QUOTE(konfetee @ 2011 01 21, 09:38)
piene_66,
pabandžiau pakoreguoti šiek tiek Jūsų buto planelį, nežinau kiek tai realu, bet gal kils kokių minčių
My Webpage
O dėl lovos, tai kaip matot, praėjima į patį kambarį patraukiau biškį į šoną, galima padaryt 140 cm gylio nišą, joje tikrai tirps standartinė lova, juk 140 cm pločio lovos irgi vienas iš standartų. Ir vietos tikrai daugiau nei ant išskleistos sofkės...
Iš paveikslėlio šiaip viskas kaip ir matosi... Tik dabar pagalvojau, kad veltui aš pakeičiau įėjimą į wc/vonią, nes šiaip į tą nišą galima būtų statyt skalbimo mašiną, o virš jos pakabint spintelę visokiems reikalingiems daiktams. Ir padarytas remontas manau nestipriai nukentėtų
pabandžiau pakoreguoti šiek tiek Jūsų buto planelį, nežinau kiek tai realu, bet gal kils kokių minčių
My Webpage
O dėl lovos, tai kaip matot, praėjima į patį kambarį patraukiau biškį į šoną, galima padaryt 140 cm gylio nišą, joje tikrai tirps standartinė lova, juk 140 cm pločio lovos irgi vienas iš standartų. Ir vietos tikrai daugiau nei ant išskleistos sofkės...
Iš paveikslėlio šiaip viskas kaip ir matosi... Tik dabar pagalvojau, kad veltui aš pakeičiau įėjimą į wc/vonią, nes šiaip į tą nišą galima būtų statyt skalbimo mašiną, o virš jos pakabint spintelę visokiems reikalingiems daiktams. Ir padarytas remontas manau nestipriai nukentėtų
Aciu Iejima i vonia tikrai galima palikt ta pati, tada tilps skalbianke ir dar spintele tik galvoju del dvigules lovos toj nisoj, kazin ar nebus mum per maza 140 dabar miegam ant labai placios, priprate miegot viens i viena kampa, kits i kita, o tarp musu tilptu dar du bet esant reikalui pratintumemes miegot arciau
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 01 21, 09:41)
Nieko papildomai nereiks ten: vietoj lango statysit duris stiklines, erdve del to nenukentes Nebent, nepagalvojau, radiatorius eina po visu langu, tada durys netilps. Jei eina ne per visa langa-tilp i buvusia lango vieta langas ir 50cm plocio stiklines varstomos durys.
Aisku, galima palikti iejima i balkona ir per didiji kambari(jei tai butu salionas), bet jei vis tik darysit vaiko kambari-nepatogu per ji lapnoti, norint patekti i balkona parukyti(kas ruko) ar skalbiniu isdziauti.
Sofa buna 1,20-1,30. Naturalu, kad atrodo, jog vietos pakanka
Papildyta:
Man patiktu toks variantas, o ir daug griauti nereiktu
Aisku, galima palikti iejima i balkona ir per didiji kambari(jei tai butu salionas), bet jei vis tik darysit vaiko kambari-nepatogu per ji lapnoti, norint patekti i balkona parukyti(kas ruko) ar skalbiniu isdziauti.
Sofa buna 1,20-1,30. Naturalu, kad atrodo, jog vietos pakanka
Papildyta:
Man patiktu toks variantas, o ir daug griauti nereiktu
Siaip gal ir tilptu durys i balkona, nes radiatorius ten mazutis, tik is desines puses po langu