Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (3 TEMA)

QUOTE(Renata_Bo @ 2011 03 31, 13:57)
As buvau isitikinusi kad jum tiesiog reikia i kita sienos puse nuvest vamzdi  g.gif Vel kazka supainiojau matyt. Manau cia tada tik vietoj paziurejus galima nusprest. Na musu tam namui tai 40 metu buvo tai nezinau kodel ten atskirai, nuo pacio namo priklauso matyt.Na del skaitikliu tai ka jau padarysi, teks perkelt.O del kaimynu tai irgi neverta taip jau pergyvent jei tektu straba kalt, nuo poros valandu triuksmo niekas dar nenumire o iskaitant jusu toki poelgi tai isvis isteisina nuo visu triuksmu  console.gif

tai man ir iseina kad per siena pervesti reiktu viska nes tiesiai uz sienos ir iseitu man ta virtuves kriaukle pernesti, tik kad tiesiai uz sienos iseina vamzdynas kur su durelem, pasirodo jis reikalingas kad neuzdengciau jo, tai virtuvini komplekta uzsakyti kad uzdengtu viska vel neiseis.

QUOTE(bugagašenka @ 2011 03 31, 14:45)
o jūs nenorit kokio meistro pasikviest konsultacijai, kad tiesiog patartų kaip geriau padaryt? geri meistrai kartais pasiūlo gerų ir netikėtų sprendimų

tai pirma kazkaip galvojau cia pasiklausineti kas gal dare kad bent isivaizduoti kas manes laukia (ar privaloma visokie projektai daryti su vandenimis ar tiesiog pasikviesti gera santechnika ir tiek). tiesiog absuoliuciai neisivaizdavau kas ir kaip daroma, dbr bent susidariau bendra vaizda nuo ko pradeti ir paziurejau kad dar truputi reikia pasitaupyti daugiau kad bent pradejus nesustotu visiskai kazkuris dalykas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorkiuke @ 2011 03 31, 14:18)

tai pirma kazkaip galvojau cia pasiklausineti kas gal dare kad bent isivaizduoti kas manes laukia (ar privaloma visokie projektai daryti su vandenimis ar tiesiog pasikviesti gera santechnika ir tiek). tiesiog absuoliuciai neisivaizdavau kas ir kaip daroma, dbr bent susidariau bendra vaizda nuo ko pradeti ir paziurejau kad dar truputi reikia pasitaupyti daugiau kad bent pradejus nesustotu visiskai kazkuris dalykas.  ax.gif

mes perkelinejom vamzdyna, tai pakvietem santechnika, kuris is tualeto i kambari pervede kanalizacija, perspejom kauno vandenys , kad nuimsim pliomba ir kai baigem darbus po keliu sav atvaziavo ir uzplombavo.
Atsakyti
QUOTE(Jorkiuke @ 2011 03 31, 16:18)
tai man ir iseina kad per siena pervesti reiktu viska nes tiesiai uz sienos ir iseitu man ta virtuves kriaukle pernesti, tik kad tiesiai uz sienos iseina vamzdynas kur su durelem, pasirodo jis reikalingas kad neuzdengciau jo, tai virtuvini komplekta uzsakyti kad uzdengtu viska vel neiseis.
tai pirma kazkaip galvojau cia pasiklausineti kas gal dare kad bent isivaizduoti kas manes laukia (ar privaloma visokie projektai daryti su vandenimis ar tiesiog pasikviesti gera santechnika ir tiek). tiesiog absuoliuciai neisivaizdavau kas ir kaip daroma, dbr bent susidariau bendra vaizda nuo ko pradeti ir paziurejau kad dar truputi reikia pasitaupyti daugiau kad bent pradejus nesustotu visiskai kazkuris dalykas.  ax.gif

Svarbiausia kad zinot nuo ko pradet, o ir santechnikas paziurejes gales tikriausiai kazka tinkamo pasiulyt. smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Ir aš svajoju kažką panašaus kaip Jorkiuke bute pasidaryti. Virtuvę per sieną perkelti, o buvusioje virtuvėje įrengti kambarį dukrytei. Tik vienas skirtumas - pas mus vyryklė dujinė. Labai smalsu kiekgi tai kainuoja.
Jorkiuke, gal jau pasistūmėjai į priekį?
Atsakyti
Na,va,įsikėliau į savo 17 kvadratų rūmus biggrin.gif
Galiu pasakyti,kad vietos tikrai pakankamai (nu,šokti vidury kambario laisvai galiu biggrin.gif )

Virtuvė irgi labai patogi,gaminant maistą jokių problemų neatsiranda.
Gal prie tokio miniatiūrinės vonios priprasti reikia,dar niekaip neatkalu technikos,kaip nusiprausti neaptaškius visko aplinkui.

Ačiū mamai,kuri suprojektavo tokiu kompaktiškus ir talpius baldus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 05 17, 13:14)
Na,va,įsikėliau į savo 17 kvadratų rūmus biggrin.gif
Galiu pasakyti,kad vietos tikrai pakankamai (nu,šokti vidury kambario laisvai galiu biggrin.gif )

Virtuvė irgi labai patogi,gaminant maistą jokių problemų neatsiranda.
Gal prie tokio miniatiūrinės vonios priprasti reikia,dar niekaip neatkalu technikos,kaip nusiprausti neaptaškius visko aplinkui.

Ačiū mamai,kuri suprojektavo tokiu kompaktiškus ir talpius baldus biggrin.gif

laukiam foto smile.gif
Atsakyti
Neturiu fotiko biggrin.gif
kadanors,kai nepamiršiu iš tėvų namų pasiimti-nufotografuosiu ax.gif
Atsakyti
[quote=emely,2011 04 07, 15:33]
Sveikos! Ir aš svajoju kažką panašaus kaip Jorkiuke bute pasidaryti. Virtuvę per sieną perkelti, o buvusioje virtuvėje įrengti kambarį dukrytei. Tik vienas skirtumas - pas mus vyryklė dujinė. Labai smalsu kiekgi tai kainuoja.
Jorkiuke, gal jau pasistūmėjai į priekį?
[/quotd

dar zinok kol kas kaupiuosi, domiuosi, bet tiesiog reiks kviestis santechnika pasitarimui konkreciam ir tada jau planai pajudet turetu, as kai viena darysiu tai bijau kad ka ne taip padarysiu ir pan... kazkur rugpjucio gale, rugsejo pradzioj pajudeti planuoju, o kol kas dar taupausi pinigelius, nes tai kainuos vis tiek ne taip mazai (o kai po mazai atsideti santaupelem galiu tai ir ilgai uzsitese tempimas)... g.gif
del dujines tai girdejau kad truputi sudetingiau reikia projekta daryti, bet cia neseniai vaziavau pas viena moteri netycia kalba isejo, tai sake kai pasikviete perkelineti darbininkus tai kvaila apvadino, kad viska oficialiai dare - tai kainavo apie 5000lt o siaip sako net su 800lt susisuktum. tai reiskias geriau pirma issikviesk paprastai kas dujas perkelinetu ir pasikalbeti ir tik tada imkis reikalu ir spresk kiek oficialiai kiek ne daryti reikt, aciu die man nera duju ir tai atrodo vargelio bus.. sakau su panytem miegosime vienoj lovoje kol kas, kol viska pasidarysiu-tik bijau kad pripras-tai sunku bus iskelti i jau savo kambariuka-bet kiekviena nakti guldamasi svajoju kaip bent su ribotais piniginiais istekliais as irenginesiu ju kambariuka, bet net virpuliukai dziaugsmo vien nuo minties uzpuola blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorkiuke: 17 gegužės 2011 - 22:18
Pas mane tokia istorija su duju perkelimu. Jei daryt viska tvarkingai, tai reikia: salygu is Lietuvos duju . isduoda be problemu jei turite daugiau nei vieno kambario buta. Dujos leidzia vesti i svetaine, bet ne i miegamaji kambari. Kadangi pas mane vienas kambaris tai cia mano istorija ir pasibaige smile.gif Nes salygas man isduotu, bet nepatvirtintu duju projekto, nes pagal taisykles jie negali leisti vesti dujas i gyv. kambari. Projektas kainuoja 200lt. Bet esme tame,kad man reikia keisti kambariu paskirti, t.y. daryt buto projekta kad esamas kambaris bus svetaines plius virtuve, o virtuve-kambaris. isivaizduoju sitas projektas ir kainuoja daug. Kadangi radau iseiti kaip apseiti be duju,tai nesidomejau kiek tiksliai toks projektas kainuoja.
Kauno vandenys sake kad jei pasijungiat iki skaitliuku tai jiems is viso neidomu. darykite namuose ka norite. Bet jei reikes nuimi plombas,tada reikes perspeti.
Statybos inspekcija toki pertvarkyma traktuoja kaip paprasta remonta, atskiru kazkokiu projektu darytis neriekia. Bet! pasake kad jei jus perkeliat virtuve i kambari,tai jums reikia kaimynu sutikimo is virsaus ir apacios,kad jie sutinka kad ju gyvenimo salygos del to pabloges,bet jie nepriestarauja.Parasus tvirtina notaras. doh.gif
Tik nesupratau kur det ta sutikima,ar tik sau laikyt ar reikia pristatyti stat. inspekcijai. Jei nedarai jokio projekto tai ka tik sutikima jiems nestis? Nesamone. Kadangi nusprendziau kad neimsiu jokiu parasu,tai ir nesigylinau. Bet pagal taisykles turi but taip.
Dar prisiminiau,jei vedat dujas tvarkingai, tai paskui reikes prisiduot visus popieriukus. T.y. atvaziuoja inspekcija is duju ir suraso ar viskas normoj ar pagal projekta padaryta. Lietuvos duju darbotojai duju nepriduoda, jie tik padaro ir uzplombuoja. reikes patiems laikstyti ir prisidavineti. Arba tartis su firmom,kuriuos uzsiima duju klojimu ir t.t ir prasyt kad priduotu jums jusu vamzdyna. Kai atvaziuos duju inspekcija,surasys akta kad viskas tvarkingai tik tada skaitosi kad jus padaret viska tvarkingai pagal taisykles.
Problemos sprendimai: 1.turite daug laiko,kantrybes ir pinigu- darot viskas kaip turi buti 2.darote "juodai", 3.perkat duju baliona, o vamzdzius uzaklinat arba is viso atsisakot duju. Tada atvaziuoja Lietuvos duju vyrai, nuima skaitliuka ir nupjauna vamzdzius. 4. naudojates elektra, pvz indukcine virykle.
4u.gif
Atsakyti
Sveikos !

Skaitinejau jusu tema ir cia dar viena ideja uzmaciau, gal kam tiktu ir patiktu.
Cia Prancuzijoje rodoma laida apie namu interjera ir dvi architektes pakeicia namus ir sukuria naujus kambarius, kaip pvz. cia sukurtas miegamasis su daug spinteliu susideti daiktus ir dideliu stikliniu langu, kad praleistu dienos sviesa.

http://www.pluzz.fr/...5-18-20h30.html

Reiktu ziureti nuo 37 min ir 25 sekundziu.
Gaila, bet nezinau, kaip iskirpti ta video.

Sekmes kurybiniuose darbuose!
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 05 18, 17:39)
Kauno vandenys sake kad jei pasijungiat iki skaitliuku tai jiems is viso neidomu. darykite namuose ka norite. Bet jei reikes nuimi plombas,tada reikes perspeti.
Statybos inspekcija toki pertvarkyma traktuoja kaip paprasta remonta, atskiru kazkokiu projektu darytis neriekia. Bet! pasake kad jei jus perkeliat virtuve i kambari,tai jums reikia kaimynu sutikimo is virsaus ir  apacios,kad jie sutinka kad ju gyvenimo salygos del to pabloges,bet jie nepriestarauja.Parasus tvirtina notaras. doh.gif

idomu perkelus virtuves vandentekio vamzdzius i kolidoriu, kaimynam sudarau gyvenimo salygu pablogejima-cia nesupratau-kuo jiem pablogeja? doh.gif g.gif blink.gif
jetaus artes laikas kai raikes pradeti po keliu menesiuku ir siurpas truputi krecia-nuo baisumo (bent jau man)..

chouette-man kazkaip tik reklama pasikrove, o po to filmuko ir neberodo g.gif ar cia man kai prancuzu nemoku-nebais suprantu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorkiuke: 20 gegužės 2011 - 01:36
QUOTE(Jorkiuke @ 2011 05 20, 01:30)
idomu perkelus virtuves vandentekio vamzdzius i kolidoriu, kaimynam sudarau gyvenimo salygu pablogejima-cia nesupratau-kuo jiem pablogeja?  doh.gif  g.gif  blink.gif
jetaus artes laikas kai raikes pradeti po keliu menesiuku ir siurpas truputi krecia-nuo baisumo (bent jau man)..
chouette-man kazkaip tik reklama pasikrove, o po to filmuko ir neberodo  g.gif  ar cia man kai prancuzu nemoku-nebais suprantu  blush2.gif

triukšmas padidėja mirksiukas.gif
Atsakyti