QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 09, 19:10)
liuks mintis koridoriuje toje vietoje, gal koki veidrodi pakabinti, nes jis toks maziukas, o cia dar virtuves kampas stovetu
Aš irgi manau, kad veidrodį geriau kabinti koridoriuje...
O čia šiaip pamąstymas dėl Jūsų virtuvės.
Manau Tv galima tiek statyt ant komodos, tiek kabint ant sienos.
My Webpage
QUOTE(konfetee @ 2011 06 09, 20:36)
tik iejus bus sienine spinta, ant jos geriau kabinti, arba net per visa ilgi daryti, ar ant tos sienos, kur kambary virtuve? kaip manot?
aaaaaaa, kokia nereali ideja (tas 2 var) su tv suuuuper aciu labai
p.s. kokios jus draugiskos merginos, aciu visoms uz tokius gerus patarimus visom po balioncika ir
Papildyta:
konfetee, jus gal dizainere? taip atspejate mano norus, kad net stebiuosi
QUOTE(konfetee @ 2011 06 09, 21:36)
My Webpage
My Webpage
ant sienos vieta sutaupai manau
o is kur gaut tokia programa? man reik virtuve suplanuot, oj kaip praverstu ji man
QUOTE(KaZantipA @ 2011 06 09, 21:25)
labai liuks dalykas sugalvotas konfetee ypac kai mazas butas ir svarbus kiekvienas cm ten virsuje dar visai nemzai galima reciau naudojamu daikteliu sudeti
s irgi kovoju su savo mazu butu, dabar tik pradejom isiringinet, pradesim nuo vonios, paskui miegamaji, svetaine, su virtuve nzn kur kist saldytuva, man jis gadina visa vaizda... gal imontuojama darytis, bet atrodo jis ne praktiskas
QUOTE(KaZantipA @ 2011 06 10, 08:08)
gal imontuojama darytis, bet atrodo jis ne praktiskas
kodel?
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 10, 10:01)
kodel?
na ka zinau, gal senamadiska esu o jei suges? ar dar kas ... toki paketei, istraukei i virtuves vidu galu gale )) o beje gal kas turi imontuojamus, gali pasidalint patirtim?
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 09, 22:25)
tik iejus bus sienine spinta, ant jos geriau kabinti, arba net per visa ilgi daryti, ar ant tos sienos, kur kambary virtuve? kaip manot?
p.s. kokios jus draugiskos merginos, aciu visoms uz tokius gerus patarimus visom po balioncika ir
Papildyta:
Papildyta:
Man rodos geriau kabinti didelį veidrodį ant tos sienos, kur virtuvinis bus. O spinta stumdomomis durimis manau geriau būna be veidrodžių - žiauriai apsičiupinėja, arba čia aš tokia priekabi...
Nesu dizainerė, nors ir labai norėčiau ja būt O padėt žmonėms visada gera, ypač jeigu ir žmonėms mano mintys patinka
QUOTE(KaZantipA @ 2011 06 09, 22:25)
ant sienos vieta sutaupai manau
o is kur gaut tokia programa? man reik virtuve suplanuot, oj kaip praverstu ji man
Nemokama programėlė "ALNO kitchen planner". Įveskite į google ir parsisiųskit
QUOTE(konfetee @ 2011 06 10, 17:35)
Man rodos geriau kabinti didelį veidrodį ant tos sienos, kur virtuvinis bus. O spinta stumdomomis durimis manau geriau būna be veidrodžių - žiauriai apsičiupinėja, arba čia aš tokia priekabi...
dabar turiu drabuzine, kur vienos durys pilnai stiklines, kitos - matinis grudintas stiklas, tai kadangi tu veidrodiniu beveik nejudinu, sakyciau neapsiciupineja, bet vat jeigu abejos butu veidrodines - visai galima variantas, kad butu "pirstuotos"
reikes dar pagalvoti, kaip ta kampa, koridoriuje, kur baigiasi virtuve graziai padaryti, noretusi kazkaip idomiau, ne vien gipsokartona sukalt
apsigalvojau