QUOTE(elwa @ 2010 11 03, 14:17)
Vandens vamzdžiai ir kanalizacija vesta iš tualeto, viskas paslėpta po grindim.. Kadangi pas mus jau buvo laminatas sudėtas gerokai anksčiau, tai vyras turėjo jį nuimti.. su perforatorium grindyse buvo padarytas griovys per kurį ir eina vamzdžiai, aukščio užteko, todėl grindų nereikėjo kelti.. Tik kai tvarkė kanalizaciją ėjom prašyt kaimynų, kad nesinaudotų tualetu bei vonia Foto įmesiu vėliau, kai nufotkinsiu
Pas mus irgi laminatas jau sudėtas, bet manau, kad mum irgi išardžius gali aukščio užtekt. Gal galėtumėt ir man foto atsiųst? Būčiau dėkinga. Vyrui apie šią mintį nieko dar nesakau, noriu pateikt su visais įrodymais. Nes anot jo aš amžinai svaigstu, tipo prisigalvoju neįmanomo. Bet aš manau,kad viskas įmanoma. Nebent kažkokių techninių kliūčių daug iškiltų. Nu ir dar finansai aišku.
Papildyta:
QUOTE(bagyra9 @ 2010 11 03, 20:45)
Na viskas dar tik remontuojama, nzn ar realus vaizdas matysis... (bent man realybeje daug graziau )
Kaip fainai. O koks atstumas nuo durų iki tos sienos gavosi? Ir koks sienos ilgis?
Papildyta:
QUOTE(elwa @ 2010 11 03, 13:17)
Pas mus dviejų kambarių, bet ne nuo kambarių skaičiaus tai priklauso, vis tiek darant tokius dalykus reik tvarkytis popieriukus.. O dujininką kaimynai užrodė, nes jie taip pat persikėlę virtuvę į svetainę jei kartais sugalvosit daryt tokį variantą galėsiu duot numeriuką
elwa, būčiau labai dėkinga už numeriuką. Noriu apsvarstyt įvairius variantus. Dar klausimėlis: kiek daugmaž gali kainuot dujų ir santechnikos pravedimas?