Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (3 TEMA)

QUOTE(Pireja @ 2011 08 14, 23:12)
Man tas butukas visai patiktu, bet yra vienas bet... Kaip daznai ir buna publikuojamose nuotraukose, nematau TV, kompiuterio, knygu, drabuziu spintos  g.gif Del drabuziu, tai lyg kazkas yra laukuju duru desineje puseje, bet sunku isivaizduoti, kad ten tilptu ir "laukiniai" rubai (paltai, striukes) ir batai, ir visi like sezoniniai ir nesezoniniai rubai.
Patiko virtuve, tokioje mazoje sutalpinti tiek spinteliu plius virykle, saldytuveli, plovykle ir mikrobange yra tikrai menas.

Cia juk mazi butai, jie 1-2 zmonem skirti. Mes turejom rubu spinta koridoriuje, ten tilpo visi rubai, plius kopecios ir siurblys. Spinta buvo iki lubu, stumdomom durim. Tokiuose butukuose televizorius kabo ant sienos, laptopas ant sofkes voliojasi (arba po lova, kaip pas mane namie), o knygos guli bibliotekoje biggrin.gif
Atsakyti
Man krinta į akis, kad tokiuose supermažuose paprastai išskiriama miegamoji zona, kuri jokios kitos funkcijos neatlieka ax.gif Mano planuose bendra miegamoji-poilsio zona ir atskira darbo zona su biblioteka (kambarys 14 kv. m, virtuvė atskira).
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2011 08 15, 03:34)
Tokiuose butukuose televizorius kabo ant sienos, laptopas ant sofkes voliojasi (arba po lova, kaip pas mane namie), o knygos guli bibliotekoje biggrin.gif

Tame bute galima rasti ir kur TV padeti, ir knygu lentynas pakabinti/pastatyti. Tik as labai itartinai pradejau ziureti i tokias butu demonstracijas, kur anei TV, anei knygu, anei rubu spintos. Pas mus 1-2k. per savaite rodo deco laida, kurios metu neatpazistamai pakeiciamas kambarys, butas ar net namas. Tai pastebejau, kad po tu pakeitimu, tie elementai (butent knygu lentynos, rubu spintos, jei ne sienines, TV, kompiuteriai, komodos) finaliniame filmavime is viso dingsta unsure.gif Matyt, siuos dalykus graziai ikomponuoti i interjera sudetinga, tai ismeta von is viso. Kitaip sakant, grozis auksciau praktiskumo. Tai del to ir uzkliuvo, kad sis butelis ne isimtis.
Dar ta lentyna virs lovos visiskai nefunkcionali pasirode. Is praktiskos puses geriau jau koks sviestuvas butu...
Siaip skandinaviskus interjerus labai myliu ir kazka panasaus esu numaciusi naujame bute.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 08 15, 15:21)
Tame bute galima rasti ir kur TV padeti, ir knygu lentynas pakabinti/pastatyti. Tik as labai itartinai pradejau ziureti i tokias butu demonstracijas, kur anei TV, anei knygu, anei rubu spintos. Pas mus 1-2k. per savaite rodo deco laida, kurios metu neatpazistamai pakeiciamas kambarys, butas ar net namas. Tai pastebejau, kad po tu pakeitimu, tie elementai (butent knygu lentynos, rubu spintos, jei ne sienines, TV, kompiuteriai, komodos) finaliniame filmavime is viso dingsta  unsure.gif Matyt, siuos dalykus graziai ikomponuoti i interjera sudetinga, tai ismeta von is viso. Kitaip sakant, grozis auksciau praktiskumo. Tai del to ir uzkliuvo, kad sis butelis ne isimtis.
Dar ta lentyna virs lovos visiskai nefunkcionali pasirode. Is praktiskos puses geriau jau koks sviestuvas butu...
Siaip skandinaviskus interjerus labai myliu ir kazka panasaus esu numaciusi naujame bute.

Gal aš neteisingai supratau butelio schemą, bet man atrodo ten visa atskira drabužinė yra prie pat įėjimo (durys priešais vonios kambario). Tada tikrai kambaryje jokiu spintų nebereikia. TV galima buvo pakabinti ir tada spintelę praktiškiau panaudoti ar kokia knygų lentyną padaryti. Man labiausiai užkliuvo sofa ir toliau prie lango staliukas su kedem. Aš mieliau kavos staliuka statyčiau prie sofos o tų kedžių visai nedėčiau, tada ta kampa prie lango dar įvairesnių galimybių kaip panaudoti atsirastų.
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2011 08 15, 18:49)
Man labiausiai užkliuvo sofa ir toliau prie lango staliukas su kedem. Aš mieliau kavos staliuka statyčiau prie sofos o tų kedžių visai nedėčiau, tada ta kampa prie lango dar įvairesnių galimybių kaip panaudoti atsirastų.

Staliuką padėjus prie sofos, užsigriozdintų kambario vidurys, kas mano subjektyvia nuomone nėra gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 08 14, 22:12)
Man tas butukas visai patiktu, bet yra vienas bet... Kaip daznai ir buna publikuojamose nuotraukose, nematau TV, kompiuterio, knygu, drabuziu spintos  g.gif Del drabuziu, tai lyg kazkas yra laukuju duru desineje puseje, bet sunku isivaizduoti, kad ten tilptu ir "laukiniai" rubai (paltai, striukes) ir batai, ir visi like sezoniniai ir nesezoniniai rubai.
Patiko virtuve, tokioje mazoje sutalpinti tiek spinteliu plius virykle, saldytuveli, plovykle ir mikrobange yra tikrai menas.

tai kad tv matosi pacioje pirmoje nuotraukoje mirksiukas.gif
Atsakyti
apie ta pati ir kitus skandinavu interjerus-
as irgi vis galvodavau kur jie susideda drabuzius ir kitus daiktus,,,tai dabar pamaciau planeli su sutrumpinimu patalpos G G :)manau kad sitaip drabuzines , sandeliukai zymimi..

kelis praverciau kitus butu planus, akurat po kelias tokias mazas patalpeles butuose itaisyta.....

cia kaip tipo musu tamsus kambariukas daugiabuciuose...
bet vieno jo tikrai per mazai, kad spintu nereiketu:)))
Atsakyti
mažos virtuveles 4u.gif
user posted image
o cia jau visas foto reportazas mazos virtuveles,baldai man tai siaip sau,o va spalvos tai super thumbup.gif foto matosi balkone padaryta skalbykla cia is brazilisku puslapiu
http://casa.abril.co...-617325.shtml#1
ir dar viena elegantiska 6m2 virtuvele
http://casa.abril.co...-632042.shtml#1
Atsakyti
o jus cia paziurekite blink.gif
http://www.youtube.c...layer_embedded#!
Atsakyti
QUOTE(419 @ 2011 08 24, 19:34)

įdomu, kiek tai praktiška realiam gyvenime ir, žinoma, kiek tai kainuoja g.gif
Atsakyti
kainuoja beproto daug, bent jau mano akimis. Šitie baldai tinka nebent turint prabangioje vietoje nediduką butuką, nes kitaip turbūt pigiau tiesiog erdvesni būstą įsigyti.
Jų puslapis ČIA yra ir kainos wink.gif

pvz man patikęs žurnalinis staliukas kur pasididina iki padoresnio stalo ~3000$, t.y. apie 7200 lt, jau neskaitant kad juos iš kažkur užsisakyt/atsivežt reiktų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2011 08 25, 10:05)
pvz man patikęs žurnalinis staliukas kur pasididina iki padoresnio stalo ~3000$, t.y. apie 7200 lt, jau neskaitant kad juos iš kažkur užsisakyt/atsivežt reiktų smile.gif

drinks_cheers.gif , bet kaina uz varda...mes panasaus principo lenkiska turguj nusipirkom biggrin.gif mnyciau butu imanoma susirasti mechanizma, o likusi darba baldziai padarytu...
Atsakyti