QUOTE(Renata_Bo @ 2011 03 31, 13:57)
As buvau isitikinusi kad jum tiesiog reikia i kita sienos puse nuvest vamzdi Vel kazka supainiojau matyt. Manau cia tada tik vietoj paziurejus galima nusprest. Na musu tam namui tai 40 metu buvo tai nezinau kodel ten atskirai, nuo pacio namo priklauso matyt.Na del skaitikliu tai ka jau padarysi, teks perkelt.O del kaimynu tai irgi neverta taip jau pergyvent jei tektu straba kalt, nuo poros valandu triuksmo niekas dar nenumire o iskaitant jusu toki poelgi tai isvis isteisina nuo visu triuksmu
tai man ir iseina kad per siena pervesti reiktu viska nes tiesiai uz sienos ir iseitu man ta virtuves kriaukle pernesti, tik kad tiesiai uz sienos iseina vamzdynas kur su durelem, pasirodo jis reikalingas kad neuzdengciau jo, tai virtuvini komplekta uzsakyti kad uzdengtu viska vel neiseis.
QUOTE(bugagašenka @ 2011 03 31, 14:45)
o jūs nenorit kokio meistro pasikviest konsultacijai, kad tiesiog patartų kaip geriau padaryt? geri meistrai kartais pasiūlo gerų ir netikėtų sprendimų
tai pirma kazkaip galvojau cia pasiklausineti kas gal dare kad bent isivaizduoti kas manes laukia (ar privaloma visokie projektai daryti su vandenimis ar tiesiog pasikviesti gera santechnika ir tiek). tiesiog absuoliuciai neisivaizdavau kas ir kaip daroma, dbr bent susidariau bendra vaizda nuo ko pradeti ir paziurejau kad dar truputi reikia pasitaupyti daugiau kad bent pradejus nesustotu visiskai kazkuris dalykas.