Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (3 TEMA)

QUOTE(konfetee @ 2011 01 21, 09:38)
piene_66,
pabandžiau pakoreguoti šiek tiek Jūsų buto planelį, nežinau kiek tai realu, bet gal kils kokių minčių smile.gif
My Webpage

O dėl lovos, tai kaip matot, praėjima į patį kambarį patraukiau biškį į šoną, galima padaryt 140 cm gylio nišą, joje tikrai tirps standartinė lova, juk 140 cm pločio lovos irgi vienas iš standartų. Ir vietos tikrai daugiau nei ant išskleistos sofkės...
Iš paveikslėlio šiaip viskas kaip ir matosi... Tik dabar pagalvojau, kad veltui aš pakeičiau įėjimą į wc/vonią, nes šiaip į tą nišą galima būtų statyt skalbimo mašiną, o virš jos pakabint spintelę visokiems reikalingiems daiktams. Ir padarytas remontas manau nestipriai nukentėtų  g.gif

Aciu 4u.gif Iejima i vonia tikrai galima palikt ta pati, tada tilps skalbianke ir dar spintele ax.gif tik galvoju del dvigules lovos toj nisoj, kazin ar nebus mum per maza 140 biggrin.gif dabar miegam ant labai placios, priprate miegot viens i viena kampa, kits i kita, o tarp musu tilptu dar du hihihi.gif bet esant reikalui pratintumemes miegot arciau irnesakyk.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2011 01 21, 09:41)
Nieko papildomai nereiks ten: vietoj lango statysit duris stiklines, erdve del to nenukentes mirksiukas.gif Nebent, nepagalvojau, radiatorius eina po visu langu, tada durys netilps. Jei eina ne per visa langa-tilp i buvusia lango vieta langas ir 50cm plocio stiklines varstomos durys.
Aisku, galima palikti iejima i balkona ir per didiji kambari(jei tai butu salionas), bet jei vis tik darysit vaiko kambari-nepatogu per ji lapnoti, norint patekti i balkona parukyti(kas ruko) ar skalbiniu isdziauti.

Sofa buna 1,20-1,30. Naturalu, kad atrodo, jog vietos pakanka 4u.gif
Papildyta:

Man patiktu toks variantas, o ir daug griauti nereiktu thumbup.gif  thumbup.gif

Siaip gal ir tilptu durys i balkona, nes radiatorius ten mazutis, tik is desines puses po langu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2011 01 21, 11:41)
Aciu 4u.gif Iejima i vonia tikrai galima palikt ta pati, tada tilps skalbianke ir dar spintele ax.gif tik galvoju del dvigules lovos toj nisoj, kazin ar nebus mum per maza 140 biggrin.gif dabar miegam ant labai placios, priprate miegot viens i viena kampa, kits i kita, o tarp musu tilptu dar du hihihi.gif bet esant reikalui pratintumemes miegot arciau irnesakyk.gif

Na dėl lovos, tai apgalvokite ar tikrai galėsite miegot 140 cm pločio. Nors pvz mes miegam 160 cm pločio ir man tos vietos atrodo laaabai daug biggrin.gif
Atsakyti
Dėkoju visoms už pasiūlymus 4u.gif tikrai yra patrauklių!
Atsakyti
del Lashese tai daryciau mazdaug kaip konfetee. L raides formos.
jei ziurim nuo lango:
1 stalas baras 30 cm plocio +sienos storis iki lango, spintele kargo krepsys reciau naudojamiem daiktam, kad issitrauktu, o ne atsidarytu. bus patogu paimt. bet nedaryciau jokiu stalciu i svetaines puse, nes jiem nera vietos, netilpsit atsisest.
2 spintute-kriaukle 45 cm. padeklas gali uzeit ant 3 spintutes
3 spintute indaplove 45 cm
4 spintute orkaite 60 cm , o virsui kaitlente 60 arba mazesne, jei mazesne tai daugiau darbastalio lieka, bet reik graziai iscentruot tada
5 kampine spintute 30x30 (na matmenys tokie kokie jau liks nuo kitu spintuciu, nes kitos standartines o sita nea)
6 didelis-grazus aukstas saldytuvas su saldikliu

daryciau taip. minusas neturesit stalciu, bet visa kita turesit.
dar daryciau pakabinamas spintutes visas iki lubu.
toks mano pasiulymas, bent jau as sau taip daryciau
4u.gif
Atsakyti
coffe, pasisakysiu aš už Lachesę jei ji neprieštaraus. Galbūt Jus neskaitėte jos dienoraščio, bet aš viską skaičiau nuo pradžių ir pamenu kaip ji minėjo, jog gerai būtų jei būtų įmanoma statyt normalų šaldytuvą ten kur dujų skaitliukas. Bet gal jie pasidomėjo tiksliai, gal taip negalima, todėl teko galvot apie kitus variantus, kurių ne taip jau ir daug... Su tom dujom tikrai nemažai vargo...
Papildyta:
piene_66, aš dar dėl tos lovos rašau blush2.gif
Jei nutarsit tokią daryt, tai šiaip pamaniau gal patiks tokia idėja, kad ten pas jus telpa apie 50 cm spinta, tai gerai būtų dalį skirt pakabinamiems Jūsų rūbams, kad nereikėtų į vaikų kambarį vaikščiot... Pabandžiau pavaizduot savo vaikiškam paveiksliuke blush2.gif
Ir šiaip pavaizdavau užuolaidą, kuri gal kažkiek padės atskirt erdves ax.gif
My Webpage

Ir dar, ten iš vidinės pusės kur atvira lentyna gavosi, tai galima padaryt, kad ji pasikeltų į viršų ir ten būtų kaip patalynės arba šiaip daiktų saugojimo dėžė... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 21 sausio 2011 - 12:09
su duju skaitliuku, jokio vargo. tiesiog viska suderinus galima ji paslepti arba apatineje spinteleje arba virsutineje, o tas pagrindinis vamzdis nieko nemaiso pastatyti dideli saldytuva. nematau jokios problemos, svarbu gerai susiplanuoti virtuve neziurint i jokias kliutis, o tada pakoreguot skaitliuko vieta.
cia gi daugiu daugiausiai metras i kuria nors puse, nes virtuvele labai maza.
aisku tas perkelimas kainuos keleta simteliu, bet tikrai verta
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 01 21, 12:06)
Na dėl lovos, tai apgalvokite ar tikrai galėsite miegot 140 cm pločio. Nors pvz mes miegam 160 cm pločio ir man tos vietos atrodo laaabai daug  biggrin.gif

Manau idomu merginoms statistika. Del lovu plocio, jei paimtume butent mano interjeru vizija statistika, tai apie 15 proc. zmoniu renkasi 140 plocio, 40 proc. 160 ir 180 plocio apie 23proc. ir 22 proc. ivairius nestandartinius.
Dar vienas niuansas priskaiciuokite lovos remas kiek uzims vietos.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 01 21, 13:00)

Ir šiaip pavaizdavau užuolaidą, kuri gal kažkiek padės atskirt erdves  ax.gif
My Webpage

Del uzuolaidu-tai papriestarausiu 4u.gif Nisoje nera ventiliacijos, o visokie skudurai kaupia tik dulkes. Po kurio laiko net sveikam zmogui prasides astmos priepoliai.
Plius visokios uzuolaidos optiskai mazina kambari bei ji padaro panasu i kaimo troba(ten irgi vietoj duru skudurus kabina). Jei buto stilius bus provanso-tada ok, bet jei modernus-klaiki beskonybe gausis.
Rekomenduociau(turint pinigu) stikline arba plastikine pertvara, kurias lengva stumdyti ir valyti. 4u.gif
Atsakyti
sveikos mažose erdvėse 4u.gif dėliuojuos ir aš vieno kambario planiuką galvoje unsure.gif gal galit pasakyt kur internete galėčiau pasidaryt šiokį tokį projektuką, bent kur kambario matmenis galima susivesti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 01 21, 13:19)
Del uzuolaidu-tai papriestarausiu 4u.gif Nisoje nera ventiliacijos, o visokie skudurai kaupia tik dulkes. Po kurio laiko net sveikam zmogui prasides astmos priepoliai.
Plius visokios uzuolaidos optiskai mazina kambari bei ji padaro panasu i kaimo troba(ten irgi vietoj duru skudurus kabina). Jei buto stilius bus provanso-tada ok, bet jei modernus-klaiki beskonybe gausis.
Rekomenduociau(turint pinigu) stikline arba plastikine pertvara, kurias lengva stumdyti ir valyti. 4u.gif

Gal Jus ir teisi, kažkaip nepagalvojau apie dulkes ax.gif
Kadangi man labiausiai patinkantis stilius yra provansas, tai aš viską įsivaizduoju kaip daryčiau tame stiliuje. O kad paveiksliuke spalvos visai neprovansiškos, tai nekreipkit dėmėsio, čia ant greitųjų buvo daroma - su mintim apie spintos patogumą.
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 01 21, 13:26)
O kad paveiksliuke spalvos visai neprovansiškos, tai nekreipkit dėmėsio, čia ant greitųjų buvo daroma - su mintim apie spintos patogumą.

Oi, tai ne, bent jau as i spalvas demesio tikrai neatkreipiau biggrin.gif
Man reiktu pagalbos, nes patinka jusu patarimai 4u.gif Tik beda ta, kad nezinau, kaip pabraizyti viska, gal tikrai kokia programele yra?
Mano beda ta, kad turiu dideles erdves doh.gif Ir tris vaikus, kurie nori tureti SAVO, kad ir nedideli, kambariuka. Kaip man jas isdalinti, jei nesamoningas isplanavimas doh.gif : pirmas aukstas-du kambariai. Vienas pereinamas. Galeciau ta preinama naudoti kartu su virtuve kaip saliona, bet, deja, tarp virtuves ir to pereinamo siena-nesancioji doh.gif Pirma auksta skyrem virtuvei bei salionams(dviem) doh.gif Antrame aukste vienas kambarys uzdaras ir...vienas kambarys kaip holas. Ta hola atitverem stikline pertvara ir pasidarem miegamaji, o likusioje dalyje, kurioje nera nei langu, nei sildymo(uz tai ir darem stikline stumdoma pertvara, kad sviesa patektu)-vaiku kompiuterine.
Vis tiek nezinau, kaip isspresti problema ir kambarius paskirstyti visiems trims vaikams g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 01 21, 13:44)
Mano beda ta, kad turiu dideles erdves doh.gif

biggrin.gif \\o pas mus bėda, kad norim vienoje ne taip jau didelėje erdvėje įsprausti virtuvę ir tėtukų miegamąjį doh.gif kaip visa tai skoningai suderinti, kad nekristų į akis bliūdai ir lovos patalai doh.gif doh.gif
aišku, viską vaizdžiai, su išmatavimais parodyt reik planiuko, o ant popieriaus irgi nžn kaip pabraižyt, ( braižybos egzo neišlaikiau lotuliukas.gif ) nes priešingos to kambario sienos palėpinės, kambario plotis vietomis skiriasi unsure.gif help, kur pasibraižyt eitų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 21 sausio 2011 - 12:52