Pas jus Sense yra ravioli priedas. O kaip įdarą ar gražiai paskirsto, ar nebūna jo ant kraštų?
Aš ir labai norėčiau tokios mašinėlės.
http://shop.ebay.co....-All-Categories
Čia žiūrėjau, tai galima visai nebrangiai nusipirkti naudotą itališką mašinėlę.
Aš koldūnams darau tokią tešlą (turėtų tikti makaronams):
450 g miltų
0,5 a.š. druskos
1 kiaušinis
180 ml vandens
1 v.š. aliejaus
Tešla gaunasi elastinga, stangri ir kočiojant miltų reikia labai mažai.
Aš pirkau per internetinę parduotuvę, pažįstami pagelbėjo, nes į Lt nesiunčia.
Papildyta:
Raviolių dar nebandžiau daryti dėl to gražaus pasiskirstymo irgi perkant abejojau, bet greitu laiku planuoju išbandyti.
Ebėjuj galima nusipirkti, tik problema ta, kad vienas kitas tik siunčia į Lt, reik ieškoti.
Papildyta:
QUOTE(Deiva1212 @ 2010 02 23, 17:02)
Pas jus Sense yra ravioli priedas. O kaip įdarą ar gražiai paskirsto, ar nebūna jo ant kraštų?
Raviolių dar nebandžiau daryti dėl to gražaus pasiskirstymo irgi perkant abejojau, bet greitu laiku planuoju išbandyti.
Ebėjuj galima nusipirkti, tik problema ta, kad vienas kitas tik siunčia į Lt, reik ieškoti.
ale ziuriu TopShop yra makaronine pirkti, su Ravioli, kaina 99lt, kazi gera
Aš turbūt pirksiu mašinėlę be ravioli priedo, o ravioli gamint nusipirksiu tokį:
http://www.amazon.co...ref=pd_sim_kh_7
Kaip įdėsiu mėsytę, tai taip ir bus.
http://www.amazon.co...ref=pd_sim_kh_7
Kaip įdėsiu mėsytę, tai taip ir bus.
O su šita mašinėle ar eis gamint ravioli? Ar dar kažkokio priedo reikės?
http://moda.allegro....bg_902_901.html
http://moda.allegro....bg_902_901.html
QUOTE(Aruša @ 2010 02 23, 20:03)
O su šita mašinėle ar eis gamint ravioli? Ar dar kažkokio priedo reikės?
http://moda.allegro....bg_902_901.html
http://moda.allegro....bg_902_901.html
cia tik teslai kocioti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 02 23, 12:00)
Mokėjau apie dvidešimt su kažkiek lituku
Pirkau maždaug prieš metus, naudoju labai dažnai ir esu patenkinta, su ją net vaikai dirbt gali
Pirkau maždaug prieš metus, naudoju labai dažnai ir esu patenkinta, su ją net vaikai dirbt gali
Vaziuosiu ryt i Thoma Philips ieskot stebuklingos makaronu masineles Kadangi "gyvai" as to stebuklo nemacius, tai gal kas galit man paaiskint ar jos visos buna prisukamos prie stalo? Galvoju, kur cia reiks ja prisukt, nes mesmalei teko del tos priezasties i Kariotiskes emigruot
QUOTE(Serille @ 2010 02 23, 21:10)
Vaziuosiu ryt i Thoma Philips ieskot stebuklingos makaronu masineles Kadangi "gyvai" as to stebuklo nemacius, tai gal kas galit man paaiskint ar jos visos buna prisukamos prie stalo? Galvoju, kur cia reiks ja prisukt, nes mesmalei teko del tos priezasties i Kariotiskes emigruot
mes tai mesmale prie taburetes prisukinejam
QUOTE(Deiva1212 @ 2010 02 23, 20:00)
Aš turbūt pirksiu mašinėlę be ravioli priedo, o ravioli gamint nusipirksiu tokį:
Na nežinau kurioj šalyje gyveni, bet tokią formą pirkti man tai brangu, ~60lt, nes už tokią sumą jau geriau pirkčiau mašinėlę su ravioliu priedu. Juk merginos rašė, kad turi tokias formas ir tingi kočioti.
QUOTE(Serille @ 2010 02 23, 22:10)
Vaziuosiu ryt i Thoma Philips ieskot stebuklingos makaronu masineles Kadangi "gyvai" as to stebuklo nemacius, tai gal kas galit man paaiskint ar jos visos buna prisukamos prie stalo?
Nežinau ar visos, bet kiek esu mačius rankines, tai visos buvo prisukamos kaip mėsmalės. Galbūt tos elektrinės nebeprisukamos, nelabai jomis domėjaus, jos kainuoja apie 300lt.
QUOTE(ratuto @ 2010 02 22, 20:06)
Duonos kėepimo temoj esu įdėjus tobulai elastingą virtinių tešlą.. pabandyk ją.. vėliau įmesiu ją čia, kad turinčios mašynką pabandytų
mhmmmmmmmmmmmmmm.. dafai palepink fotkėm..a?
o kaip tas ravioli antgalis? jis..nu jis.. kvadratina? ką ans daro?
mhmmmmmmmmmmmmmm.. dafai palepink fotkėm..a?
o kaip tas ravioli antgalis? jis..nu jis.. kvadratina? ką ans daro?
Man šitos tešlos nelabai norėjo ta mašinka kočiot . Ji turėtų kietesnė būti, mano nuomone.
Idealūs makaronai man gaunasi pagal Oliverio receptą - kiek kiaušinių, tiek šimtų gramų miltų ir išminkius (man kombainas išminko) leisti pastovėti suvyniotai šaldytuve pusę valandikės. Tiesa, aš naudoju miltus specialiai makaronams 00 tipo, bet manau ir su paprastais turėtų gautis.
Tešla turi būt kieta, nes kitaip nepjaustys peiliai
Prieš puslapį rašiau, gamina ir storus ir plonus, tešla iškočioja iki 1mm storio
Taip, prisisuka
QUOTE(Sense @ 2010 02 23, 13:32)
Oho kaip pigiai.. O kokius makaronus gamina? Tešlą gamina įvairaus storio?
Prieš puslapį rašiau, gamina ir storus ir plonus, tešla iškočioja iki 1mm storio
QUOTE(Serille @ 2010 02 23, 21:10)
Vaziuosiu ryt i Thoma Philips ieskot stebuklingos makaronu masineles Kadangi "gyvai" as to stebuklo nemacius, tai gal kas galit man paaiskint ar jos visos buna prisukamos prie stalo? Galvoju, kur cia reiks ja prisukt, nes mesmalei teko del tos priezasties i Kariotiskes emigruot
Taip, prisisuka
aš irgi jungiuosi prie turėtojų
tik kol kas man irgi nesisekė kočioti su rankomis įprastai iškočiota tešla paskui jau koldūnai labai gerai "sukosi". bet tešla pagal mano lietuviškos knygos receptą tai nesikočioja
užklausiau giminių iš italijos, kokią jie tešlą daro. tai toks receptas: 500 g miltų, 5 kiaušiniai, šaukštas alyvų aliejaus, druskos.
pati dar nebandžiau...
tik kol kas man irgi nesisekė kočioti su rankomis įprastai iškočiota tešla paskui jau koldūnai labai gerai "sukosi". bet tešla pagal mano lietuviškos knygos receptą tai nesikočioja
užklausiau giminių iš italijos, kokią jie tešlą daro. tai toks receptas: 500 g miltų, 5 kiaušiniai, šaukštas alyvų aliejaus, druskos.
pati dar nebandžiau...