Jei pasidarai tinkamą tešlą, tai viskas labai lengvai ir patogiai daros.
Siaip labai idomus daiktas, bet deja deja is musu miltu tokie ir makaronai gaunasi. Tikri makaronai daromi is kietuju kvieciu, todel paprastai makaronus perku tik italiskus, paprastai per akcijas nes kaina ju didesne nei tu vietiniu.
http://www.meniu.lt/...trid=&id=230197
http://www.meniu.lt/...trid=&id=230197
QUOTE(Laimuxė @ 2010 11 10, 19:24)
Jei kam norisi naminių makaronų - šiandien pirkau mašinėlę Thomas Phillips (Vilniuje, Ukmergės g.), kaina 51,73 Lt, ir dar šią savaitę nuolaida -20%
Bandysiu gamint...
Bandysiu gamint...
Laimuxė,gal gali parodyt foto masineles,leksiu ieskoti. Ar su ja galima teslos blyna iskociot,ar tik makaronus ?
na ir as jau sugalvojau pirkt masinele bet ar daret kuri raviole!? ar grazus kolduniukai iseina?!
turiu ir aš šitą "gėrį" kokie geri metai jau... pirkom vien dėl ravioli, nes šiaip makaronų neypatingai mėgėjai... na ir ką porą kart bandžiau daryt(na (pagal standartinį receptą kiek kiaušinių, tiek gramų miltų) ir abu kartus susinervinus tešla šiukšliadėžėje atsidurdavo jau seniai kirba mintis, gal parduot, nes bereiklingai vietą užima... na manau dar kartelį pamėginsiu ir jei nesigaus tikrai atsikratysiu...
sveikutes, gal zinot kur vilniuje galima butu tokia masinele nusipirkt?!
thomas philips maciau
QUOTE(dzhina @ 2011 02 24, 11:13)
thomas philips maciau
paeita sav nebuvo, o kokia kaina?!
QUOTE(rembiene @ 2011 02 03, 21:16)
turiu ir aš šitą "gėrį" kokie geri metai jau... pirkom vien dėl ravioli, nes šiaip makaronų neypatingai mėgėjai... na ir ką porą kart bandžiau daryt(na (pagal standartinį receptą kiek kiaušinių, tiek gramų miltų) ir abu kartus susinervinus tešla šiukšliadėžėje atsidurdavo jau seniai kirba mintis, gal parduot, nes bereiklingai vietą užima... na manau dar kartelį pamėginsiu ir jei nesigaus tikrai atsikratysiu...
Na, pabandykite kitokį tešlos receptą, kam taip iškart atsisakyti tešla su šiuo aparatu turi būti kietoka siek tiek, kad nekibtų prie volelių..
Parduodu as savo makaronu masina,naudota tik viena karta,bet neprilipo man,tingiu daryti Kaina 80 lt.Kaunas
[/IMG]
[/IMG]
Parduota[SIZE=7]