Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (3 TEMA)

QUOTE(sinsiliuks @ 2011 01 24, 13:45)
Viskas labai super smile.gif aisku tikroveje ko gero nebutu taip grazu smile.gif bet man rodos su vonios kvadratura kazkas cia ne taip  blink.gif  pas mus siena netgi 4 cm dar ilgesne  lotuliukas.gif , bet tiek sugrust tikrai neimanoma, bandem jau modeliuot pacius maziausius. Labiausiai nelogiskai atrodo tarpas tarp kolzeto ir kriaukles  blink.gif
na bet cia tik siaip pastebejimas.

Oj, kaip patinka man si tema  smile.gif

manau kad normaliai toj vonioj ten viskas. Toks dušas tikrai neužima daug vietos, o ir tas tarpas tarp klozeto ir kriauklės man atrodo tikėtinas. Gal tiesiog mažesni jie pasirinkti negu kad pas jus del to ir telpa viskas g.gif
Papildyta:
Aš dabar galvoju kad jeigu čia pavyko kažkam visą būtą į 15 kv. sutalpint, tai mums į 18 kv. tikrai turėtų pavykt virtuvę ir svetainę sudėliot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2011 01 24, 13:57)

Aš dabar galvoju kad jeigu čia pavyko kažkam visą būtą į 15 kv. sutalpint, tai mums į 18 kv. tikrai turėtų pavykt virtuvę ir svetainę sudėliot  bigsmile.gif

Mes i 11 kvadratu sugebam sutalpinti 5 miegamas vietas(4 vienvietes, 1 dvigule lovos), du stalus, virykle, saldytuva, dvi kriaukles, wc, kruva spinteliu, sienine sinta lotuliukas.gif
Bet pas mus kelioninis namelis ant ratu biggrin.gif
Vadinasi, protingai paskirscius baldus, galima isirengti jauku butuka ir mazoje kvadraturoje drinks_cheers.gif
Beje, kai buvau studente, gyvenau 12 kvadratu bendrabucio kambaryje. Ir tai sugebejom pasidaryti is jo du kambariukus bei kelti baliu 30 zmoniu(nu studentai kaip tarakonai visur tilps lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 01 24, 14:55)
Mes i 11 kvadratu sugebam sutalpinti 5 miegamas vietas(4 vienvietes, 1 dvigule lovos), du stalus, virykle, saldytuva, dvi kriaukles, wc, kruva spinteliu, sienine sinta lotuliukas.gif
Bet pas mus kelioninis namelis ant ratu biggrin.gif
Vadinasi, protingai paskirscius baldus, galima isirengti jauku butuka ir mazoje kvadraturoje drinks_cheers.gif
Beje, kai buvau studente, gyvenau 12 kvadratu bendrabucio kambaryje. Ir tai sugebejom pasidaryti is jo du kambariukus bei kelti baliu 30 zmoniu(nu studentai kaip tarakonai visur tilps lotuliukas.gif )

Nu jo, galėtumėt įkvėpimo šaltiniu būt biggrin.gif Pas mus butas 50 kv. bet galvojam iš svetainės padaryt virtuvę+svetainę, o iš virtuvės pasidaryt dar vieną kambariuką smile.gif Tik neaišku kiek mūsų mintys realios g.gif
Atsakyti
Man atrodo,ta kriauklė labai siaura g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2011 01 24, 15:27)
Nu jo, galėtumėt įkvėpimo šaltiniu būt biggrin.gif Pas mus butas 50 kv. bet galvojam iš svetainės padaryt virtuvę+svetainę, o iš virtuvės pasidaryt dar vieną kambariuką  smile.gif Tik neaišku kiek mūsų mintys realios  g.gif

Mintys jusu visai realios ir grazios, bet atsitrenkia i finansus 4u.gif Jei ju turit laisvu-viska iveiksit, jei nera polaisviu-tada geriau mastyti paprasciau.
Konkreciai kalbu apie komunikaciju pervedima:dujotiekio projekta ir pervedima(kad jums pervestu-reiks atjungti dujas visam namui, o gal ir gatvei, o tai kainuoja doh.gif ), vandentiekio, kanalizacijos pervedimas, radiatoriu perstatymas. Sienu griovimas ar perstatymas daug nekainuoja, viska sudaro butent tos komunikacijos.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 01 24, 15:00)
Konkreciai kalbu apie komunikaciju pervedima:dujotiekio projekta ir pervedima(kad jums pervestu-reiks atjungti dujas visam namui, o gal ir gatvei, o tai kainuoja doh.gif ),

drisciau priestarauti, nes nevisada butina griauti visa vamzdyna, gal uztektu tik prijungti tas lankscias zarnas ir nuvesti kur reikia... bent jau pas mus taip yra padaryta - ivadas paliktas standirtinis, o vamzdynas pakeistas (konkreciai kalbu apie dujas). Ir tikrai nereikejo nieko moketi ar atjungti dujas visam namui ar gatvei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo borjomi: 24 sausio 2011 - 15:04
Geriausia kai nėra dujų biggrin.gif Pas mus irgi dviejų kambarių butas, kol vaikų nėra tai vietos pats tas, bet pagalvoju, gal ateity, jei nepasikeisim buto į didesnį, tai teks irgi galvot kažką. Bet mum tai tik iš virtuvės į svetainę reiks vandenį pravest, nes šiaip čia viskas būtų prie tos pačios sienos, tik iš kitos pusės...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 01 24, 16:00)
Mintys jusu visai realios ir grazios, bet atsitrenkia i finansus 4u.gif Jei ju turit laisvu-viska iveiksit, jei nera polaisviu-tada geriau mastyti paprasciau.
Konkreciai kalbu apie komunikaciju pervedima:dujotiekio projekta ir pervedima(kad jums pervestu-reiks atjungti dujas visam namui, o gal ir gatvei, o tai kainuoja doh.gif ), vandentiekio, kanalizacijos pervedimas, radiatoriu perstatymas. Sienu griovimas ar perstatymas daug nekainuoja, viska sudaro butent tos komunikacijos.

Radijatorių perkėlinėti nereikės, nemaišo jie. Dujų planuojam atsisakyti jeigu imtumėmės tokių planų. Taigi didžiausias rūpestis visgi kanalizacija, bet manau, kad ir čia nebūtų labai jau didelių bėdų smile.gif Kad pinigėlių tam reiks nemažai tą suprantma, dėl to planus truputį atidedam. Nors popieriukus dėl sienos griovimo planuojam pradėt tvarkytis smile.gif
Atsakyti
Mano butukas 17 kv. tai sutalpinau "svetainę" (kažkaip drąsu būtų ją vadinti Svetaine biggrin.gif ) sujungtą su "miegamuoju" (--"--) ir virtuvę bei vonią biggrin.gif Na,dar yra "koridorius" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 01 24, 18:35)
Mano butukas 17 kv. tai sutalpinau "svetainę" (kažkaip drąsu būtų ją vadinti Svetaine biggrin.gif ) sujungtą su "miegamuoju" (--"--) ir virtuvę bei vonią biggrin.gif Na,dar yra "koridorius" biggrin.gif

thumbup.gif sunku įsivaizduot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2011 01 24, 15:50)
Radijatorių perkėlinėti nereikės, nemaišo jie. Dujų planuojam atsisakyti jeigu imtumėmės tokių planų. Taigi didžiausias rūpestis visgi kanalizacija, bet manau, kad ir čia nebūtų labai jau didelių bėdų  smile.gif  Kad pinigėlių tam reiks nemažai tą suprantma, dėl to planus truputį atidedam. Nors popieriukus dėl sienos griovimo planuojam pradėt tvarkytis  smile.gif

cia musu remonto svajone, kuriai taupom pinigelius, tai kanalizacija tikrai nedaug palyginus kainuoja, viena moteris pasidariusi, sake mokejo nepilnai 2000 lt, o visa kita kaip paprastam remontui, reikia ir dazyti ir grindis deti ir virtuvinio.

tik va idomu kuria siena planuojat griauti?
Papildyta:
QUOTE(borjomi @ 2011 01 24, 15:03)
drisciau priestarauti, nes nevisada butina griauti visa vamzdyna, gal uztektu tik prijungti tas lankscias zarnas ir nuvesti kur reikia... bent jau pas mus taip yra padaryta - ivadas paliktas standirtinis, o vamzdynas pakeistas (konkreciai kalbu apie dujas). Ir tikrai nereikejo nieko moketi ar atjungti dujas visam namui ar gatvei  ax.gif

noreciau pasidometi, ar jus pervedinejot kanalizacija? ir jei taip koks nuoteku nuolydis?
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2011 01 24, 19:06)
noreciau pasidometi, ar jus pervedinejot kanalizacija? ir jei taip koks nuoteku nuolydis?

del kanalizacijos nieko negaliu pasakyti, kol kas tik dujine virykle esam perkele blush2.gif
Atsakyti