QUOTE(Rasskee @ 2012 02 01, 19:33)
Na, man gtai gamintojas nesiteikė priimti, tai ginčytis nenorėjau dėl to, o kadangi MV pataisė, tai bedų kaip ir nėra:)
Aš šitą tešlą minkau ne rankom, bet duonkepėj, ji labai gerai išminko, gal todėl ir gaunasi, nes rankom reik ilgai minkyt labai. Aš visad kai per daug pagaminu tai sudžiovinu, bet jie man tada labai trupa, tikrai nebuna tokie kaip pardėse, bet atsargiaia sudedu į indą, o jei ir apsilaužo truputi nieko baisaus, išverda greit, pora minučiu ir labai skanūs būna, niekad nešaldžiau.
Raviolių man taip ir nepavyko pasigamint niekad, kad būtų tokie, kaip youtube
Aš šitą tešlą minkau ne rankom, bet duonkepėj, ji labai gerai išminko, gal todėl ir gaunasi, nes rankom reik ilgai minkyt labai. Aš visad kai per daug pagaminu tai sudžiovinu, bet jie man tada labai trupa, tikrai nebuna tokie kaip pardėse, bet atsargiaia sudedu į indą, o jei ir apsilaužo truputi nieko baisaus, išverda greit, pora minučiu ir labai skanūs būna, niekad nešaldžiau.
Raviolių man taip ir nepavyko pasigamint niekad, kad būtų tokie, kaip youtube
o tai irgi bergner o kaip džiovint? tiesiog kambary ar šiltai kur padėjus? ir iki kokio plonumo tešlos tuos makaronus darot? pačios ploniausios
aš pavargstu pusė dienos, tada savaitei padedu į spintelę, paskui kai pyktis praeina- vėl bandau, ale nepasiduosiu
Susena, jei tik dėl koldūnų tai gal jum formos geriau koldūnams reikia man ravioli pavyko iš pirmo karto, bet mes koldūnus tai didelius mėgstam, su daug įdaro, o su mašinėle mažučiai gaunasi, užtat tešlos kočiojimui tas prietaisas- aš ketinu skruzdėlyną daryt su mašinėle, nes paprastai nuo kočėlo visi delnai mėlyni būna