Taigi, atejau ir pasidziaugti, ir pasiguosti...
Tesla makaronams dariau is kiausinio ir miltu. Gavosi labai gera, kaip suprantu turi buti gan kieta, tai tokia ir buvo. Is pradziu nebarsciau miltu beveik, tik pradzioj, bet pirma blyna praleidus, kad supjaustytu i spagecius visi sulipe gavos, neatsiskyre vienas nuo kito. Kita karta labai miltavau daug, ir supjauste tada kuo puikiausiai
Bet va, bandziau is teslos likuciu pasidaryt ravioli, bet viskas perniek
idara dariau is varskes ir spinatu, tai viskas man pradejo begti per sonus, kas blogiausia, ne vienas raviolis neatsiskyre, taip ir liko sulipe, rodos tik vos virsus ispaustas. Ir dar negana to, visai nedaug i ta vidu prisidejo idaro, tai irgi valgant beveik nesijaucia kad kazkas yra. Ir sita tesla mano nuomone netinka ravioliams, nes gaunasi labai kieti nuo kiausiniu.
Taigi, prasau pagalbos jusu, kurios gaminat raviolius, papasakokit smulkiau kaip juos daryti, kokio storio tesla kociot, ar reikia miltuot (nemiltavau, bijojau, kad nesulips), gal as kazka darau netaip
masinele pirkau del ravioliu, nes labai juos megtu, o se tau kad nori