Kampą jau turėjome, daugiau nenoriu, užima visą kampą, ir dar viena problema dviems berniukams kartu miegoti tenka, todėl ir pasirinkau geriau 3-2-1, kas vaikams būtų atskiros lovos Elwa, ačiū už planelį
QUOTE(afralt @ 2011 02 24, 08:21)
Kampą jau turėjome, daugiau nenoriu, užima visą kampą, ir dar viena problema dviems berniukams kartu miegoti tenka, todėl ir pasirinkau geriau 3-2-1, kas vaikams būtų atskiros lovos Elwa, ačiū už planelį
Prašom
QUOTE(afralt @ 2011 02 23, 08:18)
Ačiū nors už paguodą nes patarimų nėra
Tai, kad nelabai yra ką ir patarinėti. Kaip suprantu turit didžiausią sekciją kurioje yra numatyta vieta TV. Žinot, kad pirksit minkštus baldus 3-2-1. Tai akivaizdu, kad minkštus baldus statysit taip, kad būtų patogu žiūrėti TV. Rašomajam stalui gerai būtų stovėti kur nors arčiau lango, bet čia viskas priklausys nuo minkštų baldų išdėstymo vietos.
Taip, kad nėra visai pas jus kur fantazijai pasreikšti Minkštus baldus pastumdyti metrą į vieną arba į kitą pusę
O svetainė pas jus kaip suprantu ir 2 vaikų kambarys? Aš tai geriau šį kambarį orientuočiau į vaikų patogumą ir neapkraučiau nereikalingom sekcijom. Statyčiau 2 rašomuosius stalus, normalias lovas. Bet čia tik mano nuomonė. Kiekvienas darom taip kaip patogiau
QUOTE(Avocetė @ 2011 02 13, 23:36)
nesamonė mes išvertėm langą į balkoną. jokia ji ne nešanti
QUOTE(Avocetė @ 2011 02 14, 12:39)
Tai vat būtent, langą išvertėt o ne sieną šonuose ir viršuje liko dalys kurios laiko. Na gal ne taip parašiau. Gal ne visos, o dažniausiai visos su retomis išimtimis.
mūsų miesto architektės komentaras:
Jei namas blokinis, dažniausiai visos sienos yra nešančios (išskyrus vonios, wc pertvaras, pertvarą tarp virtuvės ir koridoriaus bei dar keletas išimčių).Paprastai pertvaros labai plonos. Jei siena ~14 cm - ji tikrai nešanti (kapitalinė).
Mūriniuose pastatuose kitoks principas ~12 cm siena yra pertvara.
nežinau ar mūsų tokia maža, kaip jūs norite, bet mūsiškė yra 45cm pločio, puikiai ji man dirba, indus plaunam maždaug kas trečia diena. Puodų, keptuvių dubenų didesnių nededu ten.
QUOTE(Lachesė @ 2011 03 01, 22:47)
nežinau ar mūsų tokia maža, kaip jūs norite, bet mūsiškė yra 45cm pločio, puikiai ji man dirba, indus plaunam maždaug kas trečia diena. Puodų, keptuvių dubenų didesnių nededu ten.
o koks jūsų modelis ir kokie kiti matmenys?
Mes kažką panašaus norėtume.Įdomu kaip šitie modeliukai?
http://www.verta.lt/...-ESF-2450S.html
panaši į musiškę idaplovę, supratau, kokios jūs norite, bet pagalvokite, ar neatsirastų vietos aukštesniai, mes į labai mažytę patalpą gan nemažai funkcijų sugalvojome, kaip sudėti.
QUOTE(vilter @ 2011 03 01, 21:54)
Sveikos,
gal kas turit mini indaplovę 6indų kompl.Galėtumėt patarti kokią rinktis?Kokie privalumai ir trūkumai?Mums būtent reikia mini indaplovės, nes maža virtuvė ir didesnės neįtalpintume.
gal kas turit mini indaplovę 6indų kompl.Galėtumėt patarti kokią rinktis?Kokie privalumai ir trūkumai?Mums būtent reikia mini indaplovės, nes maža virtuvė ir didesnės neįtalpintume.
Mūsų virtuvėlė irgi maža, turim 45cm pločio ir normalaus auksščio indaplovę. Turim Beko firmos, patenkina 110%.
O draugai įsigijo mini indaplovę nes jų viruvė buvo suprojektuota tai ant spintelės kitokia is netilpo. Jų šeimą sudaro 3 asmenys. Minusų nenurodo, vienas didelis pliusas. Nes nemėgo plauti indu kaip ir aš
Nors patarčiau imti didesnę indaplovę. Baldininkai kuo puikiausiai žino kaip tokiose mažose erdvėse jas patalpinti. O va kabinamas spinteles siūlyčiau iki lubų daryti (mes taip pasidarę). Niekam nereikia daug vietos dulkėm rinktis. O ir nereikalingais rakandais neužgriozdini ir spintelės erdvesnės.
Sveikutes,
Gal galite kas parekomenduoti firma, ar zmogu, kuris gali bute isgriauti siena ir pastatyti sija. Leidimas tvarkomas, jau turime paskaiciavimus kaip ko reiks, bet nerandame kas tai padarytu. Gal kas parekomenduotu , kurie tai gali padaryti. Juk issigriovusiu tikrai yra. Kam skambinam tai visi purtosi, atrodo kad ten nama nauja reiks statyti. Nesuprantu kodel. butu labai didelis dekui
Gal galite kas parekomenduoti firma, ar zmogu, kuris gali bute isgriauti siena ir pastatyti sija. Leidimas tvarkomas, jau turime paskaiciavimus kaip ko reiks, bet nerandame kas tai padarytu. Gal kas parekomenduotu , kurie tai gali padaryti. Juk issigriovusiu tikrai yra. Kam skambinam tai visi purtosi, atrodo kad ten nama nauja reiks statyti. Nesuprantu kodel. butu labai didelis dekui
QUOTE(rimulia12 @ 2011 03 02, 21:45)
Mūsų virtuvėlė irgi maža, turim 45cm pločio ir normalaus auksščio indaplovę. Turim Beko firmos, patenkina 110%.
O draugai įsigijo mini indaplovę nes jų viruvė buvo suprojektuota tai ant spintelės kitokia is netilpo. Jų šeimą sudaro 3 asmenys. Minusų nenurodo, vienas didelis pliusas. Nes nemėgo plauti indu kaip ir aš
Nors patarčiau imti didesnę indaplovę. Baldininkai kuo puikiausiai žino kaip tokiose mažose erdvėse jas patalpinti. O va kabinamas spinteles siūlyčiau iki lubų daryti (mes taip pasidarę). Niekam nereikia daug vietos dulkėm rinktis. O ir nereikalingais rakandais neužgriozdini ir spintelės erdvesnės.
aišku, kad didesnė būtų geriau, bet netelpa pas mus,nes virtuvės baldai suprojektuoti ir telpa tik tokia pastatoma.Gal jūs žinote kokia draugų indaplovės firma?Aš taip pat nemėgstu plauti indų ir sako, kad plaunant su indaplove susitaupo vanduo?
štai radau rusų forume, lyg dar nebuvo čia
Papildyta:
Papildyta: