Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės, maži butai (3 TEMA)

QUOTE(elwa @ 2010 11 02, 17:58)
Bet bagyros pasiūlymas, man, irgi superinis ax.gif

Labai aciu 4u.gif Siuo metu kaip tik remontuojuosi ir tikiuosi, kad viskas gausis kaip svajoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2010 11 02, 18:17)
Labai aciu  4u.gif Siuo metu kaip tik remontuojuosi ir tikiuosi, kad viskas gausis kaip svajoju  ax.gif

Taip ir bus mirksiukas.gif aš irgi labai džiaugiuosi, kad pavyko padaryt taip kaip norėjau, tik šis remontas MB daug nervų kainavo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elwa: 02 lapkričio 2010 - 19:05
QUOTE(elwa @ 2010 11 02, 19:05)
Taip ir bus mirksiukas.gif aš irgi labai džiaugiuosi, kad pavyko padaryt taip kaip norėjau, tik šis remontas MB daug nervų kainavo blush2.gif  biggrin.gif

musu buto planas toks pats thumbup.gif , as va ir mastau visokiu ideju, bet niekaip neisivaizdavau ar ymanoma kazka pdaryti ax.gif tik pas mus elektrine virykle, tai nereik dujininko. Noreciau paklausti, ar reikejo kokiu leidimu taip pertvarkyti buto plana ir dar klausimas, o ka darete su ta sienine spinta g.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2010 11 02, 18:04)
mes persikėlę virtuvę į svetainę 4u.gif na pas jus tikrai nemažas atstumas gaunas, pas mus arčiau.. bet įmanoma.. dujas vedė dedulis iš dujų, elektros laidą nuo skydelio atvedė vyras pats..

O pas jus gal ne vieno kambario butas,kad dujas leido persikelt? Ar jum koks pažįstamas dėdė perkėlė?

Bagyros mintis man irgi patiko.Kažkada ir aš tokią mintį turėjau. Gal netyčia nuotraukyčių turit? Įdomu būtų pažiūrėt kaip realiai atrodo.

GreenLady taip pat ačiū,būtinai panaršysiu po darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandra7arn: 03 lapkričio 2010 - 08:03
QUOTE(sandra7arn @ 2010 11 02, 13:28)
Laba diena.Norėčiau paprašyti jūsų patarimų kaip būtų galima vieno kambario bute virtuvę perkeli į kambarį,o iš virtuvės padaryti vaikui kambarėlį. Šiame forume jau buvo apie tai kalbėta,bet konkrečių pvz. taip ir neradau. Gal kas yra pasidarę tokį variantą kaip mūsų bute. Didžiausias klaustukas kaip pravesti vandens vamzdžius,dujas,ventiliaciją.
Buto planas :

http://public.fotki....ano-planas.html[/url]

As siulau Jums padalinti kambari i 2 dalis pertvaros pagalba, vaikui skirti kokius 7 kvadratus prie lango, o sau palikti likusia dali, per viduri padaryti stiklines dvigubos stumdomos duris, kad sviesa praeitu i jusu dali, galima prie jusu dalies prijungti koridori nugriuvus sienos dali, tokiu budu jusu kambaris padidetu, aisku reiketu pazaist su apsvietimu jusu dalyje. Galima nugriauti dali sienu ir jusu dali dalinai sujungti su virtuve. Tai man atrodo kainotu pigiau negu jusu variantas.
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2010 11 02, 20:39)
musu buto planas toks pats  thumbup.gif , as va ir mastau visokiu ideju, bet niekaip neisivaizdavau ar ymanoma kazka pdaryti  ax.gif tik pas mus elektrine virykle, tai nereik dujininko. Noreciau paklausti, ar reikejo kokiu leidimu taip pertvarkyti buto plana ir dar klausimas, o ka darete su ta sienine spinta  g.gif

Leidimai reikalingi, bet mes darėm be jų blush2.gif nes reikia kambario paskirtį keisti ir tik tada gali dujas vestis, bet kadangi pas jus ne dujos, tai gal viskas paprasčiau būtų g.gif o mes bandėm legaliai viską daryti, bet jau nuėjus pas seniūnijos architektą jis mum pasakė, kad kokių čia nesamonių prisigalvojot... o mus laikas spaudė, tai nusprendėm darytis ir tiek... blush2.gif o tą sieninę spintą turi omeny kur virtuvėj? Jei, taip, tai ten ir bus spinta 4u.gif nes tos sienos negalim griaut, ji nešanti ir ventiliacija eina..

QUOTE(sandra7arn @ 2010 11 03, 07:56)
O pas jus gal ne vieno kambario butas,kad dujas leido persikelt? Ar jum koks pažįstamas dėdė perkėlė?

Bagyros mintis man irgi patiko.Kažkada ir aš tokią mintį turėjau. Gal netyčia nuotraukyčių turit? Įdomu būtų pažiūrėt kaip realiai atrodo.
GreenLady taip pat ačiū,būtinai panaršysiu po darbo.

Pas mus dviejų kambarių, bet ne nuo kambarių skaičiaus tai priklauso, vis tiek darant tokius dalykus reik tvarkytis popieriukus.. O dujininką kaimynai užrodė, nes jie taip pat persikėlę virtuvę į svetainę biggrin.gif jei kartais sugalvosit daryt tokį variantą galėsiu duot numeriuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, jūs čia kalbat apie mažas erdves. Nors pas mus 70 kv. ale ką kompaktiškiau sukurpt neišmanau. Nutarėm išgriauti sieną tarp virtuves ir kambario, kad erdvės atsirastų...nes labai jau jos man trūksta g.gif
Gal dar kas kokią idėją mesteltų kaip išgauti funkcionalumo 4u.gif

user posted image
vat išgriaut taip:

user posted image

Apstatinėjant bus ką veikt nes kambariukai maži, vienas tik virš 6 kv. na tą reiks didinti balkono sąskaita, bet ten laikanti siena, bus ką veikt su leidimais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pecadora: 03 lapkričio 2010 - 12:36
QUOTE(elwa @ 2010 11 03, 12:17)
Leidimai reikalingi, bet mes darėm be jų blush2.gif nes reikia kambario paskirtį keisti ir tik tada gali dujas vestis, bet kadangi pas jus ne dujos, tai gal viskas paprasčiau būtų g.gif o mes bandėm legaliai viską daryti, bet jau nuėjus pas seniūnijos architektą jis mum pasakė, kad kokių čia nesamonių prisigalvojot... o mus laikas spaudė, tai nusprendėm darytis ir tiek... blush2.gif o tą sieninę spintą turi omeny kur virtuvėj? Jei, taip, tai ten ir bus spinta 4u.gif nes tos sienos negalim griaut, ji nešanti ir ventiliacija eina..

tai va pas mus nera duju, tai manau jokiu leidimu nereiktu. Gal galit pasakyti, kaip vandentieki ir kanalizacija atvedet is tualeto i kambari kriauklei? juk kazkaip tuos vamzdzius reikia paslepti g.gif ir gal kada galetumet nufotografuoti, labai noreciau vyrui sita minti aiskiai isdestyti, nes kolkas jis labai priesingai nusiteikes ax.gif Galit atsiusti man i AZ, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2010 11 03, 12:44)
tai va pas mus nera duju, tai manau jokiu leidimu nereiktu. Gal galit pasakyti, kaip vandentieki ir kanalizacija atvedet is tualeto i kambari kriauklei? juk kazkaip tuos vamzdzius reikia paslepti  g.gif ir gal kada galetumet nufotografuoti, labai noreciau vyrui sita minti aiskiai isdestyti, nes kolkas jis labai priesingai nusiteikes  ax.gif Galit atsiusti man i AZ, buciau labai dekinga  4u.gif

Vandens vamzdžiai ir kanalizacija vesta iš tualeto, viskas paslėpta po grindim.. Kadangi pas mus jau buvo laminatas sudėtas gerokai anksčiau, tai vyras turėjo jį nuimti.. ax.gif su perforatorium grindyse buvo padarytas griovys per kurį ir eina vamzdžiai, aukščio užteko, todėl grindų nereikėjo kelti.. Tik kai tvarkė kanalizaciją ėjom prašyt kaimynų, kad nesinaudotų tualetu bei vonia biggrin.gif Foto įmesiu vėliau, kai nufotkinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra7arn @ 2010 11 03, 07:56)

Na viskas dar tik remontuojama, nzn ar realus vaizdas matysis... (bent man realybeje daug graziau blush-anim-cl.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bagyra9 @ 2010 11 02, 16:14)
Sienų negrioviau, tik iš gipso kartono plokščių pasidariau pertvarą.

Bagyra ideja superine bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2010 11 03, 23:05)
Bagyra ideja superine bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif

Labai labai aciu aciuks.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti