. Rusiskame forume radau toki kampo skelimo sprendima ir jis niekaip man is smegenines neiskrenta. smile.gif
Zinau, kad kampas per didelis griozdas mazai virtuvei, ir noreciau isgirst kitu nuomone, ar toks skelimas (kaip ideja) sumazina ta griozdiskuma. smile.gif

Tokio tipo ilgas suoliukas ar tokio tipo trumpi tiktu idejai igyvendint... g.gif

у нас кухня 7 метров, кухню расположили г-образно, потому как рабочая зона нужна по любому...
ремонт делали своими руками (моя гордость - это кухонный фартук, выложенный впервые сопственноручно и
подоконник, тоже выкладывала сама мозайкой, потому как полноценный подоконник поставить туда нельзя было иначе украдет место для холодильника, а в таких маленьких помещениях каждый сантиметр важен)
ко всему подходили с точки зрения чтобы симпатично было и не дорого, потому как данную квартиру рассматриваем как временное жилье....

user posted image
в обеденной зоне сначала стояли стулья и стол, но не знаю как кому, но мне было жутко не удобно с маленькм ребенком, потому как доча везде прыгает и хочет постоянно находиться за нашим столом вместе с нами...
вообще я не очень люблю кухонные уголки, забирают много места, хотя считаю их удобными если на кухне хочешь еще и отдохнуть.... вот я и решила поставить старый уголок, но он никак не вписывался в этот метраж, не долго думая, сказала мужу иди купи прочную ножку, брыкался до последнего, но купил и я заставила его разобрать уголок на две части и в недостающее место прикрутить ножку, вот что у нас получилось))))))))

user posted image user posted image
в итоге места хватает и покушать и старший любит на нем валяться смотреть мультики))))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viskas_bus_gerai_:): 13 balandžio 2010 - 15:20
Labutis.
skaitinejuosi sia aktualia tema. Patys irgi gyvename vieno kambario butuke keturiese (penkiese jei suniukas iskaitysas smile.gif). Ir kazkaip mazosioms norisi privatumo ir vienas pazystamas pasake kad is tokio butuko padaro dvieju kambariu butuka, net nustebau. Tai vat ir taip susiradau cia jusu tema. ax.gif Taip pat noreciau perkelti virtuve i svetaine, nors mazosioms atskira kambari padaryti, tik jauciu kad labai dideli pinigai kainuos. Gal kas dare nesenu laiku taip, kiek tai kainavo gal kas atsakytu? Ir ko reikia is kur gauti kad tokius dalykus butu galima atlikti?
Siaip taip sukurpiau savo butuko breziny, rodykle kur noreciau perkelti virtuve, o ruda deme blush2.gif tai mano siuo metu esanti kriaukle> beje dar ir elektrines vyrikles reiktu trifazi pervesti. Pradzioj galvojau kad neimanoma santechnika taip padaryti, bet matyt jei daro tai yra ivykdoma g.gif 4u.gif

[IMG=http://img171.imageshack.us/img171/6296/piesinys.th.png][/IMG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorkiuke: 08 balandžio 2010 - 23:15
QUOTE(Jorkiuke @ 2010 04 08, 23:12)
Pradzioj galvojau kad neimanoma santechnika taip padaryti, bet matyt jei daro tai yra ivykdoma  g.gif  4u.gif
[IMG=http://img171.imageshack.us/img171/6296/piesinys.th.png][/IMG]

Butuko išplanavimas toks pats kaip mano bigsmile.gif Kai pirkausi, buvusios šeimininkės brolis irgi sakė, kad lengvai galima paversti tokį butuką į 2 kambarių ax.gif Bet aš kolkas nieko nekeičiau.
Santechniką reikia ne iš virtuvės, o iš vonios vesti, juk šalia visai 4u.gif Bent jau pas mane tai vonios ir kambario sienos (tiksliau gal būtų parašyti - kampai biggrin.gif )ribojasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 09 balandžio 2010 - 07:33
QUOTE(Įdomi @ 2010 04 09, 08:32)
Butuko išplanavimas toks pats kaip mano bigsmile.gif Kai pirkausi, buvusios šeimininkės brolis irgi sakė, kad lengvai galima paversti tokį butuką į 2 kambarių ax.gif Bet aš kolkas nieko nekeičiau.
Santechniką reikia ne iš virtuvės, o iš vonios vesti, juk šalia visai 4u.gif Bent jau pas mane tai vonios ir kambario sienos (tiksliau gal būtų parašyti - kampai biggrin.gif )ribojasi ax.gif

Tai vat galvojau gal kas atsiras kur toki pat daresi. Man pačiai net nekilo mintis, kai sužinojau, net nustebau kiek žmonės išradingi bigsmile.gif Pradžioj pagalvojau, koks čia kambarėlis išeis, bet po to kai pamačiau naujos statybos butukus koooookius mažiulėlius kambarėlius daro-tai pagalvojau-čia juk pats tas ir pas mane padarius. tik dabar renkuosi informaciją, kiek tai gali kainuoti visas remontas, kokių dokumentų ir ko reikia, kad bent ar čia labai brangiai išeis, nes juk vėl nuo pagrindų beveik visą remontą daryti, bet taip norisi tom savo padaužom privatumo, nes vieno kambario butuke, kol jos miegame, virtuvėlej užsidare ir sėdime-nuprotėjimas totalus... blush2.gif

Ai bėje, čia jau kažkur buvo idėtas puslapiukas, bet tik vienas remontas, bet ten pasidairyti idėju. minčių kiek daug galima ax.gif 4u.gif
http://www.school-re...tv/proekty.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorkiuke: 09 balandžio 2010 - 17:05
ilindau pasicekavinti ,reikes 9m bachuriukui kambari kazkaip sudeliot ,nes vietos visai maza.neblogu variantu cia pas jus radau .gal dar kam uzklius akys ,tai imeskit nuorodeles smile.gif .busiu bais dekinga 4u.gif
Atsakyti
gyvenam 2 kambraiu bute, plius virtuve. gyvenma tryse, bet galvojam kad reikia sunui atskiro kambario, ir galvojam miegamaji, atitverti siena. n akambariukas gausis nedidukas, lovaa ir lentyna kokia ar komoda tilps, na ir lango nebus pas vaika kambari, ka jus manot ar verta?
Atsakyti
g.gif as gal taip nedaryciau..
Mes gyvename keturiese dvieju kambariu bute. Dar kol vaikai nedideli, tai galvos del kambario nereikia sukti. Bet ziurint i ateiti, galvojame viena kambari padaryti vaiku, o kita sau- miegamaji. Bent jau dabar, esame tokios nuomones, kad atsisakysime svetaines, nes miegoti patiems ant sofos-lovos verysad.gif Virtuve musu nemaza, dar plius platus koridorius... sios erdves sujungtos, tai jei koks baliukas galima ten issitekti rolleyes.gif O kasdienis svecias manau nesupyks kavos atsigeres ir virtuveje, beja, ir dabar mes mieliau ten su draugemis sedime nei svetaineje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 04 13, 12:18)
gyvenam 2 kambraiu bute, plius virtuve. gyvenma tryse, bet galvojam kad reikia sunui atskiro kambario, ir galvojam miegamaji, atitverti siena. n akambariukas gausis nedidukas, lovaa ir lentyna kokia ar komoda tilps, na ir lango nebus pas vaika kambari, ka jus manot ar verta?

tai gal geriau miegamaji daryti be lango? g.gif juk poilsio zona...
o vaikuti palikti be dienos sviesos g.gif zaisti,piesti ir tt niuru.. g.gif
Atsakyti
Kartitiesa, ir as norejau siulyti miegamaji be lango. Juk einama miegoti nakti, kada tamsu, kam tas langas.. O vaikui tai pamokas ruosti, skaityti, rasyti, manau, tikrai reik lango.
Atsakyti
mes gyvenam mažiausiam įmanomam bute matyt, vienas kambarys 12 kvadratų, virtuvėlė 4-5 kvadratų. Trise esam, tai kelsim virtuvės dalį į kambarį (šaldytuvą ir elektrinę viryklę bei gartraukį elektrinį (be skylės)) o vietoj virtuvėlės bus vaikui kampelis wub.gif
mažai vietos ir dabar, mažės ji dar labiau, bet vaikui norisi erdvę padaryti, nes pati su tėvais šitokiam bute gyvenau ilgai tai nesinori kad ir mano vaikas užsikimšęs aussi turėtų miegoti blush2.gif

indus plausiu vonioj doh.gif cool.gif
o ką daryt kai kitaip galimybės neleidžia rolleyes.gif
Atsakyti