http://public.fotki....es/sekcija.html
oi, sekcija didelė senovinė, bet mb neleidžia jos keisti Jam labai patinka, galiu daryti viską, tik sekciją palikt turiu beje minkšti baldai ir rašomasis staliukas dar nenupirkti, nes senuosius mesime lauk
Čia sekcijos maždaug tik pusė matosi, bet bendrą vaizdą gal susidarysite
QUOTE(afralt @ 2011 02 17, 17:57)
http://public.fotki....es/sekcija.html
oi, sekcija didelė senovinė, bet mb neleidžia jos keisti Jam labai patinka, galiu daryti viską, tik sekciją palikt turiu beje minkšti baldai ir rašomasis staliukas dar nenupirkti, nes senuosius mesime lauk
patarciau darbini stala pirkti labai panasaus stiliaus, taip pat tamsios spalvos. o minksta dali sviesesne.
tv yra kita vieta ar tik kaip parodyta foto?
kad neapkraučiau labai baldais, manau tv statysim į tą pačią vietą, t.y. sekcijoje
Sveikutes. Gal kuri skaitote sia tema kurios esate is Kauno, Silainiu tryju kambariu buto. Norime griauti siena tarp virtves ir svetaines. Pradejome derinti leidimus ir nebeleidzia arba leidzia tik tas nisas dayti. Man katastrofa gal kurios galetu ideti foto kas kaip pasidare, kaip imanoma graziau ir erdviau pasidaryti. Mum siulo deti dar arba kolona arba virtuves dutis uzmurinti. Nezinom kaip geriau atrodytu
QUOTE(kyka @ 2011 02 18, 12:26)
Sveikutes. Gal kuri skaitote sia tema kurios esate is Kauno, Silainiu tryju kambariu buto. Norime griauti siena tarp virtves ir svetaines. Pradejome derinti leidimus ir nebeleidzia arba leidzia tik tas nisas dayti. Man katastrofa gal kurios galetu ideti foto kas kaip pasidare, kaip imanoma graziau ir erdviau pasidaryti. Mum siulo deti dar arba kolona arba virtuves dutis uzmurinti. Nezinom kaip geriau atrodytu
Jus gal įdėkite buto planą jei yra galimybė ir pažymėkite kiek leidžia griauti, kur reikia užmuryti arba dėt kolonas. Manau tada tikrai atsiras norinčių padėti, patarti
QUOTE(kyka @ 2011 02 18, 11:26)
Sveika, esu macius kaip isgriauta, pati gyvenu silainiuose, Tevu butas toks apie koki kalbate. Va kur maciau tai igriauta galima sakyti pilnumoj siena, palikta tik kolona prie buvusiu saliono duru ir va gerai nepamenu ar uzmurytos durys ar ne virtuves, aisku detas sutvirtinimas, nes 1 aukstas is 9.
dar esu macius 3 kambariu bute , bet penkiaauksti isgriauta siena iki kamino, ir virtuves trumpa siena, kuri atskirdavo kolidoriu, tai nepatiko, nes ateini iskart i virtuve, jokio prieskambario nelieka, anam bute geresnis varinatas.
jie visi daresi nelegaliai, dejo kazkokius metalinius karkasus, nes pasakojo, kad kaimynai griove siena ir virsutiniai kaimynai pradejo linkti, nezinau kaip pasakyti.
sekmes jums randant geriausia sprendima. beje pas pazystama tai isimtos durys virtuves, isgriauta iki virsaus ir dar saliono durys labai praplatintos, tai man va labai patiko, nes erdve atskirta, bet ir lengvai pasiekiama, zinoma cia mano nuomone
QUOTE(kyka @ 2011 02 18, 11:26)
Sveika, kokiame konkrečiai bute gyvenate? Nes jei tiesiai durys tai vienas išplanavimas, (iš aprašymo spėju, kad šitas variantas) o kur tik užlipus laiptais po dešine puse jau kitoks. Aišku būtu geriau planelis būtų Beje, kuriame aukšte gyvenate?
QUOTE(afralt @ 2011 02 17, 12:34)
Sveikos, labai prašau padėti - gal kuri turite prisirinkusi svetainių pvz. Darysime remontą, kambarys pailgas (4m x 5m), standartiniam 2 kambarių bute, todėl sukišti į jį reikia daug: sekcija 4 m. minkšta dalis 3-2-1 ir mažas rašomasis staliukas. Nežinau, kaip viską sudėti, kad būtų jauku. Prikabinu planelį šiokį tokį, kad įsivaizduotumėt apie ką eina kalba.
http://public.fotki....nes/planas.html
Sekciją statytume prie raudonos sienos.
Ačiū už idėjas
http://public.fotki....nes/planas.html
Sekciją statytume prie raudonos sienos.
Ačiū už idėjas
tai dar jusu kambarysnieko.. mano 3m ir 5.55 i ilgi - tai gyvenu kai koridoriui. o langas ir durys lygiai taip pat. nnusipirkom telika 94cm - tai vien zo, nera kur statyt (reikejo pirkt mazesni )
Ačiū nors už paguodą nes patarimų nėra
QUOTE(afralt @ 2011 02 23, 09:18)
Ačiū nors už paguodą nes patarimų nėra
o Jus tikejotes, kad cia visi puls ir prades uz Jus Jums planelius braizyti
Na taip, būčiau dėkinga
QUOTE(afralt @ 2011 02 23, 15:05)
Na taip, būčiau dėkinga
šiaip galit užeit į svetainių temą ir dar ten pasižvalgyt va čia pabandžiau padėliot su elementaria programėle, pati galit su ja pažaist ir kodėl norit 3+2+1, o ne kampo? Erdvės sutaupytumėt programoj nėr daug elementų, tai stalas prie spintos būtų rašomasis