Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (3 TEMA)

QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2011 06 08, 08:19)
Mano kuklia nuomone, kai ploto tiek nedaug, neverta turėti atskiro miegamojo. Gal geriau patogi miegama sofa ar kampas svetainėj? Aš rinkčiausi miegamą sofą ir pora pufų su pasidėjimo vieta. O tv kabinčiau virtuvėj.
4u.gif

sutinku, tik papildysiu, kad man be miegojomo niekaip, tai bandysiu perkelti virtuve i kita kambari kartu su svetaine
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 08, 11:20)
sutinku, tik papildysiu, kad man be miegojomo niekaip, tai bandysiu perkelti virtuve i kita kambari kartu su svetaine

Adresu www.ivd.ru yra daug variantų kaip galima perplanuoti vieno kambario butą. Taip pat galima pertvaros pagalba zonuoti jūsų kambarį, prie lango pastatyti lovą, o pertvarą atskirti ją nuo svetainės zonos.
Atsakyti
QUOTE(svetakuzm @ 2011 06 08, 14:40)
Adresu www.ivd.ru yra daug variantų kaip galima perplanuoti vieno kambario butą. Taip pat galima pertvaros pagalba zonuoti jūsų kambarį, prie lango pastatyti lovą, o pertvarą atskirti ją nuo svetainės zonos.

as kaip tik miegamaji toliau nuo lango ax.gif sveteinei daugiau laiko praleidi norisi tikros sviesos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 08 birželio 2011 - 14:41
QUOTE(*Rūta* @ 2011 06 08, 16:41)
as kaip tik miegamaji toliau nuo lango  ax.gif  sveteinei daugiau laiko praleidi norisi tikros sviesos

Svetainėje galima padaryti daugiau apšvietimo, ir pertvara galima padaryti dalinai stiklinė, kad daugiau praeitų šviesos.
Atsakyti
QUOTE(svetakuzm @ 2011 06 08, 14:45)
Svetainėje galima padaryti daugiau apšvietimo, ir pertvara galima padaryti dalinai stiklinė, kad daugiau praeitų šviesos.

taip galima, bet ziurint i tai kad lovoje atsiduri tik vakare, tai svarbiausia geras vedinimas naturali sviesa nebutina, o svetaineje ir savaitgaliai ir siap daugiua laiko prabega , ypac jei ji sujungta su virtuve tai as asmeniskai pirmenybe naturalaus apsvietimo (ir lengvesnio vedinimo) sitai vietai skirciau
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2011 06 08, 16:46)
taip galima, bet ziurint i tai kad lovoje atsiduri tik vakare, tai svarbiausia geras vedinimas naturali sviesa nebutina, o svetaineje ir savaitgaliai ir siap daugiua laiko prabega , ypac jei ji sujungta su virtuve tai as asmeniskai pirmenybe naturalaus apsvietimo (ir lengvesnio vedinimo) sitai vietai skirciau

Jūsų pasiūlyme yra daug teisingų momentų, bet man atrodo, kad šio kambario forma nelabai leidžia daryti megamajį prekyje, nes per daug kvadratinis kambaris, gal geriau būtų nugriauti dalį sienos tarp virtuvės ir kambario, kad daugiau šviesos ateitų iš virtuvės.
Atsakyti
"Beje, butas mansardinis, todėl ties holo/sanmazgo sienos pabaiga lubų aukštis yra 4m ir nuo ten žemėja iki langų, kur siekia 2.60m. Holo lubos taip pat aukštos. Gal yra sprendimų funkcionaliai išnaudoti aukštas lubas? Gal net kažkokias nišas ten įrengiant, kur galima būtų susidėti kažkokius daiktus?"

Pinigu turint tai man visai patiktu pasidaryti miegama antram aukste (ten kur iki lubu 4 m) ir dar graziau su stikline pertvara i svetaine, bet cia turbut is fantazijos pasaulio, nors variantas patrauklus smile.gif 4u.gif
O bet kokia maza erdve niekas kitas taip nepadidina, kaip tik veidrodis. Beje, as pati turejau 1kambario buta, kuriame koridoriukas turbut net 2 metru nesieke is plocio, taciau pastaciau sone spinta iki lubu ir per visa ilgi (siaura, tik kvaila ne veidrodine), o rubai joje buvo kabinami priekiu i duris, tai zinokit vietos turejau daugiau nei reikia. Pas mane lubu aukstis buvo 270. Daugiau jokiu spintu niekur ir nebuvo. Ikeliu nuotrauka:

user posted image

user posted image

Taigi, spintos plotis, toks kaip veidrodis, bet pakako
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi777: 08 birželio 2011 - 16:25
QUOTE(svetakuzm @ 2011 06 08, 14:40)
Adresu www.ivd.ru yra daug variantų kaip galima perplanuoti vieno kambario butą.

aciu, butinai uzsuksiu 4u.gif

QUOTE(svetakuzm @ 2011 06 08, 14:57)
gal geriau būtų nugriauti dalį sienos tarp virtuvės ir kambario, kad daugiau šviesos ateitų iš virtuvės.

masciau apie tai, pasirodo negalima tos sienos judinti ir griauti, ji plokstes laiko, ar koki ten velnia biggrin.gif pasakiau jiems, kad jeigu permesk man virtuve i ta kita kambari, tuomet imsiu ta buta, jeigu ne - tai ne.
Atsakyti
griztu su naujienom. statytojai sutinka permesti virtuve i kita kambari ir ikeliu vieta, kur tiksliai (ikeliu nuo iejimo duru, taip aiskiau matosi smile.gif
te, kur 3 - planuociau tuomet daryti miegamaji.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 09 birželio 2011 - 14:28
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 09, 14:26)
griztu su naujienom. statytojai sutinka permesti virtuve i kita kambari ir ikeliu vieta, kur tiksliai (ikeliu nuo iejimo duru, taip aiskiau matosi smile.gif
te, kur 3 - planuociau tuomet daryti miegamaji.

manau cia idealus variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2011 06 09, 16:40)
manau cia idealus variantas  thumbup.gif

ir man taip atrodo vacation4.gif: tik mastau, kaip geriau svetaine "ipaisyti" su tv. ar kampa prie sienos stumti, tada tv tik stovimas, ar sofa nugara i virtuve ir tada kabinti tv g.gif bet atstumas bus mazas tarp sofos ir tv
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 09 birželio 2011 - 17:04
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 09, 18:03)
ir man taip atrodo vacation4.gif: tik mastau, kaip geriau svetaine "ipaisyti" su tv. ar kampa prie sienos stumti, tada tv tik stovimas, ar sofa nugara i virtuve ir tada kabinti tv g.gif  bet atstumas bus mazas tarp sofos ir tv

Aš gal daryčiau kampinę virtuvę, tada išlošiat dalį sienos televizoriui.
Pabraižiau truputį, palikau mažesnį praėjimą, bet manau jau geriau mažesnis praėjimas, negu kad po to nebūtų kur pastatyt TV.
Proporcijos neišsaugotos ax.gif

user posted image
Atsakyti