Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (3 TEMA)

http://public.fotki....es/sekcija.html

oi, sekcija didelė senovinė, bet mb neleidžia jos keisti doh.gif Jam labai patinka, galiu daryti viską, tik sekciją palikt turiu smile.gif beje minkšti baldai ir rašomasis staliukas dar nenupirkti, nes senuosius mesime lauk smile.gif
Čia sekcijos maždaug tik pusė matosi, bet bendrą vaizdą gal susidarysite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(afralt @ 2011 02 17, 17:57)
http://public.fotki....es/sekcija.html

oi, sekcija didelė senovinė, bet mb neleidžia jos keisti  doh.gif Jam labai patinka, galiu daryti viską, tik sekciją palikt turiu smile.gif beje minkšti baldai ir rašomasis staliukas dar nenupirkti, nes senuosius mesime lauk smile.gif
Čia sekcijos maždaug tik pusė matosi, bet bendrą vaizdą gal susidarysite smile.gif

patarciau darbini stala pirkti labai panasaus stiliaus, taip pat tamsios spalvos. o minksta dali sviesesne.
tv yra kita vieta ar tik kaip parodyta foto?
Atsakyti
kad neapkraučiau labai baldais, manau tv statysim į tą pačią vietą, t.y. sekcijoje smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal kuri skaitote sia tema kurios esate is Kauno, Silainiu tryju kambariu buto. Norime griauti siena tarp virtves ir svetaines. Pradejome derinti leidimus ir nebeleidzia sad.gif arba leidzia tik tas nisas dayti. Man katastrofa verysad.gif gal kurios galetu ideti foto kas kaip pasidare, kaip imanoma graziau ir erdviau pasidaryti. Mum siulo deti dar arba kolona arba virtuves dutis uzmurinti. Nezinom kaip geriau atrodytu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka @ 2011 02 18, 12:26)
Sveikutes. Gal kuri skaitote sia tema kurios esate is Kauno, Silainiu tryju kambariu buto. Norime griauti siena tarp virtves ir svetaines. Pradejome derinti leidimus ir nebeleidzia sad.gif arba leidzia tik tas nisas dayti. Man katastrofa  verysad.gif  gal kurios galetu ideti foto kas kaip pasidare, kaip imanoma graziau ir erdviau pasidaryti. Mum siulo deti dar arba kolona arba virtuves dutis uzmurinti. Nezinom kaip geriau atrodytu sad.gif

Jus gal įdėkite buto planą jei yra galimybė ir pažymėkite kiek leidžia griauti, kur reikia užmuryti arba dėt kolonas. Manau tada tikrai atsiras norinčių padėti, patarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka @ 2011 02 18, 11:26)
Sveikutes. Gal kuri skaitote sia tema kurios esate is Kauno, Silainiu tryju kambariu buto. Norime griauti siena tarp virtves ir svetaines. Pradejome derinti leidimus ir nebeleidzia sad.gif arba leidzia tik tas nisas dayti. Man katastrofa  verysad.gif  gal kurios galetu ideti foto kas kaip pasidare, kaip imanoma graziau ir erdviau pasidaryti. Mum siulo deti dar arba kolona arba virtuves dutis uzmurinti. Nezinom kaip geriau atrodytu sad.gif

Sveika, esu macius kaip isgriauta, pati gyvenu silainiuose, Tevu butas toks apie koki kalbate. Va kur maciau tai igriauta galima sakyti pilnumoj siena, palikta tik kolona prie buvusiu saliono duru ir va gerai nepamenu ar uzmurytos durys ar ne virtuves, aisku detas sutvirtinimas, nes 1 aukstas is 9.
dar esu macius 3 kambariu bute , bet penkiaauksti isgriauta siena iki kamino, ir virtuves trumpa siena, kuri atskirdavo kolidoriu, tai nepatiko, nes ateini iskart i virtuve, jokio prieskambario nelieka, anam bute geresnis varinatas.
jie visi daresi nelegaliai, dejo kazkokius metalinius karkasus, nes pasakojo, kad kaimynai griove siena ir virsutiniai kaimynai pradejo linkti, nezinau kaip pasakyti.
sekmes jums randant geriausia sprendima. beje pas pazystama tai isimtos durys virtuves, isgriauta iki virsaus ir dar saliono durys labai praplatintos, tai man va labai patiko, nes erdve atskirta, bet ir lengvai pasiekiama, zinoma cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka @ 2011 02 18, 11:26)

Sveika, kokiame konkrečiai bute gyvenate? Nes jei tiesiai durys tai vienas išplanavimas, (iš aprašymo spėju, kad šitas variantas) o kur tik užlipus laiptais po dešine puse jau kitoks. Aišku būtu geriau planelis būtų ax.gif Beje, kuriame aukšte gyvenate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagyra9: 22 vasario 2011 - 19:20
QUOTE(afralt @ 2011 02 17, 12:34)
Sveikos, labai prašau padėti - gal kuri turite prisirinkusi svetainių pvz. Darysime remontą, kambarys pailgas (4m x 5m), standartiniam 2 kambarių bute, todėl sukišti į jį reikia daug: sekcija 4 m.  minkšta dalis 3-2-1 ir mažas rašomasis staliukas. Nežinau, kaip viską sudėti, kad būtų jauku. Prikabinu planelį šiokį tokį, kad įsivaizduotumėt apie ką eina kalba.
http://public.fotki....nes/planas.html

Sekciją statytume prie raudonos sienos.
Ačiū už idėjas

tai dar jusu kambarysnieko.. mano 3m ir 5.55 i ilgi - tai gyvenu kai koridoriui. o langas ir durys lygiai taip pat. nnusipirkom telika 94cm - tai vien zo, nera kur statyt (reikejo pirkt mazesni lotuliukas.gif )
Atsakyti
Ačiū nors už paguodą smile.gif nes patarimų nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(afralt @ 2011 02 23, 09:18)
Ačiū nors už paguodą smile.gif nes patarimų nėra  g.gif

o Jus tikejotes, kad cia visi puls ir prades uz Jus Jums planelius braizyti g.gif
Atsakyti
Na taip, būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(afralt @ 2011 02 23, 15:05)
Na taip, būčiau dėkinga  4u.gif

šiaip galit užeit į svetainių temą ir dar ten pasižvalgyt mirksiukas.gif va čia pabandžiau padėliot su elementaria programėle, pati galit su ja pažaist mirksiukas.gif ir kodėl norit 3+2+1, o ne kampo? Erdvės sutaupytumėt ax.gif programoj nėr daug elementų, tai stalas prie spintos būtų rašomasis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elwa: 23 vasario 2011 - 15:57