Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (3 TEMA)

http://www.imuniteta...ex.php?aid=5307 straipsnis apie vieno kambario buta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, imetu foto, kurias visai netiketai uztikau - kaip taupant erve 2 atzalelems irengti 1 kambari. Pabalvojau, kad gal pasitarnaus. mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Papildyta:
----------
Lova 3 in 1
CIA
----------
FOTO, FOTO, FOTO, FOTO, FOTO
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 02 gruodžio 2010 - 00:19
QUOTE(zazuna @ 2010 12 02, 00:24)
Sveikos, imetu foto, kurias visai netiketai uztikau - kaip taupant erve 2 atzalelems irengti 1 kambari. Pabalvojau, kad gal pasitarnaus.  mirksiukas.gif

Labai geros idėjos bigsmile.gif thumbup.gif dėkuj kad įmetei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2010 12 02, 18:00)
Labai geros idėjos bigsmile.gif  thumbup.gif dėkuj kad įmetei mirksiukas.gif

O man nieko naujo nepasirode schmoll.gif Dviaukstes lovos, tik kad nesaugios, bei didziules nereikalingos spintos per visas sienas. Jos optiskai kambari tik dar labiau sumazina.
Dazniausiai butuose vaikams galima skirti mazuti, koki 10 kvadratu kambari. Butu idealu, kad sugalvotu, kaip ji padaryti spalvota ir kartu neprarasti erdves pojucio. Idekit i 10kv. tokia dviaukste gargara-ir nepraeisit, nepralisit net.

Labiausiai patikes variantas buvo spinta-lova(kada nenaudojama lova sustumiama i spinta, uzdaromos durys, atsiranda erdve zaidimams kambaryje) bei neblogas variantas kazkas panasaus i 4 paveiksliuka nuo virsaus, kai lovos sustumiamos viena ant kitos.
Atsakyti
Mano vaikų kambary ( nofotkinsiu, nes dukra neleis tikrai biggrin.gif ) stovi dviaukštė lova, tikrai didelė, ji reikalui esant išsiardo, ir tampa dviem atskiromis lovomis. Nesigailiu pirkusi tokią lovą, nes tikrai patogi. Po lova sudėti dėžėse žaislai. Nesimato jų, atrodo tvarkingai. Telpa ir kompo staliukas kuris bus panaudotas ir kaip rašomasis kai reiks, ir rašomasis stalas, jį darėme iš stalviršio plius metalinė koja, iš vienos pusės sujungtas su sekcija mažutyte, iš kitos pusės sujungtas su siena. Balkono duris užsakėme atsidarančias į balkoną, o ne kambarį, tad netrukdo stalas. Stalčių blokas pastumiamas po stalu. Visas kambario vidurys tuščias.
Na ir spinta sieninė, ji man čia nepatinka, bet kitur paprasčiausiai nebtilptų.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 12 03, 09:07)
O man nieko naujo nepasirode schmoll.gif Dviaukstes lovos, tik kad nesaugios, bei didziules nereikalingos spintos per visas sienas. Jos optiskai kambari tik dar labiau sumazina.
Dazniausiai butuose vaikams galima skirti mazuti, koki 10 kvadratu kambari. Butu idealu, kad sugalvotu, kaip ji padaryti spalvota ir kartu neprarasti erdves pojucio. Idekit i 10kv. tokia dviaukste gargara-ir nepraeisit, nepralisit net.

Labiausiai patikes variantas buvo spinta-lova(kada nenaudojama lova sustumiama i spinta, uzdaromos durys, atsiranda erdve zaidimams kambaryje) bei neblogas variantas kazkas panasaus i 4 paveiksliuka nuo virsaus, kai lovos sustumiamos viena ant kitos.

Tai galima tik sau tinkančias detales pritaikyti mirksiukas.gif kažkaip kitaip sutalpinti du vaikus be dviaukštės lovos nelabai ir įsivaizduoju g.gif aišku yra dar tas variantas, kur lovos susistūmia, bet man jos ne ką saugesnės atrodo.. ax.gif aišku erdvės daug prarandama.. na mum bendrą vaikų kambarį nusimato įrenginėt po kokių poros metų, tai gal dar kažkas kažką įdomaus atras, suras, kad sutaupyt erdvės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2010 12 03, 12:41)
tas variantas, kur lovos susistūmia, bet man jos ne ką saugesnės atrodo.. ax.gif

o man tokios labai nepatinka schmoll.gif mes su panom pasitarėm ir nuomonės sutapo, kad kiekviena panorėjus dienos metu galėtų iškart imt ir pakrist į savo lovas ( dviaukštė pas mus ) tongue.gif o jei sustumiama, tai jau problema būtų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 03 gruodžio 2010 - 12:17
Sveiki, mes irgi jungiamės į miniatiūrinių namučių skiltį. Daugybė temų tiktų- nes viską viską tvarkysim, bet ši tema bendriausia. Įmetu trumpą aprašymą apie mūsų situaciją. Toliau pildysim dienraštį ir žiūrėsim, ką sugebėsime sukurti. http://mano.1001ideja.lt/

Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 04, 00:13)
Sveiki, mes irgi jungiamės į miniatiūrinių namučių skiltį.  Daugybė temų tiktų- nes viską viską tvarkysim, bet ši tema bendriausia. Įmetu trumpą aprašymą apie mūsų situaciją. Toliau pildysim dienraštį ir žiūrėsim, ką sugebėsime sukurti.  http://mano.1001ideja.lt/

Visai neblogas isplanavimas. Jei dar balkona butu galima apsiltint ir jame irengti mini valgomaji, tai isvis thumbup.gif butukas butu.Lauksim tesinio. ax.gif
Atsakyti
Žinot buvo šita mintis, bet kad mes dviračių labai norime biggrin.gif O tęsinys tikrai bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 01 04, 19:09)
Žinot buvo šita mintis, bet kad mes dviračių labai norime biggrin.gif O tęsinys tikrai bus  ax.gif

O rūsio dviračiams laikyti nėra? Jei dviračiai bus laikomi balkone tai teks valyti visą koridorių ir svetainę, juk dviračiu važinėti tenka visokiais keliukais (bent jau man ax.gif ) tai į padangas visko patenka o kambariuose išbyra biggrin.gif o jei dar lietus bevažiuojant užklumpa doh.gif. Be to dar ir ketvirtas aukštas ar ne? tikrai bus įdomu pamatyti kaip viską susitvarkysit. Bet darbo tai tikrai nemažai nusimato, nors butas ir mažas ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
rūsys kažkur prapuolė per daugybę šeimininkų arba jo visai nebuvo, nes net buto knygoje nėra pažymėtas. Su tais dviračiais tikrai keblumas,bet turim viltį, kad neatsibos tąsyti ir valyti, kai toks malonumas važinėtis. Pigiai nupirkom palyginti,nes butelis geroje vietoje, o tai remontas atsieis.
Atsakyti