QUOTE(tanjuke25 @ 2016 06 21, 10:25)
Vis neatradau laiko papasakoti, kaip man sekesi su makaronu masinele nusipirkau kaip ir minejau is pastamaker parduotuves, gaminau jau makaronus ir su farsu, ir su lasisa,net skruzdelyna velykoms kepiau, tai visi liko labai patenkinti. Tikrai daugiau nebeperku makaronu ir gaminuosi tik pati, bent zinau, ka mano seima valgo, o dar sveikesniu miltu imaisius isvis pasaka... Masinele tikrai rimta, likau patenkinta, neisivaizduoju kokiu ju ten buna ir kuo jos ten skiriasi, bet man kolkas dirba
O del ravioli tai vat kiek teko girdeti, kad ten vargas, ner taip paprasta kaip atrodo video turbut ne ka sunkiau iskocioti su masinele du teslos sluoksnius ir isdeliot mesyte kamuoliukais ant vieno teslos sluoksnio, tada uzdengti kitu teslos sluoksniu ir prispausti(atskirti) su kokia taurele ar nedideliu puodeliu, tuomet dar su pirstais padirbet ir viskas, koldunai yra:))
O del ravioli tai vat kiek teko girdeti, kad ten vargas, ner taip paprasta kaip atrodo video turbut ne ka sunkiau iskocioti su masinele du teslos sluoksnius ir isdeliot mesyte kamuoliukais ant vieno teslos sluoksnio, tada uzdengti kitu teslos sluoksniu ir prispausti(atskirti) su kokia taurele ar nedideliu puodeliu, tuomet dar su pirstais padirbet ir viskas, koldunai yra:))
Taip papasakojot, kad vėl užsimaniau nupirkti. Kažkada buvo noras, bet tada nenupirkau.
Noriu dėl to, kad sveikiau savo gamintus valgyti.
Jei nesunku kada pasidalinkit vaizdine medžiaga kaip tas vyksta.
Žinau, galima youtube rasti, bet vis tik ne tas.
Norėtųsi pamatyti kokie makaronai gaunasi.
Beje, o kiek laiko galima laikyti savo pagamintus makaronus?