Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (3 TEMA)

QUOTE(sena pažįstama @ 2011 01 21, 13:44)
Oi, tai ne, bent jau as i spalvas demesio tikrai neatkreipiau biggrin.gif
Man reiktu pagalbos, nes patinka jusu patarimai 4u.gif Tik beda ta, kad nezinau, kaip pabraizyti viska, gal tikrai kokia programele yra?
Mano beda ta, kad turiu dideles erdves doh.gif Ir tris vaikus, kurie nori tureti SAVO, kad ir nedideli, kambariuka. Kaip man jas isdalinti, jei nesamoningas isplanavimas doh.gif : pirmas aukstas-du kambariai. Vienas pereinamas. Galeciau ta preinama naudoti kartu su virtuve kaip saliona, bet, deja, tarp virtuves ir to pereinamo siena-nesancioji doh.gif Pirma auksta skyrem virtuvei bei salionams(dviem) doh.gif Antrame aukste vienas kambarys uzdaras ir...vienas kambarys kaip holas. Ta hola atitverem stikline pertvara ir pasidarem miegamaji, o likusioje dalyje, kurioje nera nei langu, nei sildymo(uz tai ir darem stikline stumdoma pertvara, kad sviesa patektu)-vaiku kompiuterine.
Vis tiek nezinau, kaip isspresti problema ir kambarius paskirstyti visiems trims vaikams g.gif

Oho, labai įdomu būtų pamatyt kaip yra iš tikrųjų realybėje...
Aš tai nežinau jokių programėlių, išskyrus virtuvės planavimo.
Bet gal pabandykit su paintu nupiešt bent apytiksliai. Aš tai kai negaliu primest apytikslių išmatavimų, tai pradžioj nubraižau ant paprasto lapo su langeliais, o tada pagal bendrą vaizdą bandau jau piešt painte. ARba tiesiog skenuoju (jei yra galimybė) ax.gif
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2011 01 21, 13:49)
biggrin.gif \\o pas mus bėda, kad norim vienoje ne taip jau didelėje erdvėje įsprausti virtuvę ir tėtukų miegamąjį  doh.gif kaip visa tai skoningai suderinti, kad nekristų į akis bliūdai ir lovos patalai  doh.gif  doh.gif
aišku, viską vaizdžiai, su išmatavimais parodyt reik planiuko, o ant popieriaus irgi nžn kaip pabraižyt, ( braižybos egzo neišlaikiau  lotuliukas.gif  ) nes priešingos to kambario sienos palėpinės, kambario plotis vietomis skiriasi  unsure.gif help, kur pasibraižyt eitų  verysad.gif

Aš manau, kad pradžioj bent ant popieriaus pabandykit nubraižyt, juk galima kokia kita spalva pažymėt kur lubos nehorizontalios... ax.gif
Atsakyti
na parnešu "brėžinį" lotuliukas.gif toks "ant smūgio" blush2.gif
user posted image

ir išmatavimai nėr cm į cm, tip top grynai. Bet vaizdelis visgi maždaug aiškus - taip mes gyvenam dabar, nėra bais patogu, bet kai panoms atidavėm vieną kambarį, turim įsimontuot kažikaip.

Tiesa, kad dar būt aiškiau , bendros info apie kitus plotus : esam įsikūrę 2am aukšte, laiptais palipus iškart koridorius nedidukas, iš kurio patenkam į 2 kambarius - vaikų ir "sėdimąjį" ( jis yra už tų durų plane) , kur ir gyvenam didžiąją dalį dienos ir trečiasis kambarys - planas, miegamasis - virtuvė doh.gif

Na ir va, iki vasaros reik apgalvot baldukus šitam 2in1, tačiau lovos vieta ko gero ir nesikeis, nes nėr kur daugiau jos padėt. Bet kažkaip norėtųsi paslėpti , gal kažkokią komodikę kojūgalyje statyt..... Tai lauksiu kokių tai minčių.

P.s. apie virtuvės baldų dabartinį išdėstymą galit nesakyt - košmaras biggrin.gif o bet tačiau, visai nejuokinga man, kad plautuvė ir elektrinės dujinės kitur perdėt nėra ir nebus šansų verysad.gif

uij, ir dar, kur raudonai, tai palėpinės nuožulnios sienos, o kur kompo stalas yra, ten tas įstrižas raudonas brūkšnys , tai irgi toks išsikišimas - stogo įlinkis ( pamiršau kaip tiksliai vadinas doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 21 sausio 2011 - 14:00
fishke,
pabandžiau kažką sugalvot, nors realiai tai nlb turiu minčių...
Lovą pavaizdavau kaip 160 cm pločio.
Šiaip nzn ar Jus žadat keist baldus, nes pvz kompiuterio stalas jau netinka kampinis (o geriausia išvis, kad jis keliautų į kitą kambarį, kur niekas nemiega ax.gif ), taip pat valgomojo stalas aplvalus man atrodo geriau įsipaišytų.
Dėl plautuvės, tai šiek tiek manau galima ją stumdyt , tik ilgesnes žarnas parinkt.
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 01 21, 15:45)
fishke,
pabandžiau kažką sugalvot, nors realiai tai nlb turiu minčių...
Lovą pavaizdavau kaip 160 cm pločio.
Šiaip nzn ar Jus žadat keist baldus

viską keisim, na tik viryklė ir šaldytuvas liks. O kompas eis i vidurini kamb, nes su laiku reiks statyt maža lovytę šalia didelės biggrin.gif

spintelė su stalčiais ten niekaip, nes ten stumdomos durys ( spinta ) yra per visą sieną, tai turi priėjimas būt doh.gif
na taip, butinė technika šiek tiek gali būt stumdoma kaip ir plautuvė, bet prie tos pačios sienos, nes ir santechnika ten ateina, ir trifazis įvadas ( ar kaip ten jis ) viryklei unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 21 sausio 2011 - 14:55
QUOTE(fishke @ 2011 01 21, 15:47)
viską keisim, na tik viryklė ir šaldytuvas liks. O kopas eis i vidurini kamb, nes su laiku reiks statyt maža lovytę šalia didelės  biggrin.gif

Tai labai šaunu, kad komp. stalo nebus smile.gif Na o lovą pasukus taip kaip dabar pas Jus stovi, tai ir lovytė puikiai tilps. Bet aš vis gi atskirčiau erdves ax.gif
pvz.
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2011 01 21, 15:47)
spintelė  su stalčiais ten niekaip, nes ten stumdomos durys ( spinta )  yra per visą sieną, tai turi priėjimas būt  doh.gif
na taip, butinė technika šiek tiek gali būt stumdoma kaip ir plautuvė, bet prie tos pačios sienos, nes ir santechnika ten ateina, ir trifazis įvadas ( ar kaip ten jis ) viryklei  unsure.gif

Tai galima siauresnę galinę spintelę daryt ir dar su tokiu užaplvalinimu.
Atsakyti
Laba diena,
taip jau atsitiko,kad jau pusę metų galuojuosi su savo 17m2 rūmais biggrin.gif
Į šį plotą įeina ir vonia ir virtuvė ax.gif

Iš pradžių viską griovė,nes buvę šeimininkai padarė tik kosmetinį remontą,nesvarbu,kad visi vamzdžiai kiauri doh.gif

Paskui prasidėjo smagumas-kaip sutalpinti viską,ko reikia,į šitą erdvę biggrin.gif
Gerai,kad mama architektė-pametėjo gerų idėjų,o su viena spinta iš vis turbūt į kokį konkursą galima eiti,bo vos ne kubikas rubikas išėjo biggrin.gif

Nežinau,jaučiu aprašymas niekuom nepadės,bo taupant vietą ten daug ,sakyčiau netradicinių, sprendimų priimta biggrin.gif

Orkaitė ir plytelė irgi nestandartinės-45 cm pločio.
Vonioj va tokia kriauklė stovi
user posted image

Vyrajanti koloritas-vonioj pilka-balta
Kitose erdvėse- bordo-pilka-kreminė,viena siena bus tapetuota gelėtais tapetais

Žodžiu,noriu pasakyti,kad tereikia fantazijos ir noro,ir net į 17 kvadratų galima labai daug sutalpinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 01 21, 20:56)

Žodžiu,noriu pasakyti,kad tereikia fantazijos ir noro,ir net į 17 kvadratų galima labai daug sutalpinti  mirksiukas.gif

būtų įdomu tą spintą pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi laugh.gif Dar nepagaminta ax.gif
Atsakyti
15kv.m butukas Švedijoj (via digma.lt )
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Kažkaip atrodo nerealu į tiek kvadratų tiek visko sutalpint. Bet čia pliusas - aukštos lubos. Ir dėl miegamos dalies, ir šiaip dėl bendro vaizdo...
Atsakyti
labai fainas butukas, bet mane labiau stebina ne aukstos lubos, o labai mazas langas, bet butas atrodo labai sviesus.
o lt net 3 kart didesnius butus ir su keletu langu, uzgriozdina tamsios spalvos baldais, pasikabina ilgiausias uzuolaidas ir visas sienas nudazo tikrai ne baltai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 01 21, 23:15)
15kv.m butukas Švedijoj

Viskas labai super smile.gif aisku tikroveje ko gero nebutu taip grazu smile.gif bet man rodos su vonios kvadratura kazkas cia ne taip blink.gif pas mus siena netgi 4 cm dar ilgesne lotuliukas.gif , bet tiek sugrust tikrai neimanoma, bandem jau modeliuot pacius maziausius. Labiausiai nelogiskai atrodo tarpas tarp kolzeto ir kriaukles blink.gif
na bet cia tik siaip pastebejimas.

Oj, kaip patinka man si tema smile.gif
Atsakyti