QUOTE(Aurute @ 2011 10 20, 15:44)
Kai tik gavau, tą pačią dieną išbandžiau: kepiau žagarėlius. Sekančią dieną dariau raviolius. Pavyko puikiai.
Tešla ravioliams turi būti pakankamai kieta. Jei per minkšta - ravioliai užstringa, neužsispaudžia. Paeksperimentavus pajunti savaime, kokio kietumumo tešlą reikia susiminkyti.
Dabar labai dažnai gaminam čeburėkus. Šeimyna labai patenkinta, greita pagamint. Kai atvažiuoja anūkėlis, koldūnų gaminimas - vienas džiaugsmas. Labai juos mėgsta. Vaikams labai patinka kočiot. Ir nesunku. Penkiametis susitvarko kuo puikiausiai.
Yra ir makaronų, ir raviolių priedai. Lakštiniai fantastiški
. Verdam sultinyje ir džiaugiamės. Spagiečiai ne visai spagietiški. Smulkesni...
išdžiovint juos kažin ar pavyktų...
Greičiau ilgi vermišeliai. Bet man labai greitai išverda ir chebrytė su sviestu valgo.
Žagarėliai būna traškūs. Kartais iš tingėjimo dar ką daryt, perleidžiu per lakštinių priedą ir išverdu aliejuje, kaip žagarėlius. Dar karštus apibarsčius smulkiai tarkuotu permezanu vyrams prie alaus patiekiau. Vyrai buvo sužavėti
.
Mano tokia pati masinele kaip ir jusu
Bet gal galit padet su ravioliais? Nu niekaip nepavyksta, o as taip juos megstu... Kokia tesla darot? Bandziau ir is labai kietos teslos, bet vistiek man jie vienas nuo kito neatsiskiria
Taip pat, ar ravioliu idara kaskart i kiekviena ravioli stengaites atskirai idet, ar tiesiog pridedat idaro iskart kiek telpa ir vyniojat kol jis pasibaigia?
Zagareliai... Kaip as juos megstu, tik va, mano tesla zagareliams kai darau buna minksta ir limpanti siek tiek, tai masinelej uzstrigtu, sakykit, kokia jus tesla darot zagareliams? O jusu mintis perleisti per lakstiniu prieda ir prie alaus, tai superine
Butinai pasinaudosiu, jei tik receptuka imesit
Taip pat gal galit placiau apie ceburekus? Gal ju teslos receptuka ir kaip vyksta procesas...
Su makaronais, tai man kaip ir gerai, tik va kai suziuna, jei labai trapus pasidaro ir nesuprantu kodel:(
Net nepagalvojau, kad yra ir daugiau patiekalu, kuriuos galima pasigaminti su masinele, be ravioliu ir makaronu