Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (3 TEMA)

QUOTE(elwa @ 2010 11 03, 14:17)
Vandens vamzdžiai ir kanalizacija vesta iš tualeto, viskas paslėpta po grindim.. Kadangi pas mus jau buvo laminatas sudėtas gerokai anksčiau, tai vyras turėjo jį nuimti.. ax.gif su perforatorium grindyse buvo padarytas griovys per kurį ir eina vamzdžiai, aukščio užteko, todėl grindų nereikėjo kelti.. Tik kai tvarkė kanalizaciją ėjom prašyt kaimynų, kad nesinaudotų tualetu bei vonia biggrin.gif Foto įmesiu vėliau, kai nufotkinsiu mirksiukas.gif

Pas mus irgi laminatas jau sudėtas, bet manau, kad mum irgi išardžius gali aukščio užtekt. Gal galėtumėt ir man foto atsiųst? Būčiau dėkinga. Vyrui apie šią mintį nieko dar nesakau, noriu pateikt su visais įrodymais. Nes anot jo aš amžinai svaigstu, tipo prisigalvoju neįmanomo. Bet aš manau,kad viskas įmanoma. Nebent kažkokių techninių kliūčių daug iškiltų. Nu ir dar finansai aišku.
Papildyta:
QUOTE(bagyra9 @ 2010 11 03, 20:45)
Na viskas dar tik remontuojama, nzn ar realus vaizdas matysis... (bent man realybeje daug graziau  blush-anim-cl.gif  )

user posted image

Kaip fainai. O koks atstumas nuo durų iki tos sienos gavosi? Ir koks sienos ilgis?
Papildyta:
QUOTE(elwa @ 2010 11 03, 13:17)
Pas mus dviejų kambarių, bet ne nuo kambarių skaičiaus tai priklauso, vis tiek darant tokius dalykus reik tvarkytis popieriukus.. O dujininką kaimynai užrodė, nes jie taip pat persikėlę virtuvę į svetainę biggrin.gif jei kartais sugalvosit daryt tokį variantą galėsiu duot numeriuką mirksiukas.gif

elwa, būčiau labai dėkinga už numeriuką. Noriu apsvarstyt įvairius variantus. Dar klausimėlis: kiek daugmaž gali kainuot dujų ir santechnikos pravedimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandra7arn: 04 lapkričio 2010 - 09:21
QUOTE(sandra7arn @ 2010 11 04, 09:29)
Kaip fainai. O koks atstumas nuo durų iki tos sienos gavosi? Ir koks sienos ilgis?

Sienos ilgis 2,05 metro (kad pilnai tilptu dvigule lova) Tiek pat ir i ploti (kad tilptu 200x160cm lova ir dar spintele is vienos puses, bei praejimas savotiskas). O nuo duru iki sienos metras mazdaug. Tai ten giliai kampe gaunasi sienine spinta 1x1m. Skaiciavom, kad tilptu ir dvi eiles istraukiamu pakabu.
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2010 11 04, 09:54)
Sienos ilgis 2,05 metro (kad pilnai tilptu dvigule lova) Tiek pat ir i ploti (kad tilptu 200x160cm lova ir dar spintele is vienos puses, bei praejimas savotiskas). O nuo duru iki sienos metras mazdaug. Tai ten giliai kampe gaunasi sienine spinta 1x1m. Skaiciavom, kad tilptu ir dvi eiles istraukiamu pakabu.

Bagyra, liuks variantas 4u.gif tiesa sakant pas mane taip pat bus lova nisoje, o toliau, prie lango bus minksta dalis. taip man idomu, ar planuoji kazkaip paslept ta lova, pvz. uzuolaidom, lentyna ir t.t. ar paliksi atvira? nemoku ikelti paveiksliuko, man visai patiko ideja atskirti virvelinem uzuolaidom, bet apskritai man grazu kai atvira smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aukse555 @ 2010 11 04, 12:05)
Bagyra, liuks variantas  4u.gif tiesa sakant pas mane taip pat bus lova nisoje, o toliau, prie lango bus minksta dalis. taip man idomu, ar planuoji kazkaip paslept ta lova, pvz. uzuolaidom, lentyna ir t.t. ar paliksi atvira? nemoku ikelti paveiksliuko, man visai patiko ideja atskirti virvelinem uzuolaidom, bet apskritai man grazu kai atvira smile.gif

Toliau kambaryje (iskarto iejus pro pertvara) stoves sofa, kavos staliukas apvalintais galais, kad koju mazoje erdveje nesusimust ir sekcija. Prie radijatoriaus kolkas TV, veliau planuoju pakabinti, kad galetu sukinetis. Na kai guli lovoje kad matytusi ir kai sedi ant sofutes. O kur lova tai galvoju daryt pakyla, kad po ja dar stalciai butu daigtams susideti. Anksciau buvau idejusi foto kur lova uzdengta tokia, sunkia uzuolaida (nzn kaip tokios vadinasi). Bet tada tokia uzuolaida trukdytu ziureti gulit tv, paprasta minkstute uzuolaida nelabai graziai manau ziuretusi, o sirma statyt... Va cia man ir yra sunkiausia dilema kaip uzdengti, nes pasitaiko situaciju kada norisi jog lovos nesimatytu... Gal kuri skyrelio skaitytoja galetu patarti kaip uzdengti lova? ax.gif Aukse gal i az foto su virvelinem uzuolaidom galite atsiusti, ar cia nuoroda internetine ideti? 4u.gif Taip pat jei turite kokiu foto ar planeli kaip savo kambari irenginejate, tikrai butu idomu paziureti su lova nisoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagyra9: 04 lapkričio 2010 - 15:40
QUOTE(bagyra9 @ 2010 11 04, 17:37)
. Gal kuri skyrelio skaitytoja galetu patarti kaip uzdengti lova? ax.gif Aukse gal i az foto su virvelinem uzuolaidom galite atsiusti, ar cia nuoroda internetine ideti?  4u.gif Taip pat jei turite kokiu foto ar planeli kaip savo kambari irenginejate, tikrai butu idomu paziureti su lova nisoje.

As siulyciau romantes, kurias galima ir is sunkesnio audinio siuti, reikalui esant uztraukti i virsu ir ziuret TV, arba nuleisti ir lovos nebera smile.gif Nes kai sirmos, kad ir du begiai, vis tiek viena dalis visada bus ir vienam is lovoje esanciu trukdys ziureti TV
Na cia mano tokie pamastymai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 11 04, 18:23)
As siulyciau romantes, kurias galima ir is sunkesnio audinio siuti, reikalui esant uztraukti i virsu ir ziuret TV, arba nuleisti ir lovos nebera smile.gif Nes kai sirmos, kad ir du begiai, vis tiek viena dalis visada bus ir vienam is lovoje esanciu trukdys ziureti TV
Na cia mano tokie pamastymai  mirksiukas.gif

thumbup.gif ideja, aciu. Apie tokia net nebuvau pagalvojus, butinai pasidomesiu 4u.gif nes vis galvoju kaip padaryt, kad nesitrukdytu kuriame nors kampe uzdengimas.
Atsakyti
elwa, jūsų virtuvė super thumbup.gif . Man labai patiko. Labai gražu.
Ačiū!
Atsakyti

Labukas dizainerės smile.gif
Kambarys yra bendras su virtuve apie 27kv. noriu atsirt slankiojančia sistema virtuvę (tik ji be lango liktų) kokią geriau būtų pasirinkti,iš kiek dalių ir,kad nemažintų labai stipriai erdvės. Gal kuri darėtės? pasidalinkite idėjomis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zurzur @ 2010 11 09, 19:20)
Labukas dizainerės smile.gif
Kambarys yra bendras su virtuve apie 27kv. noriu atsirt slankiojančia sistema virtuvę (tik ji be lango liktų) kokią geriau būtų pasirinkti,iš kiek dalių ir,kad nemažintų labai stipriai erdvės. Gal kuri darėtės? pasidalinkite idėjomis wink.gif

Mes dejom matinio stiklo pertvaras is 4 daliu. Kad norit butu galima sustumti i skirtingus sonus po dvi pertvaras bei kad nebutu tamsu, kai pertvaros uzdarytos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 11 10, 07:42)
Mes dejom matinio stiklo pertvaras is 4 daliu. Kad norit butu galima sustumti i skirtingus sonus po dvi pertvaras bei kad nebutu tamsu, kai pertvaros uzdarytos 4u.gif

gal foto turit? butu labai idomu paziureti kaip realiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(zurzur @ 2010 11 10, 08:53)
gal foto turit? butu labai idomu paziureti kaip realiai atrodo.

Mes taip atskyrem ne virtuve nuo kambario, o miegamaji nuo darbo kambario.
Ziurisi tikrai graziai. Nuotraukos neturiu, kad ir nesunku nufotografuoti, bet vis tiek ikelti negaliu, nes kompe nera tos programos, neleidzia man ikelineti nuotrauku, net be avataro esu.
Atsakyti
Prasau, pagelbeti sioje situacijoje:
Butas yra sujungtas su miegamaja dalimi, kaip isspresti ta vieta, kai yra langas ir radiatorius issikises i lauko puse. Buta planuojame nuomotis ir isirenginet, todel nedarysim kapitalinio remonto (su radiatoriu perkelimu). Gal yra budas uzpildyti sita erdve ir apstatyti kambari kuo ekonomiskiau, nenureziant sildymo i kita kambario dali?

idedu buto plana
http://www.ipix.lt/desc/42168623/

ir ta kambario vieta su langu ir radiatoriumi po juo
http://www.ipix.lt/desc/77406521/

prasyciau ideju 4u.gif
Atsakyti