QUOTE(shypsenyte @ 2013 04 05, 22:28)
Perskaiciau visa tema, bet lyg ir nebuvo mineta, kur galima nusipirkti miltu makaronams Kaune. Gal galit pasidalinti kur perkat?
jei neieskai kazkoooooo,tai labai superinis dalykelis yra kietuju kvieciu miltai maximoj isbandyta!!!!!
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 04 07, 21:06)
jei neieskai kazkoooooo,tai labai superinis dalykelis yra kietuju kvieciu miltai maximoj isbandyta!!!!!
Papildyta:
http://www.divella.i...oduro_500gr.jpg[/img]
Papildyta:
http://www.divella.i...oduro_500gr.jpg[/img]
Lyg ir nemaziau tokiu, reikes atidziau apziureti. Dekui
apie http://www.rotonero.lt/
as pirkau is ju.ta masineke gavosi brangus malonumas vienam kartui. nerekomenduoju prasideti su rotonero. pirkau ta masinele, atsiunte preke, kuri jau po pirmo naudojimo suluzo. iskart parasiau kad suluzo ir paprasiau pakeist, tai parase kad pasikeist atvaziuociau pas juos i vilniu tai savaite susirasinejom - jokio rezultato. galop paprasiau kad grazintu pinigus, tuomet tyla.speju kad taikiai neispresim, teks kreiptis i vartotoju teises.
as pirkau is ju.ta masineke gavosi brangus malonumas vienam kartui. nerekomenduoju prasideti su rotonero. pirkau ta masinele, atsiunte preke, kuri jau po pirmo naudojimo suluzo. iskart parasiau kad suluzo ir paprasiau pakeist, tai parase kad pasikeist atvaziuociau pas juos i vilniu tai savaite susirasinejom - jokio rezultato. galop paprasiau kad grazintu pinigus, tuomet tyla.speju kad taikiai neispresim, teks kreiptis i vartotoju teises.
QUOTE(dzinukaz @ 2013 04 14, 14:11)
apie http://www.rotonero.lt/
na mano irgi suluzo pirkta is ju, bet as jiems nerasiau net, sutaise MB, kol kas veikia
tai gerai kad turi naginga MB . aisku as irgi galeciau pasedet, panagrinet ir sutaisyt. bet kodel tureciau? vis delto as perku nauja daikta,moku pinigus, tai mano lukesciai gauti gauti ji veikianti ir dar su garantij. jei noreciau zaisti meistra pirkciau naudota uz mazesne kaina ir taisyciau ? ar gi ne? taip ir pakerta pasitikejima tokios firmos. daugiau internetu nepirksiu, juo labiau is siu veikeju
siandien gavau atsakyma kad pakeis sugedusia dali. ziuresim kaip bus
QUOTE(dzinukaz @ 2013 04 16, 14:01)
tai gerai kad turi naginga MB . aisku as irgi galeciau pasedet, panagrinet ir sutaisyt. bet kodel tureciau? vis delto as perku nauja daikta,moku pinigus, tai mano lukesciai gauti gauti ji veikianti ir dar su garantij. jei noreciau zaisti meistra pirkciau naudota uz mazesne kaina ir taisyciau ? ar gi ne? taip ir pakerta pasitikejima tokios firmos. daugiau internetu nepirksiu, juo labiau is siu veikeju
parasykit is tiesu kaip bus
zinokit nagingas MB tikrai, be to jam patinka taisyt , bet ir sedejo jis prie to daikciuko ne taip trumpai, o kai reikejo surinkti tai privargo.
Kažko keista. Aš pasitikėjau šita firma http://www.rotonero.lt/ . Pirkau iš ten prieš porą metų. Dabar dar puikiai veikia.
istorija su http://www.rotonero.lt/ tesesi;
po 17dienu ilgo laukimo, pagaliau is ju gavau zadeta masinele. Ir ka jus manot ? vos prapleses poka,pamaciau masineles ipakavima, ant jo ranka parasyta "brok" nu tai man jau sukele sioki toki itarima. isemes ir pabandes - nuostabu. darbar turiu 2 luzenas. greiciausiai jau kazkas buvo grazines, tai man atsiunte ot tai lietuviskas verslas. ot tai pagarba pirkejui nu grinai juokas pro asaras
po 17dienu ilgo laukimo, pagaliau is ju gavau zadeta masinele. Ir ka jus manot ? vos prapleses poka,pamaciau masineles ipakavima, ant jo ranka parasyta "brok" nu tai man jau sukele sioki toki itarima. isemes ir pabandes - nuostabu. darbar turiu 2 luzenas. greiciausiai jau kazkas buvo grazines, tai man atsiunte ot tai lietuviskas verslas. ot tai pagarba pirkejui nu grinai juokas pro asaras
QUOTE(dzinukaz @ 2013 05 03, 12:52)
istorija su http://www.rotonero.lt/ tesesi;
nu jooo baisoka ,
buciau paskaicius anksciau baisu
kaip tik uzsisakiau is ju pries pora dienu, nu reiks ziuret kas bus man
ant dezutes brok ar be kai gausiu iskar pranesiu ... viliuosi viskas bus gerai ... bet jei ne reikalausiu bapkiu
Atejau vel
tai va atsiemiau savo masinka, brok nepastebejau ant dezutes viska apsiziurejau lyg ner kas butu parudija ar kaip kitaip pagadinta
DZIUGU
jau ir isbandziau
oi kaip sunkiai tesla minkiau 2 kiausiniai 200 g miltu , pora s. aliejaus ir slakelis vandens (teko pilt bo mano kiausiniai mazoki buvo neivertinau iskart )
minkiau minkaiu kazkas gavosi , tokia pusiau atsisluoksniuojancia i saldytuva inkisau pailset nuo manes
po pusvalandzio issitraukiau eksperimentuot
taip pasiemus maza gabaliuka (masinos pravalimui tuo paciu )
kosioju, ispradziu gavosi ,
tada nusprendziau palankstyt per puse , vel gavosi o tada i 4 dalis ,
kocioju kotai nebelabai gaunasi visa susgarbaniavo , striginejo o lakstas skyletas na ka
tesiam eksperimenta
susiminkau vel ta islindusi gabaliuka
ir is naujo su maziau lankstymu nuo 1, 3, 5, 7 puiku lapas plonytis ir ilgas
padalinau i 3 dalis visiems 3 priedams
spageti noretusi storesniu . bet kaip jau rase kazkas kad ilgas vermiselis
ploktesni irgi puikiai gavosi ,
na ir koldunu priedas , (tik del sio priedo visa masina pirkau )
priestai pasigooglinus kaip juos daro , pakartojau
nu ir ka Jus manot is 1 karto viskas puikiai pavyko
Turiu foto veliau galesiu imesti (jei kam bus idomu )
o daba begu is likusios teslos gamint likusiu koldunu su varske
reiks pasiziurinet ir kitu makaronu pjaustymo priedu
tai va atsiemiau savo masinka, brok nepastebejau ant dezutes viska apsiziurejau lyg ner kas butu parudija ar kaip kitaip pagadinta
DZIUGU
jau ir isbandziau
oi kaip sunkiai tesla minkiau 2 kiausiniai 200 g miltu , pora s. aliejaus ir slakelis vandens (teko pilt bo mano kiausiniai mazoki buvo neivertinau iskart )
minkiau minkaiu kazkas gavosi , tokia pusiau atsisluoksniuojancia i saldytuva inkisau pailset nuo manes
po pusvalandzio issitraukiau eksperimentuot
taip pasiemus maza gabaliuka (masinos pravalimui tuo paciu )
kosioju, ispradziu gavosi ,
tada nusprendziau palankstyt per puse , vel gavosi o tada i 4 dalis ,
kocioju kotai nebelabai gaunasi visa susgarbaniavo , striginejo o lakstas skyletas na ka
tesiam eksperimenta
susiminkau vel ta islindusi gabaliuka
ir is naujo su maziau lankstymu nuo 1, 3, 5, 7 puiku lapas plonytis ir ilgas
padalinau i 3 dalis visiems 3 priedams
spageti noretusi storesniu . bet kaip jau rase kazkas kad ilgas vermiselis
ploktesni irgi puikiai gavosi ,
na ir koldunu priedas , (tik del sio priedo visa masina pirkau )
priestai pasigooglinus kaip juos daro , pakartojau
nu ir ka Jus manot is 1 karto viskas puikiai pavyko
Turiu foto veliau galesiu imesti (jei kam bus idomu )
o daba begu is likusios teslos gamint likusiu koldunu su varske
reiks pasiziurinet ir kitu makaronu pjaustymo priedu